Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 364.413
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
16 godina
RE: Sony Ericsson XPERIA X10

Meni kad odaberem softversko dekodiranje trza, dok sa hardverskim radi glatko. Isto imam JIT v2.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Thx, mogu probati, s tim da mi hardwersko dekodiranje neće učitati divxe, crni ekran samo i čujem zvuk filma, ali slika nula bodova...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Sony Ericsson službeno objavio da x10 neće dobiti Froyo. Link na vijest.

Iako nemam X10 suosjećam sa frustriranim korisnicima. {#}. Nevjerovatno da tako brzo zapuste svoj high-end proizvod. Doduše ništa čudno za SE.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Pa u principu to je dobra stvar, jer bilo bi besmisleno sada čekati Froyo kada je Gingerbread vani. Dali ovo znači da nećemo dobiti Gingerbread? Ne znam, nadam se da hoćemo, ali svakako bi mi to bilo draže nego da daju Froyo, a Gingerbread ne. Za ostalo, kako kaže i članak, imamo XDA.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Sony Ericsson službeno objavio da x10 neće dobiti Froyo. Link na vijest.

Iako nemam X10 suosjećam sa frustriranim korisnicima. {#}. Nevjerovatno da tako brzo zapuste svoj high-end proizvod. Doduše ništa čudno za SE.

Zasto bi bili fustrirani? Ja nisam. Iako to ne odobravam naravno. TO je jako los potez od SE. Tesko da ce moj sledeci mob biti SE. Vrlo vjerovatno HTC.

:)
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Nije ni 2.1 loš, samo da nema tih SE gluposti sto su dodali u OS. Da je normalni Android 2.1 i bok. Stavljao sam bio i custom ROM-ove 2.2, nije to to.. Vrlo lijepo radi i mobitel izgleda, uz manje bugove naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje bugove?
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

vrlo vjerovatno ga kupujem kroz tjedan dana,samo se još malo trebam uvjerit da je bolji od htc-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

vrlo vjerovatno ga kupujem kroz tjedan dana,samo se još malo trebam uvjerit da je bolji od htc-a {#}

Jednostavno stavi na papir šta trebaš, onaj koji to ispunjava u većoj mjeri taj je za tebe bolji. "Idealan" smartphone rekao bih niti ne postoji.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 18:28 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Recimo kod kamere (slikanje i snimanje na trenutak se smrzne) i video produkcija (ponekad ima slike ponekad ne ali zvuk je uvijek prisutan), tak su rekli i na XDA forumu oni koji su te ROM-ove i stavljali :) možda je to već riješeno, nisam bio mjesec dana na tim forumima :)

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,pregledao sam cijelu temu od A do Ž nisam nasao odg.na pitanje koje imam za svoj SOE X10 mini

Imam ga tek 4 dana,mob je inace extra,nadogradio sam na android 2.1 i sve radi OK osim 2 sitnice: nemogu ili neznam pravilno da postavim odredenu melodiju za neki kontakt,kada to uradim i kliknem na sacuvaj javi mi se greska da je aplikacija zaduzena za uredivanje kontakata prestala raditi...jel ima neka i koja aplikacija koja uredno urediva i sprema kontakte tamo gdje zelim? Zasto nemogu nista podesavati oko kamere: rezoluciju,kvalitetu slike...i one klasicne postavke kao i u dosadasnji SE telefona? Gdje mogu vidjeti koliko imam sati razgovora na mob.i poslani poruka,ovo takoder nisam uspio naci a pretrazio sam svee ?? 

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Zar niko nema nista da kaze,hajte ljudi ukljucite se malo..

Ovo sto sam prije pitao sam rijesio,sad vas pitam koliko vam traje baterija,meni malo,nesto vise od 1 dana..

Procitao sam i primjenio sve preporuke oko stednje baterije no opet ona malo traje..

Najvise me buni kada gledam na grafikon-prikaz sta je trosilo bateriju,pise da je telefon u stanju mirovanja 40%,zatim telefon u stanju priprave 27% i prikaz-display 33%

Zar je moguce da telefon u stanju mirovanja i pripravi toliko trosi,vise nego display...nema to smisla,ne?

Jos da pitam ako neko zna,jel ima kupiti jaca baterija od standardne Li-Po 950 mAh

dali je uopste moguce zamijenuti bateriju u ovog modela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Pozdrav svima

Imam jedan problem. Nadogradio sam X10 na 2.1 i sad ne mogu više upaliti mobitel, odnosno on se upali i potom opet ugasi. Pomagajte!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uradi to ponovo tj. reinstaliraj firmware. Standardna prcedura. drzis back i prikopcas na usb.

14 godina
neaktivan

Jesam to napravio. Držim back i skopčam usb, na kompu u pc companionu mi pokaže da je mobitel skopčan ali za par sekunda mi  prekine vezu. I to je to, ništa ne pomaže.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Evo preporuka:

Iako zadovoljan sa Stock SE 2.1 Rom-om, htio sam više, brži i fluidniji rom. Stavio sam jučer AOSP 2.2 sa XDA, majko mila! Brz, stabilan, podrška za Adobe Flash (koji radi briljantno btw.), užitak je uopće koristiti mob s tim rom-om, daleko veći užitak od SE 2.1 stock. Ima jedan veći nedostatak (kako za koga), kamera još nije implementirana, dakle, neam fotkanja za sada. Izuzev toga, ma, ne mogu uopće opisati koliki je gušt i napredak u odnosu na SE 2.1 stock, pa čak i SE 2.1 sa JIT v2, i dalje je daleko fluidniji AOSP 2.2, naravno, nema Mediascape/Timescape i ostali SE software koji često uspori telefon. Najgori mi je onaj SE App Drawer, isss... ne znam jel itko uopće testirao to i tko je odobrio da se to stavi na uređaj... Pa katastrofa... Mediascape mi je čak bio ok ali prespor, sav onako trzav, nezz... Music i Gallery su preporod naspram toga, a da ne govorim da koristim i PowerAMP koji je ionako daleko od svih ovih navedenih.

U kombinaciji sa ADW Launcher EX, telefon izgleda i leti. Ima toga još ali eto, topla preporuka ako tražite isto što i ja, a niste ziher šta bi napravili ili koji rom odabrali.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako mislis koji rom? Koji imaju uopste za X10i? Daj vise detalja. Odkale skinuo kako si stavio, moze li se vratiti na stock poslije i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 20:43 (logic).
15 godina
neaktivan

Lijepo su napredovali s tim ROM-om, zadnji put kad sam bio na XDA nisu radili pozivi, WiFi i joše par gluposti. Piše da ne radi kamera, ali da li se to odnosi na stock app ili je problem riješiv instalacijom nekog drugog app-a? Kolika je šansa da zaribam kod instalacije? =D

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Kako mislis koji rom? Koji imaju uopste za X10i? Daj vise detalja. Odkale skinuo kako si stavio, moze li se vratiti na stock poslije i sl.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=617

Tu imaš sve trenutno romove. Naravno da se može vratiti na stock, spojiš na PC Companion i pustiš ga da ti ufleša stock ako treba (tipa da nešto krene po zlu...).

Plemeniti kaže...

Lijepo su napredovali s tim ROM-om, zadnji put kad sam bio na XDA nisu radili pozivi, WiFi i joše par gluposti. Piše da ne radi kamera, ali da li se to odnosi na stock app ili je problem riješiv instalacijom nekog drugog app-a? Kolika je šansa da zaribam kod instalacije? =D

Nisam probao drugi app, default znam da ne radi, mogu probati pa javim.

Kod instalacije ne možete zaribati jer se sada sve u mob ubacuje putem xRecovery-a, on obavlja sve za vas. Također se nalazi na ovom linku gore. Pomoću xRecovery-a flashate teme, romove, fontove... ma apsolutno sve... Tako da je rizik da nešto zaribamo sveden na minimum. I ono najvažnije, uvijek se može vratiti na stock.

Jedna napomena samo, instalacija 2.2 AOSP vam zbriše sve sa interne memorije moba, dakle bekapirajte sve kontakte i to...

3D Designer
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Jel moze neko molim vas reci mi ovo: mob.sam prebacio da radi samo GSM jer sam negdje procitao da ce ovako potrosnja baterije biti puno manja,do sada je inace radio na GSM/WCDMA

Sta sam s ovim uradio,dali sam si uskratio neku funkciju stim sto sam ga stavio da samo radi na GSM,koji mi je nedostatak sto vise nema onog WCDMA ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Veza na internet će ti biti puno sporija. Ali ako si negdje di imaš dobar 3G signal to ti se baš i ne isplati radit, nećeš imat neku ušedu baterije.

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Veza na internet će ti biti puno sporija. Ali ako si negdje di imaš dobar 3G signal to ti se baš i ne isplati radit, nećeš imat neku ušedu baterije.

Na net preko mobilne mreze ne idem nikada jer mi je skupo to,idem jedino preko wi-fi u nekom kaficu gdje ima slobodan net..

Znaci da mi ipak i nemora biti ukljucena ta funkcija WCDMA?

16 godina
neaktivan
fiorka kaže...
dejo6 kaže...

Na net preko mobilne mreze ne idem nikada jer mi je skupo to,idem jedino preko wi-fi u nekom kaficu gdje ima slobodan net..

Znaci da mi ipak i nemora biti ukljucena ta funkcija WCDMA?

Ako ne ideš na net onda ne.

3D Designer
17 godina
odjavljen
Sony Ericsson XPERIA X10

Pozdrav ekipi.

Evo mene opet sa malo informacija. Ja se riješio smeća X10 i kupio PRAVI smartphone - HTC HD 2.

Izvadio iz kutije, ubacio VIP karticu, telefon se odmah spojio na VIP -ov server, skinuo podatke za pristup internetu, SMS i MMS postavke i zamislite SVE RADI IZ KUTIJE. Kamera radi izvrsne slike, telefonira se bez problema, u zvučniku se sve lijepo čuje i kada je buka. Jedino sam morao instalirati DiVX player, a sve ostalo radi iz kutije. Internet mi radi i na mobu i na laptopu koji spajam preko moba i pazi sad, ne treba mu nikakav dodatni program, sve radi iz WIN Xp i WIN 7. Samo priključiš usb kabl i par sekundi nakon toga surfaš na kompu.Jebote, pa je li to moguće???? Stroj je brz, ne trebam raditi nikakve hebene update-ove. Zamislite samo to, da li je to moguće ljudi, pa smartphone radi iz kutije. E moram još jednom ponoviti. Stvarno, ljudi radi sve odmah kada ga se uključi. Ne mogu se načuditi. Ipak netko zna napraviti smartphone. E pazi sad ima još. Mogu staviti i Android, Win 6.5, pa čak i novi WIN7 (jeste da od njega nema koristi za sada, ali tko zna????).

Hrpa ljudi blati WIN6.5 platformu, a ja oduševljen. Sve radi onako kako i treba. Nema potrebe za pimpanjem mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema s ti pojma. Samo toliko mogu reci. Za tebe i nije smartphone. Ali cisto da ne bude off topic sve ti to radi i na X10 out the box osim wifi theteringa a to se podesi za minut ako si skroz smotan i spor.

17 godina
odjavljen
Sony Ericsson XPERIA X10

Aaaa, zato Vas ima toliko na forumu sa problemima osnovnog tipa zašto mi ne radi ovo ili ono. Da li to znači da su svi ti ljudi nesposobni i glupi, neuki korisnici, kao ja??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problemima kojeg tipa? Imam taj mob vec 8 mjeseci i ne sjecam se problema ikakvog tipa koje nisam rijesio za minut. Hoces reci da HD2 nema nikakvih problema?

EDIT: Evo citam forum i negu bas reci da nema problema na tom mobu.

http://community.htc.com/na/htc-forums/windows-phone/f/90.aspx

Evo jednog zadovoljnog korisnika pa je otvorio temu sa ovim nazivom  "Biggest Piece of Expensive Crap Ever..."

A koliko se ja sjecam MS je objavio da HD2 nece dobiti win phone 7 tj. da ne zadovoljava uslove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 12:42 (logic).
17 godina
odjavljen
Sony Ericsson XPERIA X10

Čestitam. Uspio si pronaći probleme uređaja koji se koristi u nekim drugim mrežama (USA). Možda je zaključan od strane njihovih operatera. Ja sam do sada govorio  o svojim iskustvima, a ne o iskustvima drugih koja se ne mogu kod nas provjeriti. Ja nemam problema sa HTC-om, a SE mi je pravio nervozu oko svega što sam s njime radio. Dakle, zaključak HTC radi ono za što je namjenjen odmah i sad. SE nije radio ono za što je namjenjen. Pompa oko verzije 1.6, 2.1, 2.2 itd me uopće ne zanima. Vrati se na moj prvi post, pa malo pročitaj ono što sam napisao. Dakle ovo su bila iskustva iz prve ruke. A što se tiče vrijeđanja, to samo govori o tvojoj kulturi i kulturi svih koji koriste uvrede kada nemaju nikakvih argumenata. I ja sam mogao otvoriti neki bjelosvjetski forum gdje 10-tak tisuća ljudi pljuje po SE X10. I kakve to veze ima sa ovom temom. Ja živim u RH ikoristim VIP mrežu. To su činjenice.

Pozdrav "Sretnim" korisnicima SE X10. Samo se vi tješite i skidajte zakrpe koje će vam možda omogućiti normalan rad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinoLand kaže...

Pozdrav ekipi.

Evo mene opet sa malo informacija. Ja se riješio smeća X10 i kupio PRAVI smartphone - HTC HD 2.

Izvadio iz kutije, ubacio VIP karticu, telefon se odmah spojio na VIP -ov server, skinuo podatke za pristup internetu, SMS i MMS postavke i zamislite SVE RADI IZ KUTIJE. Kamera radi izvrsne slike, telefonira se bez problema, u zvučniku se sve lijepo čuje i kada je buka. Jedino sam morao instalirati DiVX player, a sve ostalo radi iz kutije. Internet mi radi i na mobu i na laptopu koji spajam preko moba i pazi sad, ne treba mu nikakav dodatni program, sve radi iz WIN Xp i WIN 7. Samo priključiš usb kabl i par sekundi nakon toga surfaš na kompu.Jebote, pa je li to moguće???? Stroj je brz, ne trebam raditi nikakve hebene update-ove. Zamislite samo to, da li je to moguće ljudi, pa smartphone radi iz kutije. E moram još jednom ponoviti. Stvarno, ljudi radi sve odmah kada ga se uključi. Ne mogu se načuditi. Ipak netko zna napraviti smartphone. E pazi sad ima još. Mogu staviti i Android, Win 6.5, pa čak i novi WIN7 (jeste da od njega nema koristi za sada, ali tko zna????).

Hrpa ljudi blati WIN6.5 platformu, a ja oduševljen. Sve radi onako kako i treba. Nema potrebe za pimpanjem mobitela.

1/10, žao mi je

17 godina
neaktivan

Citam ja tvoj prvi post koji si napisao ka da su to sve cinjenice. Prvo neboj biti tako nadmen jer ako tebi X10 se nije svidio dozvoli da drugim ljudima radi iz prve i radi extra kao meni. Ja tebi ne govorim da tvoj mob ne valja vec ti samo odgovaram na tvoj post u kojem tvrdis da sve radi odlicno itz prve, fenomenalnio i sl za razliku pod x10 na kojem to ocigledno po tebi ne radi. Radi i te kako. Je li ijedna mob savrsen? Nije. Ali ne moze spljuvati po jednom i dizati u nebesa drugi na takav nacin. Ako se tebi nije svidio izvini ali nekome drugom se svdija. Ako si ti bio nesposoban nesto podesiti ne znaci da su svi drugi nesposobni. Kako si ti x10 opisao ispade da ima manje mogucnosti nego nokia 3310.

Moram ti reci da je x10 u odnosu na tvoj mob ipak klasu iznad i da si presao sa konja na magarca. Ali dozvolicu da neko ne voli konje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 13:21 (logic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice