Ovako gledo sam sve teme vezane za ovo i nijedna nije mi dala odgovore na ova pitanja,ali prije odma da kazem da ovaj projekt radim za skolu , tj. imamo do Bozica vremena napravit nesto s elektronikom tipa ledice da svijetle na jacinu zvuka, da se svjetla pale na pljesak itd itd... ja sam pitao profesora za akvarij pc i rekao je da moze, a ja vec godinu i nesto dana razmisljam vec o njemu
sad pitanja:
1. znam da ne mogu radit sa plexiem nego sa staklom jer ce s vremenom popucat, ali ovo je tek da pokazem da moze sljakat i da je izvedivo al sad gledam sta je jeftinije, staklo ili plexi?
2. Gdje kupiti mineralno ulje?
3. Dal da uzmem gotovi iili napravim nesto tipa bench table i stavim komponente na njega osim napajanja koji ce bit sa strane il cu nesto isfurat i onda npr vga izlaz,zvuk,lan,mis,usbovi izrezat staklo po mjeri da mogu prikopcat i odma okolo zaljepit s necim kao sto kit oko prozora su nekad ljepili ako me razumijete
i to bi bilo to e sad odma da kazem da dzabe ne pisete
znam da hdd i citac neidu pod ulje nego moraju bit na "suhom"
znam da ulje kako se tesko ugrije tako i hladi tako da nakon par sati bi se ugrijalo i gotovo neemoguce ga ohladit
znam da neki govore da se ventilatori nece vrtit ali i sam sam vidio da je to laz
i na trece sta kazete dal da si olaksam i samo spojim sve kablove ne izrezujem staklo jer mogu samo zeznut ?
Savjete sve primam , ai mozda neko ako zna neku pumpu jeftinu da raidm mjehurice s njom ili bilo sta bio bi zahvalan