ADM u Novoj Gradišci

poruka: 12
|
čitano: 2.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
ADM u Novoj Gradišci

ee vako temnu sam namjerno postavio u pogrešan podforum jer svi najviše idu ovamo,molim modove da ne brišu temu.

zna li iko ima li u Novoj Gradišci ADM pošto sam ja iz sjeverne bosne a u bosni nea konfe kaku tražim a u ADM-u ima,ima li u NG ADM i ako oni nemaju neki artikal da li bi ja toi mogao naručiti pa da oni dobave iz sjedišta..hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ADM u Novoj Gradišci

Nema, nažalost nalazi se samo u Zagrebu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ADM u Novoj Gradišci

a da li je moguća dostava u bosnu ja sam odmah na hrvatskoj granici (u bosanskoj gradišci)???jako sam blizu granice???????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: ADM u Novoj Gradišci
andrmoljac_heh kaže...

a da li je moguća dostava u bosnu ja sam odmah na hrvatskoj granici (u bosanskoj gradišci)???jako sam blizu granice???????????

Mislim da nije moguće van Hrvatske. Ali ako si blizu granice, sredi da ti dostave negdje na Hrvatskoj strani.

15 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
andrmoljac_heh kaže...

Mislim da nije moguće van Hrvatske. Ali ako si blizu granice, sredi da ti dostave negdje na Hrvatskoj strani.

možda da javim momcima na hrvatskoj strani granice da oni uzmu pa da aj dođem po to,šta mislite?

16 godina
andrmoljac_heh kaže...
zabranjeniples kaže...
andrmoljac_heh kaže...

možda da javim momcima na hrvatskoj strani granice da oni uzmu pa da aj dođem po to,šta mislite?

pa ako imas nekog prijatelja na hrvatskoj strani naruci na njegovu adresu

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
16 godina
neaktivan
ADM u Novoj Gradišci

Tako je, samo mislim da ti je pitanje i problem carine, ugl što je veća cijena paketa veća je i carina al se to lako sredi...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ADM u Novoj Gradišci

ma jbš carinu ja kućište sakrijem ispod nečega,alll jbt stvarno su mi ruke vezane kad bi išo do zagreba i natrag to je 400km daleko i goriva potrošim za 70evra i ne isplati se...sad iz geneleca iz tuzle tu je skupo ko đavo...apnex još skuplji troduplo skuplji....beograd ultrajeftino ali predaleko...nezz stvarno možda razmotrim da s nekim autobusom odem do zagreba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADM u Novoj Gradišci

Ako možeš ikako, onda naruči iz zagreba da ti dovezu negdje kod granice, ako imaš nekog frenda... onda samo to prevezi... Probaj proševrcat, ne vjerujem da će te sad zbog jednog kompa zezat...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 10:10 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

Ako možeš ikako, onda naruči iz zagreba da ti dovezu negdje kod granice, ako imaš nekog frenda... onda samo to prevezi... Probaj proševrcat, ne vjerujem da će te sad zbog jednog kompa zezat...

ma nezzz mogu oni pomislit da unutra švercam drogu pa će sigurno tražit da se to otvara pa još 1000 ku**** nezz šta bi jedino da uzmem pajser i da obijem kiosk i vidim ima li bar za hd 5870 u njemu hehe xd

16 godina
protjeran
ADM u Novoj Gradišci

Mozda da ti bace nekako?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADM u Novoj Gradišci

Ja skoro svaki vikend idem u NG.

Tamo ti (kolko ja znam) imaju samo dvije informatičke trgovine, jedna je u ul. Strossmayerovoj zove se Grid, A druga je u ulici desno od crkve (kad ideš prema crkvi iz parka).

Potraži malo na google earthu.

Sljedeći vikend idem u NG pa ću pogledat ima li u kojem shopu AMD-ovih proizvoda.

Šta AMD-ovo točno trebaš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 14:01 (Burnout).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice