Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 364.392
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
15 godina
RE: Sony Ericsson XPERIA X10
logic kaže...

i da si presao sa konja na magarca.

Ovdje se moram složit!! Koliko god x10 imao i mana i vrlina, prelazak sa androida na windows mobile (ne WP7), je čista nebuloza.

Možda se varam, ali mi se čini da taj OS ipak ne konkurira ovim novijim igračkama??

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 13:34 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan

Ako covjeka veseli neka mu ali nije u redu da podcjenjuje druge korisnike x10i.

Mozda mu je android bio prevelik zalogaj pa mora se vratiti korak nazad da nadoknadi propusteno gradivo ;)

:)
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ja x10 mini imam 15 dana i mob.je extra jos ga upoznajem i istrazujem,nisam nikad prije imao bolji mob. 

Ako neko moze reci koje palikacije/procese ugasiti koji bas i nisu potrebni,i da se tako dobije na ustedi baterije.

Presao sam na GSM umjesto dosadasnji GSM/WCDMA i mogu vam reci da baterija duze traje.

Danas mi wi-fi u kaficu nesto nije htio raditi iako se uspio konektovati i signal je bio dobar,nisam mogao otvoriti android market nit u browseru bilo koju stranicu.

Ovo su postavke koje sam stavio na auto kill u taskmanager-u: azuriranje softvera,e-posta,gmail,rezervna kopija i vracanje,sonx ericsson sync,VZnet timescape,vodic za postavljanje,Xing timescape

Dali je neki od ovi procesa uzrok sto mi wi-fi nije htio raditi,pomislio sam da nije mozda zbog onog GSM pa sam vratio na GSM/WCDMA i opet nije htio,ugasio sam sve u task manageru da nista ne blokira i opet nece,ugasim mob.i ponovno upalim i opet nece...javlja uvijek da network nije uredu i da provjerim postavke mobilne mreze. Na postavkama je inace sve postavito kao sto je bilo i do sada kad je wi-fi radio :S jeli moguce da je do interneta u caffe-u problem bio?

Cemu sluze: diagnostics tool,r2r client,SEMCCheking,...mozda ih nebi smio gasiti? Na netu sam procitao da ljudi uglavnom krive neki moxie mail client za potrosnju baterije,ja nisam uspio naci to na svom mob.

Koje vi procese gasite da smanjite potrosnju baterije a da ujedno niste pokvarili nesto drugo stim sto ste ih ugasili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fiorka kaže...

Ja x10 mini imam 15 dana i mob.je extra jos ga upoznajem i istrazujem,nisam nikad prije imao bolji mob. 

Ako neko moze reci koje palikacije/procese ugasiti koji bas i nisu potrebni,i da se tako dobije na ustedi baterije.

Presao sam na GSM umjesto dosadasnji GSM/WCDMA i mogu vam reci da baterija duze traje.

Danas mi wi-fi u kaficu nesto nije htio raditi iako se uspio konektovati i signal je bio dobar,nisam mogao otvoriti android market nit u browseru bilo koju stranicu.

Ovo su postavke koje sam stavio na auto kill u taskmanager-u: azuriranje softvera,e-posta,gmail,rezervna kopija i vracanje,sonx ericsson sync,VZnet timescape,vodic za postavljanje,Xing timescape

Dali je neki od ovi procesa uzrok sto mi wi-fi nije htio raditi,pomislio sam da nije mozda zbog onog GSM pa sam vratio na GSM/WCDMA i opet nije htio,ugasio sam sve u task manageru da nista ne blokira i opet nece,ugasim mob.i ponovno upalim i opet nece...javlja uvijek da network nije uredu i da provjerim postavke mobilne mreze. Na postavkama je inace sve postavito kao sto je bilo i do sada kad je wi-fi radio :S jeli moguce da je do interneta u caffe-u problem bio?

Cemu sluze: diagnostics tool,r2r client,SEMCCheking,...mozda ih nebi smio gasiti? Na netu sam procitao da ljudi uglavnom krive neki moxie mail client za potrosnju baterije,ja nisam uspio naci to na svom mob.

Koje vi procese gasite da smanjite potrosnju baterije a da ujedno niste pokvarili nesto drugo stim sto ste ih ugasili?

Većinom ne gasim ništa. Imam task panel samo da ugasim tu i tamo koju aplikaciju(ako koja zašteka ili sl.).

Kod 1.6 verzije je task panel bio potreban jer je process managment stvarno bio loš i jako rijetko je Android gasio procese. Kod 2.1 to radi puno bolje, pa ti uopće nije potrebno da ručno gasiš procese.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Ako netko ne može čekati službeni multitouch update, ima na XDA neslužbeni. Ja instalirao i sve šljaka. Dedektira dva dodira  i radi svagdje osim u mediascapeu.

Tu su upute za instalirat

A tu kako napravit da radi u svim aplikacijama

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

moze li na stock SE rom?

16 godina
Moze na sve.
15 godina
neaktivan

Sada sam stavio,radi perfektno.

17 godina
neaktivan
fiorka kaže...

Nista ne diraj jer neces nista postici. ANdroid sam gasi sta mu ne treba ii to drugacije funkcionise nego na windowsima. Zaboravi task managere.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Dobro,necu ja nista s task managerom gasiti vise,vidim da baterija traje solidno i bez toga.

Vidim pricate o multitouch,hocel SoE izdati update koji ce to donijeti,ili moram sam to aktivirati kao i ovi neki sto vec kazu da jesu..?

Ja nebi nista sam dirao da nebih jos sta pokvario pa cu cekati na SoE ako ikad puste taj update..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Ako netko ne može čekati službeni multitouch update, ima na XDA neslužbeni. Ja instalirao i sve šljaka. Dedektira dva dodira  i radi svagdje osim u mediascapeu.

Tu su upute za instalirat

A tu kako napravit da radi u svim aplikacijama

Evo ja stavio i radi ;)

Ode X10 stepenicu uvis ;)

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

A evo ga sada ima i za AOSP 2.2.1, također, AOSP 2.2.1 sada ima i kameru implementiranu. Naravno, ima još milijun sitnica koje ga čine boljim ali ovo izdvajam kao važnije.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rom? Ima sad sve? Na xda?
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Rom? Ima sad sve? Na xda?

Da, još nije video snimanje implementirano ali vjerujem da će i to uskoro. Možda da pričekaš još malo, neki ljudi prijavljuju rušenje aplikacija, da nije baš najstabilniji na zadnjoj verziji. Ako vam se ne da zafrkavati sa reflešanjem onda pričekajte prvi službeni (ne beta) release. Ovo je sve za sada još beta.

3D Designer
17 godina
neaktivan
Ubacen mu multitouch? Flash radi?
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Ubacen mu multitouch? Flash radi?

Multi touch driver se za sada mora posebno flešati, flash koliko znam radi. Kažem, ima tu još stvari jer je još uvijek beta. Ako nije problem, i ako vam se neda previše zafrkavati, možda bi bilo bolje još malo pričekati.

Npr. ja sam imao custom temu koja nije kompatibilna sa novom verzijom roma i nakon flesha mi se zabrickao... Sada upravo flešam SE 2.1 kako bih mogao upaliti mob i pripremiti ga za flešanje AOPS 2.2.1... jbga nisam čitao prvo neg sam trčao pred rudo...

3D Designer
17 godina
neaktivan
Ma necu se zalijetati vec me interesuje dokle se stiglo. Hvala ti
17 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Evo da se pohvalim... uzeo sam curi bijelu X10... moram priznat da je mobitel odlican. Jedna jedina zamjerka je sto nikako ne mogu progutati njegov ekran jer sam navikao na AMOLED na HTC-u. Inace - grom!

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehhe

Jos jos ubaci multitouch i onda je bash grom;)

17 godina
logic kaže...

Hehehhe

Jos jos ubaci multitouch i onda je bash grom;)

Morat cu procitat ovaj thread od pocetka do kraja kad uhvatim vremena. Do sada sam ga letimicno citao.

17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10
oce bti 2.2 za ovaj mob ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sluzbeni nece

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10
ok sluzbeni me ni ne zanima, ja sam stavio 2.2 na svoj lg optimus, ovo za frenda pitam, ubro je x10 mini za 400 kn pa me pita kak da stavi 2.1 pa dali ce se moci 2.2 i tak, pa cu malo proucit ovaj mob :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Neslužbeni 2.2 već ima, još je beta te je na 2.1 kernelu ali za krajnjeg korisnika u odnosu na vanilla 2.2 ne bi trebalo biti neke razlike. Par sitnica, tipa tethering ne radi out of the box ali se može podesiti... U svakom slučaju možeš očekivati 2.2, a i 2.3 jer preview za 2.3 već postoji također na 2.1 kernelu.

Toplo preporučam neslužbene verzije jer su brzinom, izgledom, mogućnostima, a ponekad i stabilnošću daleko od "savršenog" kako ga SE vidi 2.1 stock roma...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Oh zaboga,jel zna neko sta je ovo: vec 2 dana stalno dobivam poruke od VMS,poruka je prazna uvijek,kada odem na detalje da vidim sta je to pise da je to tip sms poruke a posiljalac je VMS i to je ljudi sve...

Obrisem to i nakon par sati ponovno dode..zvao sam svoju podrzku od mreze i pitao ih za isto i neznaju sto bi to moglo da bude,osim sto su mi dali savjet da niss ne odgovaram na to i da obrisem..

Ali opet dode ona,da nije mozda kakav virus :S inace za sms-anje koristim Handcent SMS app u postavkama je sve ostalo isto kao i do sada,znaci nisam tamo niss ukljucio da bi to moglo biti uzrok dolazka te poruke.

Wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

planiram uzeti sony ericsson xperiu x10 ili x10 mini pro.. koji preporucate? svi ce reci x10 pretpostavljam, ali me zanima da li je mini puno losiji i ima puno manje opcija od x10?

gledala sam i recenzije i videa na youtubeu, ali nikako da se odlucim.. x10 me vise privlaci, i od kad sam ga prvi put vidjela imam zelju ga uzeti, ali imam osjecaj da je preeeevelik za zensku ruku.. i kakav je touch screen i tipkanje na njemu?

0 0 hvala 0
15 godina
janna kaže...

Evo ja ću dat samo jedan razlog, koji bi kod mene presudio.

Koristio sam x10 mini, te za moje potrebe ima prilično malešan ekran.

Ako ti taj minijaturan mobitelčić ne smeta, onda je skroz ok.

16 godina
neaktivan
janna kaže...

planiram uzeti sony ericsson xperiu x10 ili x10 mini pro.. koji preporucate? svi ce reci x10 pretpostavljam, ali me zanima da li je mini puno losiji i ima puno manje opcija od x10?

gledala sam i recenzije i videa na youtubeu, ali nikako da se odlucim.. x10 me vise privlaci, i od kad sam ga prvi put vidjela imam zelju ga uzeti, ali imam osjecaj da je preeeevelik za zensku ruku.. i kakav je touch screen i tipkanje na njemu?

Na dimenzije se lako privikneš, cura mi ima zaista malu ruku, a bez problema koristi X10. Touch bi mogao za tebe biti problematičan (a i za neke dečke... XD) ako imaš naviku pustiti duže nokte, na X10 ti ekran ne reagira na pritisak već na vodljiv materijal, što u slučaju nokta neće rezultirati uspješnim tipkanjem {#}

Inače, sam ekran je izuzetno osjetljiv, dovoljan je pritisak težine perca da registrira dodir.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 17:49 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...
janna kaže...

Na dimenzije se lako privikneš, cura mi ima zaista malu ruku, a bez problema koristi X10. Touch bi mogao za tebe biti problematičan (a i za neke dečke... XD) ako imaš naviku pustiti duže nokte, na X10 ti ekran ne reagira na pritisak već na vodljiv materijal, što u slučaju nokta neće rezultirati uspješnim tipkanjem {#}

Inače, sam ekran je izuzetno osjetljiv, dovoljan je pritisak težine perca da registrira dodir.

I moja cura je zadovoljna sa X10 vulgaris. Najbitnije je da je ljep. Pa da je velika ko ipad nebi joj smetalo. {#} Zene! {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice