Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.706
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
17 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
Hamilton kaže...

Ma nije bitno,iste su samo dobijem adapter :P a za šta služi uopće to,nikad to nisam koristio?

ukratko, staviš SD karticu u adapter i taj adapter staviš u čitač memorijskih kartica. 

čitač mem kartica čitač mem kartica
adapter i micro SD kartica adapter i micro SD kartica
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 17:11 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
Hamilton kaže...

Jel zna netko kako ikone premjestit s jedne stranice na drugu,imam pola stanice popunjeno,pa onda samo dvije ikone pa onda opet pola,jel znate kako sve smjestit na jednu da nemam 7 stranica?

Netko? i  btw. jel sigurno ono skidanje igrica s torrenta i šta sve moram instalirat/napravit da radile kad ih skinem?Htio bih neku poštenu igru u kojoj se mogu kak spada utrkivat,ovo s plaćanjem je prekompliciran postupak....

p.s znam da sam malo dosadan s ovim silnim pitanjima,al štaću,prvi andro {#}

15 godina
neaktivan
Hamilton kaže...
Hamilton kaže...

Jel zna netko kako ikone premjestit s jedne stranice na drugu,imam pola stanice popunjeno,pa onda samo dvije ikone pa onda opet pola,jel znate kako sve smjestit na jednu da nemam 7 stranica?

Netko? i  btw. jel sigurno ono skidanje igrica s torrenta i šta sve moram instalirat/napravit da radile kad ih skinem?Htio bih neku poštenu igru u kojoj se mogu kak spada utrkivat,ovo s plaćanjem je prekompliciran postupak....

Nisam siguran al probaj uci u meni, i imas pri dnu u lijevom kutu mali ikonocu (ili je kod live gore desno), nezz tocno, no kad kliknes dobit ce opciju sortiranja ikona, probaj odabrati po abecedi i vidi da li ce se ista dogoditi :)

Ah sad sigurno, kao i kad skidas za komp, nikad ne znas sta ces tocno skinuti, ali daju se naci lijepe igre, neke sadrze odmah cijeli sadrzaj koji moras prebaciti na sd karticu, a neke samo ikonu aplikacije (pa nakon instalacije ti sama skida sadrzaj).

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
13 godina
neaktivan

Dolje lijevo je :)...malo sam sad s tim se igro pa je bolje,imam drugačiji raspored al bar nemam sto stranica....malo ću proguglat pa ak vidim da neka igra ima dosta pozitivnih komentara možda i skinem..;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hamilton kaže...
Hamilton kaže...

o piratluku ti nije dozvoljeno na ovom forumu {#}

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 1:27 (kurt).
13 godina
neaktivan

Zasto mi pokazuje da imam samo 288 RAM-a ukupno??Jeli ovo neki bugg ili je moguce da je neka tvornicka greska u uređaju?

0 0 hvala 0
15 godina

graficka ti koristi dosta rama zbog hardverske akceleracije....ni ne treba ti vise, kladim se da nisi osjetio manjak rama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel vam se nekad zna desit da vam zašteka back tipka,par puta mi je zaštekala u postavkama tj. kad je stisnem ne reagira,a u igrama mi se par puta desilo za kad stisnem back tipku da ona ostane stisnuta iako sam je pustio,ruke su mi bile znojne pa je možda zbog toga...jel nekom ovo se isto dešavalo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni se to desilo prije par dana na mini pro. Ruke su mi bile oznojene, ne brini se.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

1000. poruka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4111&idPhone2=4134

kak to da arc s radi na 1.4 GHz a ima skroz sličan chipset kao i live,ima slovo T u imenu,vi koji ste rootali pa možete smanjivat brzinu,jel se može i povećat?

ChipsetQualcomm MSM8255 SnapdragonQualcomm MSM8255T Snapdragon

LWW                                                 Arc s

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamilton kaže...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4111&idPhone2=4134

kak to da arc s radi na 1.4 GHz a ima skroz sličan chipset kao i live,ima slovo T u imenu,vi koji ste rootali pa možete smanjivat brzinu,jel se može i povećat?

naravno da može

15 godina

to ti je isti hardver samo overklokan....moj na live with walkmanu je radio na 1,6 ghz stabilno a nekima ide i do 2 ghz

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ali onda se i baterija brže troši? Jel ima neke razlike između 1 GHz i 1.5Ghz ili više,,mislim znam da je brže ali jel se vidi razlika?

0 0 hvala 0
15 godina

u igrama da...ovak bas i ne jer je brz i na 1 ghz

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam osjecaj da nikad necu dobit ICS xd

0 0 hvala 0
15 godina

ti jos cekas sluzbeni haha? daj flashaj si i to je to...stvarno bezobrazluk kad im tolko treba za sluzbeni ics

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa dostupan je službeni ics , o cem vi pricate ? :P 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

kad saznas sta je SI broj znat ces o cemu pricamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ccc, ja vec skinuo update za ICS, a on nema ni ICS, promijeni si SI broj i napravi update, tako ce ti samo ostat na Gingeru, jer izlistani su svi SI brojevi na sonyevoj stranici...

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bubabug kaže...

Ali izgleda da svi još uvijek nisu dobili ni build .431 (Android 4.0.4), a ja koji jesam i to prvi dan njegovog izlaska 16.7.2012. čekam build .587 koji popravlja neke bugove verzije .431.

16 godina
propuhmajstor kaže...
Bubabug kaže...

Ali izgleda da svi još uvijek nisu dobili ni build .431 (Android 4.0.4), a ja koji jesam i to prvi dan njegovog izlaska 16.7.2012. čekam build .587 koji popravlja neke bugove verzije .431.

Može bit da nisu dobili , jer ja sam ga digo s GB-a na ICS prije nekih tjedan dana i imam .587 . Ali mob mi sad djeluje nešto sporije nego prije , pa cu probat formatirat karticu ovih dana , mislim da bi to trebalo pomoc .

13 godina
neaktivan

dajte mi neki link, neke uputu osnovne odakle bi mogao skinuti ICS kod mene je jos uvijek android 2.3.4

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kak ti može bit 2.3.4,ako ti nije dostupan ICS moraš moć nadogradit na 2.3.6 ili 7,nez koji točno,nemoduće da ti ne nudi update GB-a

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja imam taj kabel , ali mi ništa ne radi preko njega , od memorijskih stickova , miševa , ništa , dal treba nešto aktivirati ili jednostavno nema dovoljno napona u bateriji od mobitela, pa cak ni za memorije bez vanjskog napajanja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel vam škripi zadnji poklopac kad ga stisnete,meni škripi kad ga stisnem oko sredine,kod natpisa sony ericsson i baš osjetim da se poklopac pomakne naprijed,pogotovo između tipke kemare i tipki za glasnoću,imam crni,nije pao,nisam lupao po njemu,star 3 tjedna..:O

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni na Mini Pro oduvijek škripi na dijelu gdje je udubljenje za skidanje poklopca.

@Bubabug, za OTG treba odgovarajući kernel. Nisam siguran da stock kernel ima potrebne module.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 19:11 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Ja imam taj kabel , ali mi ništa ne radi preko njega , od memorijskih stickova , miševa , ništa , dal treba nešto aktivirati ili jednostavno nema dovoljno napona u bateriji od mobitela, pa cak ni za memorije bez vanjskog napajanja ?

Neznam,ali šta će ti uopće miš na mobitelu?

16 godina
Hamilton kaže...

Ma bezveze iz fore , ako mi se svidi prodat cu komp (zaješalim se ). Malo sam njuško po netu i /// treba rootat mob i onda se bez problema da složit OTG , stvarno fora stvar , al nemam vremena sad za to .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice