Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.619
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
15 godina
protjeran
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
NeoOS kaže...
Također jer ova cijena u trgovini je abnormalna. U bon bonu kada su ga prodavali sa zaliha bio je mislim 750kn (novo).

To je bilo na kraju distribucije LWW-a u bonbonu. Pitanje je gdje su nabavili te primjerke. Ja sam ga platio 1050 kuna s popustom od 30% na početku distribucije u Hrvatskoj, a sljedeće ljeto (2012.) bio je dostupan na akciji za 840 kuna.

Cijena ovisi o stanju mobitela.

12 godina
neaktivan

ne mogu nikako da pretražujem imenik tako da kucnem neko slovo npr. m i da mi izbaci sve kontakte sa slovom m.. ima li neko ideju?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Gdje? U samome imeniku? Mora raditi. U prorezu pri vhu ekrana napišeš slovo i on filtrira kontakte.

12 godina
neaktivan

u imeniku a i pozivanim brojevima.. sve sam pokušao međutim bez efekta.. evo primjer.. 

http://imageshack.us/a/img585/759/a3y8.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 14:56 (djuzepee).
15 godina
protjeran

Banalno pitanje, jesi li preselio kontakte sa SIM kartice u memoriju telefona?

0 0 hvala 0
15 godina

Ili slično..jesi li preselio kontakte sa memory carda u telefon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

naravno da jesam, učitao i sa memory card-a i sa SIM-a.. jednostavno ne prikazuje, svaki puta moram scrolati do slova željenog kontakta pa onda tek zvati.. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Probaj onaj reset ali koji ne briše programe i datoteke već postavke samo resetira. I ako imaš recovery odi u njega i cache očisti ako neće onda i dalvin
12 godina
neaktivan

evo i to sam uradio, mislim recovery što vraća samo postavke, i ooopet neće.. stvarno više ne znam šta da radim... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel netko isprobao Android 4.3 s ovim mobom?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ne, jer nisam našao pošteni custom ROM s kojim bi mi sve radilo na mobitelu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dakle nabavio sam na kraju ovaj mob, na njemu je 4.0.4 sa gomilom smeća koje mi ne treba. Pošto je bootloader zaključan treba mi stock 4.0.4 ILI Cyanogenmod baziran na ICS-u. Molio bih nekoga da me uputi na neki korisni topic na xda pošto mi trebaju upute za rootanje i ostatak.

Edit: Vidim neki guide ovdje:

http://oldwiki.cyanogenmod.org/wiki/Sony_Ericsson_Live_with_Walkman:_Full_Update_Guide

Jel to znači da se bootloader može otključati bez problema ili?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 16:43 (paradajz).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Napisati ću ti što sam ja napravio i što povremeno radim. Reinstaliram stock ROM putem PC Companiona, rootam ga (postoji one click root aplikacija koja sve odradi za par sekundi) i pobrišem suvišne aplikacije koje dolaze sa stock ROM-om (Facebook, Youtube itd.).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel taj OneClickRoot sigurno radi? Probao sam danas s tim pa mi je izbacio da rootanje nije 100% sigurno na tom modelu (ili tako nešto) pa sam odustao.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Slika govori više od riječi.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
paradajz kaže...

Jel taj OneClickRoot sigurno radi? Probao sam danas s tim pa mi je izbacio da rootanje nije 100% sigurno na tom modelu (ili tako nešto) pa sam odustao.

Pitanje je koji je to OneClickRoot?

Ja sam koristio eroot. Na XDA imaš upute. Ne postoji jamstvo da će raditi svima.

14 godina
neaktivan

Upravo probao s tim programčićem, pokrenoo rootanje, mob se restarto a program izbacio da ne može rootat. 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kojim programčićem? Ovaj root checker samo provjerava postoji li na mobitelu root pristup.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

S onim OneClickRoot, al sam na kraju uspio s ERootom :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Odlično.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto si brisao FB i YT? Ne trebaju ti ili si stavio neke druge verzije?

Jer meni ih neda obrisati već samo Uninstall updates.

15 godina
protjeran

Zato jer te aplikacije postaju prezahtjevne za ovaj mobitel. Predugo se pokreću, sporo rade... Prije 4-5 mjeseci bio sam na nekom putovanju na kojem sam koristio ovaj mobitel za fotografiranje, navigaciju i komuniciranje na Facebooku. Mobitel je skoro umro u mojim rukama koliko je usporio. Fotkanje, a zatim stavljanje fotke na Facebook uz označivanje lokacije bili su izrazito mukotrpni poslovi.

Sve češće uspoređujem mobitele s PC-om. Kada ga kupiš, PC leti, sve na njemu se otvara gotovo trenutno, rad je prava uživanciju. Nakon godinu, dvije, tri, sav bitan softver dobije nadogradnje, PC se uspori do te mjere da rad na njemu više nije ni brz ni ugodan (ovisno o jačini procesora i količini RAM-a, što može usporiti proces zastarijevanja PC-a).

E, pa tako je i s mobitelom na Androidu.

I na Facebook i na You Tube mogu Web browserom, pa mi ove zasebne aplikacije nisu nužne jer troše RAM i prostor za pohranu na mobitelu kojeg mogu iskoristiti za nešto drugo.

Povratak na verzije tih programa koje su došle sa službenim firmwareom predstavlja solidno rješenje sve dok Google i Facebook ne počnu forsirati nadogradnju na nove verzije.

Ne možeš ih ukloniti trajno jer nemaš ulogu administratora (tzv. root) na mobitelu, a tada ne možeš ukloniti Googleove aplikacije, Facebook i aplikacije koje je dao proizvođač mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 16:16 (propuhmajstor).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel može netko napisati korak po korak kako staviti neki ROM baziran na službenom ICS-u za zaključanim bootloaderom?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja ne mogu jer mi se s time nije dalo zezati iz već opisanog razloga: ekipa koja radi te custom ROM-ove nema sve što im je potrebno da napišu firmware s kojim će raditi sav hardver u mobitelu (kamera, radio itd.). Umjesto toga sam očistio mobitel od viška. softvera.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Narucio sam ovaj mob u VIP-u za 200kn na rasprodaji. Jos ga nisam dobio al kaj je stvarno tak loš meni se spesifikacije čine sasvim uredu {#}  Imam i samsung galaxy mini 2 koji je teoretski slabiji od ovog a radi super. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nije los nego je stock rom sranje.
12 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Nije los nego je stock rom sranje.

Aha hrpa smeca i skin :/ pa to nije problem vidim ima dobrih romova na xda.

15 godina
protjeran
Zujko008 kaže...

Narucio sam ovaj mob u VIP-u za 200kn na rasprodaji. Jos ga nisam dobio al kaj je stvarno tak loš meni se spesifikacije čine sasvim uredu {#}  Imam i samsung galaxy mini 2 koji je teoretski slabiji od ovog a radi super. 

Mobitel je odličan. Bio je odličan i 2011. kada se pojavio i kada sam ga kupio. Imam ga i danas i ne kanim ga prodati. Problem je u prenapuhanom softveru koji troši prostor za pohranu i RAM i to ovaj mobitel zna usporiti do bola. LWW je jedan od rijetkih mobitela koji ima jako izbalansiran hardver koji radi jako dobro. Na Androidu 2.3.7 je letio, 4.0.4 ga je malo usporio ali je još uvijek dobar. Ponavljam, problem je u pohlepnom softveru koji iz verzije u verziju traži sve više resursa mobitela. Da nije toga...

P.S. Kako su ga samo i gdje uspjeli nabaviti u VIP-u? Vidim da ga nude pretplatnici u raznim varijantama pretplata.

12 godina
neaktivan
Zujko008 kaže...

u kojoj tarifi? il je to slučajno na bonove za te novce 

12 godina
neaktivan

Najjeftinija tarifa sa bozicnim popustom 27,5kn mjesecno (ideal start i opcija 25kn) a za bonove neznam. 
 http://webshop.vip.hr/private/Mobilni-telefoni?ContractType=A&ParamProductSKU=9478&ParamTariffId=405&ParamOptionId=1296&ContractBinding=24&ParamDiscountTN=true

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 16:10 (Zujko008).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice