Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.701
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
12 godina
neaktivan

kako namjestiti temu skinutu sa marketa?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 2:12 (peace_joe).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
Ovisi za koji je launcher tema.
AMD u <3 Intel u C===3
12 godina
neaktivan

nemam nikakav launcher. znači nema teme bez launchera?

0 0 hvala 0
14 godina
Možeš jedino imati one teme koji si dobio s mobitelom. Za druge, nove ti treba launcher.
AMD u <3 Intel u C===3
12 godina
neaktivan

e to, to me zanima. hvala generale

1 0 hvala 0
15 godina
Pozdrav..prodao sam svoj SGS2 prije jedno 2 mjeseca(ipak mi je bio nezgrapan) i uzeo LWW. Mobitel je ok međutim zna mi ponekad isključiti mikrofon ili pak uključiti zvučnik usred razgovora. Proximity senzor radi dobro jer sam ga testirao kroz service menu. Vjerojatno je do dubine ušne školjke ili tako nešto pa ponekad upali ekran tijekom razgovora i onda ovo aktivira..barem sam tako nešto proguglao da neki imaju problem. To sam riješio aplikacijom cheekey(call screen pokriven crnom podlogom koja se aktivira tijekom poziva)
S obzirom na call screen i razmještaj ikona u pozivu mislio sam staviti neki drugi rom koji ima drugačiji raspored ikona u call screenu i tu dolazi do problema.
Naime..uredno sam rootao mob. i stavio cwm i s te je strane sve ok. Prvo uđem u cwm i odradim wipe-anje data,cache pa wipe dalvik pa wipe battery zatim install zip from sd card i tu ide uredno instalacija romova koja prolazi bez problema i kad instalira rom jednostavno neće da boota novi rom..samo stoji beskonačno crni ekran ili samo logo sony ili tako nešto..Uglavnom ne znam jeli radim dobro pa ako ima netko da mi da kakav koristan savjet bio bi zahvalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel mi netko može malo detaljnije pojasnit kako da rootam mob jer meni nikako ne uspijeva {#}

Koristio sam ove upute http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1559685

Btw, ne želim još prelazit na ICS. Samo ga želim rootat kako bi mogao prebaciti programe na karticu i pobrisati dosta toga šta mi ne treba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 13:48 (Kvrga).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav, 

zanima me nesto u svezi sony ericsson live wuth walkman.

da li mogu ikako staviti zaporku na ekran ? 

hvala na odgovoru

adriii

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Možeš, malo prošvrljaj po opcijama privatnosti i lako ćeš nać tu opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

hvala.

trazila sam u postavkama ali me trazi da instaliram, tj skinem, nije mi jasno hoce li mi se to ista naplatitu ?

takodjer sam imala prirucnik i ispario mi je, to bi si isto htjela nazad vratiti ali ne znam da li se takodjer ista.placa !? 

adriii

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nasla sam, izgleda sa sam ja cjelo vriheme nesto drugo... hvala jos jednom..

adriii

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!
Ima li tko da je u bonbonu uzeo ovaj mobitel?
SI 1261-6778 bi trebao biti broj... Zanima me revizija koja je. Pa ako tko ima da mi javi ili tu ili na PM

To možete provjeriti pod poziv, utipkat *#*#7378423#*#* Servis info -> software info, kod 1261-6778 treba pisat još jedan dodatak recimo R5D ili R2D tako nešta.
1261-6778_R5D recimo, e mene sad zanima oni koju imaju taj SI, tj koji su kupili u bonbonu šta ima iza tih 8 brojeva dolazi? Koja revizija (ovo boldano)?

Hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
Crojumper kaže...
Pozdrav..prodao sam svoj SGS2 prije jedno 2 mjeseca(ipak mi je bio nezgrapan) i uzeo LWW. Mobitel je ok međutim zna mi ponekad isključiti mikrofon ili pak uključiti zvučnik usred razgovora. Proximity senzor radi dobro jer sam ga testirao kroz service menu. Vjerojatno je do dubine ušne školjke ili tako nešto pa ponekad upali ekran tijekom razgovora i onda ovo aktivira..barem sam tako nešto proguglao da neki imaju problem. To sam riješio aplikacijom cheekey(call screen pokriven crnom podlogom koja se aktivira tijekom poziva)
S obzirom na call screen i razmještaj ikona u pozivu mislio sam staviti neki drugi rom koji ima drugačiji raspored ikona u call screenu i tu dolazi do problema.
Naime..uredno sam rootao mob. i stavio cwm i s te je strane sve ok. Prvo uđem u cwm i odradim wipe-anje data,cache pa wipe dalvik pa wipe battery zatim install zip from sd card i tu ide uredno instalacija romova koja prolazi bez problema i kad instalira rom jednostavno neće da boota novi rom..samo stoji beskonačno crni ekran ili samo logo sony ili tako nešto..Uglavnom ne znam jeli radim dobro pa ako ima netko da mi da kakav koristan savjet bio bi zahvalan.

Evo samo da javim da je instalacija KrSh kernela riješila problem te je uspješno stavljen Real ICS r6. Odličan rom.

14 godina
Stalno govorim kako ću ga rootat pa ništa. Je izasa koji program za. 587 rootat. Niti vrimena niti volje za downgradat imam.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
protjeran

840 kuna trenutno u Bonbonovoj akciji: http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji

0 0 hvala 0
14 godina
Po meni najbolji single core mobitel
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Stalno govorim kako ću ga rootat pa ništa. Je izasa koji program za. 587 rootat. Niti vrimena niti volje za downgradat imam.

Pa izašlo je odavno..moj je na 587 pa sam ga uredno rootao po ovom tutorialu..

http://www.xperiatimes.com/2013/01/root-xperia-live-with-walkman-lww-404.html

Nakon svega krsh kernel i onda može custom baziran na stock kernelu.

14 godina
Tnx na infu. Samo 2 pitanja. Je može bit bootloader zaključan i u step 3 je mora biti upaljen ili ugašen lww?
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Tnx na infu. Samo 2 pitanja. Je može bit bootloader zaključan i u step 3 je mora biti upaljen ili ugašen lww?

Evo ovako ide redom:

1. Prvo staviti pomoću flashtoola WT19i_4.1.B.0.587_Generic (ugašen mob. volume down držati i stavljati usb kabel)

2. Zatim staviti kernel od Xperia Ray

3. Slijedeći korak rootanje pomoću Doomlord kit i skinuti bateriju nakon završetka

4. Zatim ponovno flashanje ovaj put 4.1.B.0.587 kernela

5. Na kraju staviti CWM (install-cwm2) znači ovaj drugi.

Sad je uređaj spreman za stavljanje KrSh kernela, a to se radi pomoću flashtoola u FASTBOOT MODE. Znači da bi se ušlo u fastmode mob je ugašen i držati volume up tipku ovaj put. Odabrati fastboot mode i zatim select kernel to flash. Nakon toga može se stavljati custom rom putem CWM.

Što se tiče pitanja znači step 3 mora biti ugašen mob. i držati vol down dok se stavlja usb kabel.

Drugo pitanje za unlock bootloadera na XDA forumu kažu da za stock bazirane romove ne mora biti otključan bootloader. U svakom slučaju kad se stavlja custom rom u instalacijskom izborniku ima opcija koju treba odabrati između unlocked ili locked bootloader. Mislim da je ne bi ni bilo da nije moguće stavljati custom rom na locked bootloader. U svakom slučaju bootloader se može besplatno otključati na Sony-evoj stranici ako želite.

Link..

http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions

Ja sam svoj otključao i radi sve uredno. Napominjem da ovo sve skupa traje nekih 20-ak minuta i nije ništa komplicirano..

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 18:36 (Crojumper).
14 godina
Stvar je u tome što s zaključanim bootloaderom možeš stavljati samo one kernele koji imaju isti format ko i stock kernel. Tft ili ftf nisam siguran
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Stvar je u tome što s zaključanim bootloaderom možeš stavljati samo one kernele koji imaju isti format ko i stock kernel. Tft ili ftf nisam siguran

Pa otključaj ga i sve 5. Znam da se gubi gara, ali ja nisam mogao izdržati jer sam imao problem kako sam naveo u ranijem postu..ovo s paljenjem zvučnika ili gašenjem mikrofona usred razgovora..sada je drugi in call menu koji radi bez problema i ne prekida mi pozive i radi sr**a, a rom je fluidan i vizualno puno bolji.

Screenshot in call menu-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 21:00 (Crojumper).
14 godina
Da ali meni je bootloader zaključan i ne mogu ga otključati
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
GeneralPag1997 kaže...

Uh..nezgodno..ako piše u service menu bootloader unlock allowed no(tako nešto) onda nema pomoći na žalost..jedino neki stock baziran rom.

12 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Jedina ti je solucija da platis nekom servisu ili nekome da ti ga otkljuca, bio je jedno vrijeme tip na forumu koji je radio unlock bootloadera za stotinjak kuna.

No matter how far we are, we're always looking at the same sky
14 godina
Znam, znam. Mislio sam preko njega, ali sam odusto.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
protjeran

Napisao sam poruku, pa tek onda vidio da je već netko odgovorio u vezi problema koji i mene muči.

Zanemarite poruku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 13:03 (propuhmajstor).
14 godina
Evo rootan. Malo gleda svoj link malo Crojumper link i uspio sam. Samo nemam cwm ne mogu ga naći. Ima tko link?
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
Naša i cwm i to je riješeno
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
E sad ocu stavit realics r6, ali me zanima oce radit na stock kernel?
AMD u <3 Intel u C===3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice