Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 364.387
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson XPERIA X10
logic kaže...

Kao prvo apple je kupio A4 a ne napravio. Apple sve kupuje ili "pozajmjulje". Drugo na ios-u sve se otvara sa animacijama koje traju barem par desetinki i time maskira stvarnu brzinu otvaranja pprograma dok na x10 to mozes iskljuciti i sve se otvara skoro trenutno. Ajd iskljuci animacije na iphoneu. Zbog tih animacija sve djeluje fluidno. Da se razumijemo ne kazem ja da je iphone spor. Naprotiv. Ali da je uopste brzi od x10 vrlo diskutabilno i ne moze se uporediti. I kakve veze ima kolicina memorije? Nije to hard disk.

Nije ga kupio nego ga je dizajnirao a samsung ga je proizveo evo ti link na wikipediu.

Da objasnim oni su ga zajedno s samsungom radili i taj se čip može nać u ipadu,iphonu 4,samsung galaxyu i galaxy tabu.

Za ove animacije lol ja otvorim fotografije aplikaciju i odmah ju otvori nema nikakvih aplikacija to je slučaj kod windows 7 phona kad se otvara aplikacija onda su animacije.Oni bar naprave svoj procesor(zajedno s Samsungom koji i radi ram memoriju za iphone 4)i optimiziraju ga da radi sa iosom.Zato je npr na iphonu 3g dosta fluidnije od npr t-mobile pusla koj je dosta spor i jedino dobro radi na novijim mobitelima poput desirea i galaxy s android.

17 godina
neaktivan

animaciju u smislu fade in i fade out

:)
15 godina
neaktivan
ako oces memoriju, kupis samsung galaxy s, dodas mu 3 gb karticu i imas 48gb.... -.-
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ako oces memoriju, kupis samsung galaxy s, dodas mu 3 gb karticu i imas 48gb.... -.-

ja sam mislio na ram memoriju ne na memoriju diska.Glaxy s ti ima 8gb interne memorije kod nas se ne prodaje 16gb.A za karticu micro sd ok brzine trebaš opet oko 500kn za 16gb.

15 godina
neaktivan
nije istina, u oglasnicima imas od 16gb
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Nije niš brži iphone ima 512mb a x10 ima 384mb.Ima ti novi cortex a8 45nn(a4)koji su oni sami napravili i odlično se slaže s sofverom zato je iphone svugdje fluidan a ne kao desire što je i potvrdio @Stoja u htc desire temi.Isto tak je ovaj snapdragon 65nm već sad djedica nad ovim star je već godinu dana.Da nebude mislili da favoriziram apple isti takav proc je u galaxy s-u i isto odlično radi ali je iphona brži zbog boljeg sučelja dok samsung ima svoje zbunjujuče sučelje s lagom.

Ovime prvime si sve rekao. Kakve veze RAM ima sa ovime o čemu mi pričamo? "Dedica" procesor je sasvim dovoljan za trenutno otvaranje svega (izuzev aplikacija) na X10, ponavljam, zbog animacije djeluje duže. Logic ti je već objasnio na koje animacije misli/mo. Opet, teško e usporediti ali rekao bih da X10 nije ništa sporiji, iPhone eventualno djeluje fluidnije. Nisam niti ja nikakav fan niti jednog, to je i dalje komad plastike, samo iznosim činjenice. Btw. manji proizvodni proces ne znači nužno veću brzinu, već manje zagrijavanje i potrošnju.

Ono što ja želim zapravo u kratko reći je da ne smatram ovaj uređaj išta lošijim od precijenjenoga iPhone-a, kako su neki pokušali prikazati, mislim da je u najmanju ruku jednako dobar, ovisi što preferiraš.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 17:25 (Minoza).
17 godina
neaktivan

Evo i mog zapazanja oko brzine. Sa ADW loncherom x10i sa 2.1 andoridom leti. Doslovno. Sa laoncherpro sve je stekalo i trzalo.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Evo i mog zapazanja oko brzine. Sa ADW loncherom x10i sa 2.1 andoridom leti. Doslovno. Sa laoncherpro sve je stekalo i trzalo.

Thx, trenutno sam na launcher pro, možda sada probam ADW, makar moram priznati da mi LP radi sasvim ok. Imao sam ADW na 1.6 također.

3D Designer
17 godina
neaktivan
Ne znam kako je kod tebe ali meni adw radi neuporedivo brze a i na laoncher pro mi fali swipe gore i dole.
17 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Danas sam surfao i preko APNDroid-a isključio net (kao što radim i svaki dan). Nakon toga 3G/H ikonica koja se pojavljuje gore, nestane na sekundu i opet se pojavi. APNDroid kaže da internet ne radi, internet stvarno ne radi, a ikonica 3G/H mi i dalje gore bilinka (kao da internet radi).

Kad uključim net preko APNDroid-a ona opet malo nestane pa se pojavi i opet blinka kao da radi i internet radi. Do danas dok internet nije radio nije niti bilo te ikonice, da li netko zna što se možda dogodilo, kako popraviti taj "glitch". Probao restart, vađenje baterije pa restart, ništa nije pomoglo.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Pokušaj prebaciti sa GSM/WCDMA na samo GSM pa nakon toga opet na GSM/WCDMA. Meni je pomoglo kada sam imao sličan problem.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Pokušaj prebaciti sa GSM/WCDMA na samo GSM pa nakon toga opet na GSM/WCDMA. Meni je pomoglo kada sam imao sličan problem.

Hvala na savjetu, ali ne pomaže. E ne kužim koji vrag mu se sada smotalo. Za popi... {#}

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Minoza kaže...

Hvala na savjetu, ali ne pomaže. E ne kužim koji vrag mu se sada smotalo. Za popi... {#}

Probaj i samo WCDMA pa opet GSM/WCDMA. Nije ni meni odmah pomoglo, morao sam par puta prebaciti, restartati mob i tako to...

Također probaj ručno prebaciti na drugu mrežu pa kad izbaci grešku/odbije prebaciti (bar je meni tako) vrati na svoju mrežu. Jbga, ne znam šta bi ti drugo savjetovao, kažem, imao sam sličan problemx(i to 2-3 puta) i radio sam to što sam rekao i meni je pomoglo.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 17:47 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...

Probaj i samo WCDMA pa opet GSM/WCDMA. Nije ni meni odmah pomoglo, morao sam par puta prebaciti, restartati mob i tako to...

Također probaj ručno prebaciti na drugu mrežu pa kad izbaci grešku/odbije prebaciti (bar je meni tako) vrati na svoju mrežu. Jbga, ne znam šta bi ti drugo savjetovao, kažem, imao sam sličan problemx(i to 2-3 puta) i radio sam to što sam rekao i meni je pomoglo.

Izgleda kao neki bug u APNDroid-u. Zamjenio sam ga sa SMODA Widget i sada je sve OK. Isprobao sam sve moguće i jednostavno nije se htio vratiti u staro stanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 11:50 (dado2202).
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Pozdrav drustvo,NOVI sam ovdje na ovome forumu,drago mi je da cu s vama moci razmijeniti koju pametnu i interesantnu informaciju,vezanu za gadget svijet,nekada i s salom.

Kao sto vidite dotakao sam se teme za SE10 i zanima me samo jedno pitanje,iako sam relativno dosta googla koliko imam vremena za to od posla

Dali imaju kod vas kakve naznake da SE10 dobije mogucnist androida 2.3,ili barem 2.2

ima nekih sitnica koje bi volio da imam na uredjau,na 2.2 and mi se svidjaju one precice za zvanje,tako bi volio da imamo to na 2.1 and,

Pozz i hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Inace korisnik sam X10 od 6 mjeseca,i relatvno sam zadovoljan uredajem,prije oko mjesec dana sam i digao and 2.1

17 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

Pozdrav drustvo,NOVI sam ovdje na ovome forumu,drago mi je da cu s vama moci razmijeniti koju pametnu i interesantnu informaciju,vezanu za gadget svijet,nekada i s salom.

Kao sto vidite dotakao sam se teme za SE10 i zanima me samo jedno pitanje,iako sam relativno dosta googla koliko imam vremena za to od posla

Dali imaju kod vas kakve naznake da SE10 dobije mogucnist androida 2.3,ili barem 2.2

ima nekih sitnica koje bi volio da imam na uredjau,na 2.2 and mi se svidjaju one precice za zvanje,tako bi volio da imamo to na 2.1 and,

Pozz i hvala

koje precice za zvanje? Pa imas to i na 1.6 i na 2.1

15 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

Pozz i hvala

X10 nemože dobiti 2.3 zbog hardware-a. Minimum RAM-a za 2.3 je 512 mb dok x10 ima 384 mb.

16 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

X10 nemože dobiti 2.3 zbog hardware-a. Minimum RAM-a za 2.3 je 512 mb dok x10 ima 384 mb.

Od kud ti taj podatak? Btw. na XDA već imaš preview 2.3 na X10 tako da ti to ne drži vodu...

3D Designer
15 godina
neaktivan

Pročitao sam na nekoliko stranica da je za 2.3 minimum 512 mb, ali moguće da lažu :P Može link na taj preview, nemogu naći?

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

evo imas tu KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

dali netko od vas ovdje ima FROYo on x10 jer sam vidio da ih na xda forumu dosta ima i da se po youtubu vrte.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Da li neko zna ko ima od vas  x 10 xperiu  da li je imao problema sa skidanjem stavari sa neta preko bilo kojeg pretrazivaca?meni izbacuje poruku kad stavim nesh da skida Telefon ne podrzava sadrzaj,bilo sta da skidam od mp3 do filmova?Unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

Inace korisnik sam X10 od 6 mjeseca,i relatvno sam zadovoljan uredajem,prije oko mjesec dana sam i digao and 2.1

imas li problema sa skidanjem odreedjenog sadrazja sa neta(nezimam u obzir market) ostale sstranice za muziku,filmove itd

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ljudi, radi li vama led dioda kad primite proruku? Meni je to prestalo raditi a nemam pojma gdje se to pali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...

Ljudi, radi li vama led dioda kad primite proruku? Meni je to prestalo raditi a nemam pojma gdje se to pali.

Ako je uključen ekran na mobu i dobiješ poruku tada se ledica ne pali, ako je ekran ugašen i dobiš poruku, tada radi kao i na 1.6(plava ledica). Mislim da isto vrijedi i za pozive(crvena ledica),nisam siguran.

17 godina
neaktivan

Mozes li provjeriti jer mi jedino ta plava ne radi nikad. SVe ostale rade.

17 godina
logic kaže...

Mozes li provjeriti jer mi jedino ta plava ne radi nikad. SVe ostale rade.

Provjereno.

Na t-mobile napravim provjeru stanja na računu tako da pošaljem "poruku za stanje", ugasim ekran (shutdown tipka) prije nego poruka sa stanjem dođe i vidim da se plava diodica upali da je poruka došla. Ako održavam ekran uključenim, tada dolaskom poruke se ne  pali plava diodica.

17 godina
neaktivan

Reinstalirao sam mob i sad gori zelena. Vjerovatno kad stavim handcent sms da ce biti plava. Hvala u svakom slucaju.

15 godina
neaktivan

dobro dosao

mozzart67
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice