Sony Ericsson Xperia neo V

poruka: 152
|
čitano: 64.542
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia neo V".
14 godina

Ako te košta kao i mene, 1750 kn, nemaš si što za razmišljati.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony Ericsson Xperia neo V
speedy56 kaže...

to si uzeo u ovoj Smart tarifi u Tele2? možeš li mi objasniti kako to funkcionira? znači ja kupim mobitel za 1750kn i normalno ga nadoplaćujem bonovima bez ikakve pretplate,a uz to imam i 300 minuta besplatno prema svima mrežama i 1GB prometa besplatno? jeli to tako ili ima još nešto što nisam razumio?

Hvala.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 23:29 (antimadridista).
15 godina
panonski kaže...

ja sam kupia XPeria ARC i mobitel je do jaja, što bi se reklo.

Prebacio sam se sa Symbiana na Android.

Ima nekih primjetnih razlika, dosta aplikacija su MUST HAVE da bi ti telefon uspješno funkcionirao, i to mi se baš ne sviđa, ali što je tu je.

Nisam zadovoljan sa činjenicom da Sony E ne može izbaciti tri teme, nego daje jednu defaultnu u kojoj je 5 aktivnih prozora kroz koje scrolaš lijevo i desno, a prikazuju thumbnailsove od slika, i otvorene poruke.

Mislim, htio bih malo privatnosti za boga miloga. Morao sam si downloadati GO LAUNCHER koji zamjenjuje taj defaultni screen sh-..t, kojeg sam onda morao i personalizirati.

Probao sam i LAUNCHER PRO, koji je malo jednostavniji, ali isto jako dobar i možda pinku brži.

Zar to nije moglo biti u meniju telefona? Barem još jedna prazna tema .  Ne znam jel ti ljudi misle da smo svi hakeri, ili informatički potkovani?

dalje,

ZVUK ZVONA se TRAJNO mijenja pritiscima na tipke za pojačavanje i stišavanje glasnoće u slušalici tokom razgovora, a vi se tim tipkama služite za pojačavanje glazbe, ili pak za zumiranje, ili whatever.

Svaki puta kada dirate te tipke,

ZVUK ZVONA se poremeti tj. poremeti se njegova glasnoća. MiSLIM WTF??

Čemu to?

Kada vas netko zove, stisnete kratko i on se MUTE-a, ali ako ga dirate dok se igrate telefonom ili pregledavate neki video u nedefaultnom playeru pa pojačavate zvuk,

by by opcije glasnoće zvona.

Da bih riješio taj problem, morao sam si downloadati VOLUME LOCKER, koji vas pita za provjeru "da li ste možda prčkali po ringtonu i želite promijeniti zvuk"
To se pojavljuje u notifikaciji koju morate povući dolje sa vrha ekrana.
Imate mali brojač sekundi, i ako u u prigodnom roku od nekih 10 sec. ne odgovorite na tu notifikaciju on vrati zvuk zvona na zadane postavke iz menija.

?? JEL TO MOGLO JEDNOSTAVNIJE??

Idemo dalje.

Sve notifikacije morate ručno scrolati dolje pa ih obrisati, 

jer se čak niti propušteni pozivi ne brišu primjerice ako ste koristili neki drugi DIALER ( ja koristim YOULU )

YOULU DIALER sam si instalirao jer mi povezuje T9 predikciju u predbiranju, i vrlo jednostavno preko prvih slova dolazim do imena, a sistem uključuje i pretragu brojeva koje ste otkucali.

GO LAUNCHER ima ADD on koji se zove GO CONTACTS ali mi se kod njega ne sviđa što vadi van previše opcija, iako je isti kao i YOULU i ne može mi izbaciti gmail kontakte van sa liste,

nego ih lista sve zajedno. Svi mailovi su mu kontakti. WONDERFULL. Kad sam to probao maknut nisam uspio, pa sam to skinuo i vratio se na YOULU koji ima tu opciju. 

NOTES.

Jel netko u tom SONY-u stvarno toliko glup da mi je nametao u meni toliko jeb...ih icona koje neću nikada upaliti, ali mi je u SUPER DUPER pametnom telefonu izostavio najobičniji notes ?!!

JEST.
Notes si skinite sami. BOŽE ISUSE. Onda sam i po to otišao.

Skinuo sam NOTES EVERYTHING koji je besplatan kao i sve dosad navedeno. Ima čak i zapisivanje zvuka, tj. snimač. kojeg SONY opet izostavlja iz prijašnjih menija.

Bitno da mi je stavio thumbmnailove na temu, tako da svi koji mi pogledaju telefon vide neke gole slike ili neke proste poruke. ( da, ima i toga {#} )

Za tu prigodu sam si downloadao

SMART LOCK LITE u kojem jednostavno dodajete media file, ili čak aplikaciju koju želite zaključati. Možete birati zaključavanje preko šifre ili patterna po krugovima isto kao i u osnovnom meniju otključavanja ekrana.

Zatim,

zaključavanje samog ekrana. O Bože, to sam odmah primjetio, jer sam s tim imao problem i na SATIU, pa sam išao potražiti aplikacije za to.

Nisam našao ništa pametnije od SCREEN OF AND LOCK.

Kao i ostali ne nudi rješenje "dvaput neka tipka za otključavanje i zaključavanje",

nego nudi instant zaključavanje preko ekrana dodirom na njegovu ikonu, kada npr. pospremate mob u džep, a za otključvanje klasika. Pritisnite središnju Home tipku i povucite slider u desno. 

Ludo.

Na isti način se javljate na poziv.

I ovo sam probao preskočit pa nisam našao ništa pametno, tako da još uvijek vučem slider pri javljanju.

šTO SAM JOŠ DOWNLOADAO.

Tu je i file explorer, KOJEG TAKOĐER NEMA. ( šta ovi u Soniju misle da smo svi debili koji samo poruke i sličice pregledavaju )

Nema šanse da recimo odete u meni i npr. pregledate zvukove zvonca, čak i one koje ste sami downloadali, osim ako niste u meniju gdje ih trebate promijeniti i tu će vam se naravno prikazati samo oni defaultni.

Jer nemate ugrađen najobičniji file explorer što je nekada kod sonija bilo u opcijama ORGANISER-a. 

Od tih explorera svi hvale ASTRO ali Astro ima reklame u dnu, koje su meni iritantne i ne može pregledavati root ( sistemske fileove )

Onda sam downloadao ES FILE EXPLORER, a zadnji izbor je pao na FILE EXPERT koji je provjereno najbolji, i sa njim možete pregledavati i sistemske fileove, i sve recimo sharati preko FTP protokola ili drugačije.

Ima najbolji i lijep meni, nekoliko pozadina za download, i naravno FREE je.

Pregledavanje Videa ili Medije također nije najbolje podržano od strane SONYevog defaltnog playera, jer naobičniji VMW nije htio da učita. ? Čuđenje.

OK idemo po još aplikacija, downoladao sam si B player, za kojeg kažu da je kopija nekog Ultimate Rock playera, i neki ARC media koji također slovi za najboljeg kao.. Za sada istražujem oba, i čini mi se da oba nemaju opciju "screen rotate" nego sve defaultno bacaju u LANDSCAPE mode, što mi smeta

Inače oba su otvorila traženi vmw.

Ovo je ukratko, nadam se da sam nekome pomogao, sistem je isti i kod NEA, i KOD ARCA. i kod vjerovatno većine androida sa novijom platformom.

Možda jedino ljuska HOMEPAGE-a tj. glavnih menija nije jednaka, ali to je to.

baterijom sa zapravo ugodno iznenađen, dosta dugo drži,

čak i kada je upaljeno LED svjetlo, aplikacije FLASHLIGHT. Na 5 % baterije ( prikazuje se postotak kada upalite )  i stalno upaljenom svjetlu  drži se dobrih pola sata.

Konstatno prčkanje, i opet drži dan i pol.

Inače telefon je super {#}

Ali mislim, da li se to uopće može reći nakon svega opisanog? Potrebno je biti poluhaker da sve to pohvataš.

Osnovni meni dakle, suc..s.

Vrati se ti na symbian...

inox
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
speedy56 kaže...

to si uzeo u ovoj Smart tarifi u Tele2? možeš li mi objasniti kako to funkcionira? znači ja kupim mobitel za 1750kn i normalno ga nadoplaćujem bonovima bez ikakve pretplate,a uz to imam i 300 minuta besplatno prema svima mrežama i 1GB prometa besplatno? jeli to tako ili ima još nešto što nisam razumio?

Hvala.

1750kn je cijena uređaja, znači na bonove koristiš. Nemaš 300min i 1GB besplatno već ti to naplate 30kn (smart tarifa), s tim da ne znam hoće li tarifa ostat u ovom obliku i nakon prvog mjeseca ili će radit neke izmjene.

14 godina
x18x05x kaže...
panonski kaže...
Vrati se ti na symbian...

Nužno ti je bilo ostaviti cijeli citat, zar ne?

Pa mogao si ostaviti samo prvu i zadnju rečenicu, znali bismo svi o kojemu se postu radi.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 11:14 (speedy56).
15 godina

Morao sam, jer covjek pise u nedogled i samo gluposti...

inox
14 godina
x18x05x kaže...
panonski kaže...

ja sam kupia XPeria ARC i mobitel je do jaja, što bi se reklo.

Prebacio sam se sa Symbiana na Android.

Ima nekih primjetnih razlika, dosta aplikacija su MUST HAVE da bi ti telefon uspješno funkcionirao, i to mi se baš ne sviđa, ali što je tu je.

Nisam zadovoljan sa činjenicom da Sony E ne može izbaciti tri teme, nego daje jednu defaultnu u kojoj je 5 aktivnih prozora kroz koje scrolaš lijevo i desno, a prikazuju thumbnailsove od slika, i otvorene poruke.

Mislim, htio bih malo privatnosti za boga miloga. Morao sam si downloadati GO LAUNCHER koji zamjenjuje taj defaultni screen sh-..t, kojeg sam onda morao i personalizirati.

Probao sam i LAUNCHER PRO, koji je malo jednostavniji, ali isto jako dobar i možda pinku brži.

Zar to nije moglo biti u meniju telefona? Barem još jedna prazna tema .  Ne znam jel ti ljudi misle da smo svi hakeri, ili informatički potkovani?

dalje,

ZVUK ZVONA se TRAJNO mijenja pritiscima na tipke za pojačavanje i stišavanje glasnoće u slušalici tokom razgovora, a vi se tim tipkama služite za pojačavanje glazbe, ili pak za zumiranje, ili whatever.

Svaki puta kada dirate te tipke,

ZVUK ZVONA se poremeti tj. poremeti se njegova glasnoća. MiSLIM WTF??

Čemu to?

Kada vas netko zove, stisnete kratko i on se MUTE-a, ali ako ga dirate dok se igrate telefonom ili pregledavate neki video u nedefaultnom playeru pa pojačavate zvuk,

by by opcije glasnoće zvona.

Da bih riješio taj problem, morao sam si downloadati VOLUME LOCKER, koji vas pita za provjeru "da li ste možda prčkali po ringtonu i želite promijeniti zvuk"
To se pojavljuje u notifikaciji koju morate povući dolje sa vrha ekrana.
Imate mali brojač sekundi, i ako u u prigodnom roku od nekih 10 sec. ne odgovorite na tu notifikaciju on vrati zvuk zvona na zadane postavke iz menija.

?? JEL TO MOGLO JEDNOSTAVNIJE??

Idemo dalje.

Sve notifikacije morate ručno scrolati dolje pa ih obrisati, 

jer se čak niti propušteni pozivi ne brišu primjerice ako ste koristili neki drugi DIALER ( ja koristim YOULU )

YOULU DIALER sam si instalirao jer mi povezuje T9 predikciju u predbiranju, i vrlo jednostavno preko prvih slova dolazim do imena, a sistem uključuje i pretragu brojeva koje ste otkucali.

GO LAUNCHER ima ADD on koji se zove GO CONTACTS ali mi se kod njega ne sviđa što vadi van previše opcija, iako je isti kao i YOULU i ne može mi izbaciti gmail kontakte van sa liste,

nego ih lista sve zajedno. Svi mailovi su mu kontakti. WONDERFULL. Kad sam to probao maknut nisam uspio, pa sam to skinuo i vratio se na YOULU koji ima tu opciju. 

NOTES.

Jel netko u tom SONY-u stvarno toliko glup da mi je nametao u meni toliko jeb...ih icona koje neću nikada upaliti, ali mi je u SUPER DUPER pametnom telefonu izostavio najobičniji notes ?!!

JEST.
Notes si skinite sami. BOŽE ISUSE. Onda sam i po to otišao.

Skinuo sam NOTES EVERYTHING koji je besplatan kao i sve dosad navedeno. Ima čak i zapisivanje zvuka, tj. snimač. kojeg SONY opet izostavlja iz prijašnjih menija.

Bitno da mi je stavio thumbmnailove na temu, tako da svi koji mi pogledaju telefon vide neke gole slike ili neke proste poruke. ( da, ima i toga {#} )

Za tu prigodu sam si downloadao

SMART LOCK LITE u kojem jednostavno dodajete media file, ili čak aplikaciju koju želite zaključati. Možete birati zaključavanje preko šifre ili patterna po krugovima isto kao i u osnovnom meniju otključavanja ekrana.

Zatim,

zaključavanje samog ekrana. O Bože, to sam odmah primjetio, jer sam s tim imao problem i na SATIU, pa sam išao potražiti aplikacije za to.

Nisam našao ništa pametnije od SCREEN OF AND LOCK.

Kao i ostali ne nudi rješenje "dvaput neka tipka za otključavanje i zaključavanje",

nego nudi instant zaključavanje preko ekrana dodirom na njegovu ikonu, kada npr. pospremate mob u džep, a za otključvanje klasika. Pritisnite središnju Home tipku i povucite slider u desno. 

Ludo.

Na isti način se javljate na poziv.

I ovo sam probao preskočit pa nisam našao ništa pametno, tako da još uvijek vučem slider pri javljanju.

šTO SAM JOŠ DOWNLOADAO.

Tu je i file explorer, KOJEG TAKOĐER NEMA. ( šta ovi u Soniju misle da smo svi debili koji samo poruke i sličice pregledavaju )

Nema šanse da recimo odete u meni i npr. pregledate zvukove zvonca, čak i one koje ste sami downloadali, osim ako niste u meniju gdje ih trebate promijeniti i tu će vam se naravno prikazati samo oni defaultni.

Jer nemate ugrađen najobičniji file explorer što je nekada kod sonija bilo u opcijama ORGANISER-a. 

Od tih explorera svi hvale ASTRO ali Astro ima reklame u dnu, koje su meni iritantne i ne može pregledavati root ( sistemske fileove )

Onda sam downloadao ES FILE EXPLORER, a zadnji izbor je pao na FILE EXPERT koji je provjereno najbolji, i sa njim možete pregledavati i sistemske fileove, i sve recimo sharati preko FTP protokola ili drugačije.

Ima najbolji i lijep meni, nekoliko pozadina za download, i naravno FREE je.

Pregledavanje Videa ili Medije također nije najbolje podržano od strane SONYevog defaltnog playera, jer naobičniji VMW nije htio da učita. ? Čuđenje.

OK idemo po još aplikacija, downoladao sam si B player, za kojeg kažu da je kopija nekog Ultimate Rock playera, i neki ARC media koji također slovi za najboljeg kao.. Za sada istražujem oba, i čini mi se da oba nemaju opciju "screen rotate" nego sve defaultno bacaju u LANDSCAPE mode, što mi smeta

Inače oba su otvorila traženi vmw.

Ovo je ukratko, nadam se da sam nekome pomogao, sistem je isti i kod NEA, i KOD ARCA. i kod vjerovatno većine androida sa novijom platformom.

Možda jedino ljuska HOMEPAGE-a tj. glavnih menija nije jednaka, ali to je to.

baterijom sa zapravo ugodno iznenađen, dosta dugo drži,

čak i kada je upaljeno LED svjetlo, aplikacije FLASHLIGHT. Na 5 % baterije ( prikazuje se postotak kada upalite )  i stalno upaljenom svjetlu  drži se dobrih pola sata.

Konstatno prčkanje, i opet drži dan i pol.

Inače telefon je super {#}

Ali mislim, da li se to uopće može reći nakon svega opisanog? Potrebno je biti poluhaker da sve to pohvataš.

Osnovni meni dakle, suc..s.

Vrati se  ti na Sybiam.

Isprika brate mili! I nakon dodatnih 5 čitanja mi nije jasno što je ovo.

Zaključavanje. Pa SVAKI Android telefon to ima riješeno tako da pritisneš jednu tipku i onda voziš po ekranu.

Smeta ga što su mu Time Scape i Galerija Widget [:)]na Home-Screenu, pa što si ih onda ne makne.

.........................

Na kraju, još je dobro da nije "kupia" mobitel s MeeGo-m.

13 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Vidim nekima smeta što sam popljuvao standarni meni.

Da pa šta?

Imao sam mobitele od 1994. do sad i smatram se potpuno kvalificiranim ocjenjivati njihov meni i sadržaj.

zašto netko očekuje da si ja sam skidam glupi notepad, ili player ?

Razmaženi klinci nikada vi pravog mobitela niste vidjeli.

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
16 godina
neaktivan

u pametnom telefonu

slika iz galerije se pritiskom na SHARE pretvara u sliku veličine 10 KB.

nema opcije za podešavanje kvalitete, slika defaultno ide na 10 KB, bez obzira što mreža podržava 300.

Ja se stvarno ispričavam jako pametnim korisnicima jako pametnih android telefona što je moja stara pila od K750i to mogla bolje.

Stvarno mi je žao što je moj K750i imao FILE EXPLORER, NOTEPAD i BOLJI MENI KAMERE ZA TRI KOPLJA. 

Baš mi oprostite.

14 godina
panonski kaže...

u pametnom telefonu

slika iz galerije se pritiskom na SHARE pretvara u sliku veličine 10 KB.

nema opcije za podešavanje kvalitete, slika defaultno ide na 10 KB, bez obzira što mreža podržava 300.

Ja se stvarno ispričavam jako pametnim korisnicima jako pametnih android telefona što je moja stara pila od K750i to mogla bolje.

Stvarno mi je žao što je moj K750i imao FILE EXPLORER, NOTEPAD i BOLJI MENI KAMERE ZA TRI KOPLJA. 

Baš mi oprostite.

Ovo za galeriju nije istina, osim ako Sony E. nije napravio lošiji soft. u skupljemu mobitelu od jeftinijeg.

I ne slažem se s ovime za kameru. Meni je meni na Neu super jednostavan i super. Neznam kakav meni je imao K750i, koristio sam, jako često, K800i, to je ista kamera, zar ne, 3,2mp CyberShoot..

16 godina
neaktivan

da i zbog čega 2012 godine player na telefonu ne može podržati WMW,

a to je ekstenzija stara koliko i vi.

to su debilane. NEMOJ STAVLJATI POLUPROGRAME NA TELEFON,

A ONE KOJI TREBAJU DA IH IZOSTAVLJAŠ 

BAREM NE PAMETAN TELEFON.

That's the fuckin point

Koji fakin k moram provest tri tjedna u personalizaciji PAMETNOG TELEFONA samo da bi radio stvari koje i inače očekujem i koje sam imao u glupim telefonima.

That's the fuckin point morons

16 godina
neaktivan

Bavim se fotografijom i mobitelima SonY E sam se naslikavao gomile odličnih fotki.

U Satiu su izbacili neke stvari iz menija kamere prethodnih modela,

a ovaj meni je dodatno osiromašen za npr funkciju BEST PIC.

( 10 frames per sec. ) Vjerovatno to novi sensor ne podržava.

14 godina

A nije baš 3 tjedna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

whatever.

sreća pa sam kopao i kopao u potrazi za aplikacijama trećih programera.

JA NISAM STANDARDAN KORISNIK. JA SAM SMART USER i znam si oblikovati telefon.

ali što je sa onim manje naprednim userima? Koliko njemu koristi činjenica da podijeli sliku prekrsanog pejzaža koji se tako lijepo vidi na ekrančini od 4 inča,

a slika koju dobije netko kome ju je poslao je zblurana i uništena do neprepoznatljivosti.

14 godina
panonski kaže...

Bavim se fotografijom i mobitelima SonY E sam se naslikavao gomile odličnih fotki.

U Satiu su izbacili neke stvari iz menija kamere prethodnih modela,

a ovaj meni je dodatno osiromašen za npr funkciju BEST PIC.

( 10 frames per sec. ) Vjerovatno to novi sensor ne podržava.

Upravo si, ovo za Best Pic, to uopče nisam ni gledao, to ovako i onako ne koristim.

Ali nemoj zaboraviti da si dobio panoramu.

BTW: Vidim da ti Arc baš i nije sjeo, ovako ćemo, mi će mo se zamijeniti, može? Ti si se riješio Arca, i dobio fenomenalnog Nea V, a ja pruzmem užasni Arc :)

16 godina
neaktivan

heh, pa to je isti softwer tj. firmware {#}

što bih dobio s tim, ništa :)

Iznenadio bi se kakve slike sam ja napravio sa C905 koji je imao 8 MPIX i BEST PIC.

evo za primjer jedne

14 godina
panonski kaže...

heh, pa to je isti softwer tj. firmware {#}

što bih dobio s tim, ništa :)

Iznenadio bi se kakve slike sam ja napravio sa C905 koji je imao 8 MPIX i BEST PIC.

evo za primjer jedne

A sad, ti ne bi ništa dobio, ali bi ja, a to je bitno.

Ova slika da mi netko pokaže, nikad ne bih rekao da je to slikano s mobitelom.

Ono što si naveo ranije za Notes i to ostalo, neznam da li i ostali Android uređaji imaju to tako riješeno, jer sam čitao dosta recenzija po internetu i nitko nikad nije spomenuo recimo nedostatak Notes-a.

16 godina
neaktivan

ma ljudi nemaju pojma. 

Onako laički da ti odgovorim {#}

U pametan telefon se nešto zapisuje. Barem bi to pametan telefon trebao omogućiti, kad već to i oni najgluplji mogu.

16 godina
neaktivan

a ako se već prekenjavamo multimedijom

onda očekujem podržavanje jednog usranog WMW-a ako već imam ekran na kojem to mogu i gledati sa zadovoljstvom,

a ne samo AVI MPEG i slično.

wmw je najraširenija video ekstenzija na svijetu.

a MMS je najraširenija multimedijalna operaterska usluga. 

Zato mi nije jasno kako si uopće mogu dozvoliti ovakve kikseve.

14 godina

A možda je to napravljeno tako da si korisnik može maksmimalno individualizirati svoj uređaj, a ne da ti SE sad da jedan Notes koji će se nekome sviđati, a nekome ne.

Ali mi još uvijek neide u glavu taj Best Pic, vjerojatno Exmor R to ne može raditi pa iako Neo V nema Exmor R, mu to nisu stavili da ne bi ispalo da jeftiniji telefon ima više mogućnosti od skupljega.

0 0 hvala 0
14 godina
panonski kaže...

onda očekujem podržavanje jednog usranog WMW-a ako već imam ekran na kojem to mogu i gledati sa zadovoljstvom,

MMS imaš, jednostavno dodaš sliku ili nešto drugo u SMS i on to automatski promijeni u MMS.

16 godina
neaktivan

da.

nemam ništa protiv personalizacije, ali to nije poanta. Mislim, ako nisi shvatio nit nećeš{#}

p.s.

senzori starije generacije su bili čini mi se CMOS, a oni su puno brži

16 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
panonski kaže...

MMS imaš, jednostavno dodaš sliku ili nešto drugo u SMS i on to automatski promijeni u MMS.

da,

ali probaj otići u galeriju i sharaj sliku MMS-om sam sebi pa vidi šta ćeš dobit

16 godina
panonski kaže...

Daj stvarno pretjeruješ. Market je pun besplatnih video playera koji podržavaju skoro sve formate, pa si skini neki i gledaj i wmw i bilo koji drugi.

16 godina
neaktivan

zašto bih pretjerivao?

šta ne smijem reć šta ja mislim o tome ?

Meni to smeta. Prvo mi smeta zato što gubim vrijeme na aplikacije koje nisu provjerene i defaultne, i moram ih mijenjati jer te defaultne su loše. 

Zašto opravdavati defaultnu lošu aplikaciju ili izostanak neke koja bi to trebal biti?

Meni to nema smisla.

ps.

da se barem aplikacije mogu deinstalirati, a ne da pola raspoloživog RAMA moram potrošit na nešto defaultno, i da mi istovremeno budu upaljene i jedne i druge.

Trenutno u telefonu imam DUPLIRAN MENI, DUPLIRANE PORUKE, DUPLIRAN MEDIA PLAYER, DUPLIRAN PICTURE PREGLEDNIK, DUPLIRAN DIALER.

Meni je također potpuno neshvatljivo kako ih nije sram isporučit ti telefon za surfanje bez  najobičnijeg file explorera.

14 godina
Bok,
Može li mi netko napraviti jedan tutorial kako rootati Neo V, bio bih jako zahvalan.
Odlučio sam se za CynogenMod Nightly builds, to mi je najbolje,.zar ne?
16 godina
neaktivan

ja ti ne bih savjetovao rootanje, jer sam čuo da se takvi telefoni ne mogu upgradeati kasnije ( nije detaljno provjereno )

jer navodno da bi updateo firmware, moraš logirati telefon na internetsku vezu, i ako update skuži da je telefon bio rootan, tj. skinuta mu je ta neka zaštita sistemskih fileova, nakon updatea neće da radi kako treba.

Ponavljam, nije provjereno, ali meni je bilo odvoljno da odustanem od rootanja.

16 godina

Nakon otključavanja bootloadera se ne može radit službeni update, a root ne smeta.

16 godina
neaktivan

siguran si ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice