vozdra ljudi pratio sam ovaj tutorial http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920669 i nikako da sredim dualtouch da mi proradi :(
ovo mi je u flash toolu slika jel to to ili?
vozdra ljudi pratio sam ovaj tutorial http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920669 i nikako da sredim dualtouch da mi proradi :(
ovo mi je u flash toolu slika jel to to ili?
Pise da je odradjeno. Odradi ovo sto ti pise u zadnja dva reda i treba ti raditi. Provjeri u angry birds igir. Imas jos tut kako da ti multitouch radi u svim aplikacijama.
SE je izdao novi update za x10. Update donosi multitouch, neke promjene u mediascapeu i timescapeu.
Više na www.xperiax10.net
Ja ga vec imam i odlicno radi. Rekli su prije da ce raditi samo u browseru i jos ponegdje. Ovaj radi svagdje.
Zna možda netko, dok sam u x10 imao Android 1.6 slike kontakata dok me netko zvao bile su malo odrezane ali oštre i čiste, a sada dok imam 2.1 slike kontakata su jako mutne dok me netko zove, skoro pa se ne vidi što je na slici.
Ja ga vec imam i odlicno radi. Rekli su prije da ce raditi samo u browseru i jos ponegdje. Ovaj radi svagdje.
Misliš multitouch ili taj update? Imam i ja multitouch i radi dobro.
Zna možda netko, dok sam u x10 imao Android 1.6 slike kontakata dok me netko zvao bile su malo odrezane ali oštre i čiste, a sada dok imam 2.1 slike kontakata su jako mutne dok me netko zove, skoro pa se ne vidi što je na slici.
To bi isto trebao update popraviti.
Evo upravo sam napravio novi update ali se kvaliteta slika kontakata dok me zovu nije popravila i dalje su te slike katastrofalno mutne. A dok gledam slike kontakata u imeniku tamo su oštre kako i moraju biti. Dali je i kod Vas drugih tako, ili ima kakvog rješenja za to?
...Imam multitouch sa XDA
Evo upravo sam napravio novi update ali se kvaliteta slika kontakata dok me zovu nije popravila i dalje su te slike katastrofalno mutne. A dok gledam slike kontakata u imeniku tamo su oštre kako i moraju biti. Dali je i kod Vas drugih tako, ili ima kakvog rješenja za to?
Kad je stigao update? Ima li multitouch i radi li svagdje?
Ja sam sinoc gledao i jos nije stigao.
Ja imam u X10 android 2.1. Jučer sam u telefonu preko wirelesa otvorio "ažuriranje softvera", nakon toga "ažuriraj odmah", tada je on sam našao, neznam gdje, da je dostupan "novi softver", tj. nekakav update. Ja sam to pokrenuo i prvo se skidalo oko 1 minute, a nakon toga instaliralo još 3 minute. Zar nije to taj update o kojem vi pričate?? Oprostite ako sam vas doveo u zabludu. Usput dali mi netko može odgovoriti na pitanje koje sam postavio u prijašnjem postu, o mutnoj slici kontakata.
Pa jel ima multitouch ili nema? Koja je verzija sada?
da se ubacim ovdje:
operater mi nudi za 0kn na bodove x10(veliki) i galaxy 3
sta uzeti? (vjerovatno necu koristit ni jednog ni drugog nego pokloniti nekome, ali ako ovaj moj (nokia 6300i) crkne a poceo je nesto zahebavati, mozda i hocu)
mozete glasati
mobitel mi uglavnom sluzi za pozive i poruke a od svih ostalih znacajki jedino mi je zanimljiv foto aparat (nacuo sam da x10 po danu radi sasvim pristojne fotografije) i navigacija.
ispricavam se ako sam promasio mjesto za ovo pitanje, nov sam u ovom dijelu foruma
19 | xperia X10 |
---|---|
1 | Samsung i5800 galaxy 3 |
UPDATE: Jos nista od updatea.
Ja ga i ne cekam. Ne donosi nista sto vec nemam ;)
Moze li mi neko objasniti navigaciju na x10. koja je, moze li se promijeniti, sistem naplate (ovaj mi je rekao da se navigacija placa samo nisam shvatio da li se aplikacija jednokratno placa ili se placa promet kad god je navigacija ukljucena).
Moze li mi neko objasniti navigaciju na x10. koja je, moze li se promijeniti, sistem naplate (ovaj mi je rekao da se navigacija placa samo nisam shvatio da li se aplikacija jednokratno placa ili se placa promet kad god je navigacija ukljucena).
Sve se plaća. Dobiješ sa njim wisepilot i godinu ili dvije (nisam siguran) pretplate. Sad jedino što ti WP koristi internet za navigaciju (nešto sitno prometa, ali opet koristi)
Skineš("free" verzije)/kupiš Navigon ili Motonav i imaš navigaciju koja ne treba internet i radi super
Sve se plaća. Dobiješ sa njim wisepilot i godinu ili dvije (nisam siguran) pretplate. Sad jedino što ti WP koristi internet za navigaciju (nešto sitno prometa, ali opet koristi)
Skineš("free" verzije)/kupiš Navigon ili Motonav i imaš navigaciju koja ne treba internet i radi super
Hvala puno!
Ako ciljas na karte za nase podrucje motonav je bolji.
Ako ciljas na karte za nase podrucje motonav je bolji.
trebalo bi mi za cijelu europu, a ne bi bilo lose ni za prostor bivse drzave iako se tu poprilicno dobro snalazim i uvijek mogu pitat kakvu babu pored puta. gledao sam malo u svom "ducanu" i od motonava ni spomena.
najvjerovatnije cu uzeti x10 i onda cu vas malo vise gnjaviti oko ovoga.
Ostatak evrope je manje vise dobar na svakoj navigaciji ali nasi prostori su malkice problematicni ;)
Slobodno pitaj. Ja ti stojim na raspolaganju.
Kolega s posla mi savjetuje Copilot. On ga ima na HTC HD2 - WP6. Ide li ti na android i x10?
Karte za BiH konkretno su bezveze. Nema nista skoro za razliku od motonav-a.
UPDATE: Jos nista od updatea.
Ja ga i ne cekam. Ne donosi nista sto vec nemam ;)
Daj mi molim te recite, pošto vidim da se najbolje razumijete u x10, dali su i kod vas slike kontakata dok vas nazovu i pojave se na ekranu mutne?
Kako koje. Ako je mala slika onda bude mutna, ako je veća onda je oštrija.
Nema fixa ali nije to toliko strasno. Mozda u kaficu. Ja sam stavio multitouch ali nisam primijetio probleme sa wifi. A skoro stalno je na wifi.
Flash by Adobe ili flash na kameri?