Samsung Galaxy Ace S5830

poruka: 546
|
čitano: 320.100
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Ace S5830".
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Rootao sam i stavio cwm bez updateanja firmwarea.. zar je potrebno update firmware ako je na mobitelu 2.3.6?
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Rootao sam i stavio cwm bez updateanja firmwarea.. zar je potrebno update firmware ako je na mobitelu 2.3.6?

ne

Pare nisu problem,para nema
15 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

meni treba neki lijep rom a uz to moram biti stabila i brz dosta sam ih isprobao ali nisu mi se dopali tj.spori su :/

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

A kad probaš pa nas izvjesti kako to izgleda  

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 0:52 (immo).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Nigdje nisam mogao pronači odgovor na pitanje: 

{#}

Dali Ova tipa Galaxy Ace ima mogućnost glasovnog biranja kontakta za poziv?

Mek
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Probaj pa javi, ili sa nekom od apk sa google play-a kao siri ili voice call.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
immo kaže...

A kad probaš pa nas izvjesti kako to izgleda  

OK,trenutno ne mogu za par dana cu probati,nisam kod kuce :)

Uglavnom budem javio...lijep pozdrav

14 godina
neaktivan
immo kaže...

Da li je iko probao napraviti oc procesora na Ace-u ?

ja ga imam oc ali nesto malo.. samo na 850 jel je dosta nestabilan pa se smrzava itd.. podesis si profil na costum romu da frekvencije drzi od 450 do 850  i to je to.. puno ljepse radi.. (def je 230 - 790 mhz)  program za to koristim antutu cpu

xfact
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
immo kaže...

Da li je iko probao napraviti oc procesora na Ace-u ?

ja ga imam oc ali nesto malo.. samo na 850 jel je dosta nestabilan pa se smrzava itd.. podesis si profil na costum romu da frekvencije drzi od 450 do 850  i to je to.. puno ljepse radi.. (def je 230 - 790 mhz)  program za to koristim antutu cpu

Ok hvala ti vjerojatno ću probati 

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Probaj staviti proc min 245 i 806 max, smartass2 ako imate mogućnost jer tako sam imao na CM 7.2 Democracy BlackHawk kernel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fero kaže...
Probaj staviti proc min 245 i 806 max, smartass2 ako imate mogućnost jer tako sam imao na CM 7.2 Democracy BlackHawk kernel.

kako si instalirao smartass2 - je li kroz cwm kao zip file sa sd kartice

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Smartass ti je ugraďen u kernel Roma kojeg imaš e sad ako nije oc kernel ili ako nemaš u romu developer settings pod cpu clock i njegove postavke za dizanje takta onda ne ide gore.
Nisam koristio antutu cpu ili Setup cpu aplikaciju sa google play-a.
Moraš imati kernel koji dopušta overclock cpu-a, a ako nemaš takav kernel onda neznam ali mislim da nemožeš. Smartass ti je postavka u romu sa takvim kernelom i tamo ga izabireš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Prije nego sam prešao na Samsunga Galaxy Ace imao sam Nokiu 5230, sa kojom sam bio jako zadovoljan jer je imala jako dobru navigaciju, adresar kontakta koji sam mogao glasovno pozivati za vrijeme vožnje ili u hodu i još dosta toga, jedino što to nije bio android, od kojega sam puno više očekivao.

Sada mi navigacija nije baš neka sreća a glasovno upravljanje je samo za pretragu interneta, šta god probao, Ace se spaja s Internetom. Zapravo, moram priznati da sam puno više očekivao, jer cijena koju sam platio za taj mobitel nije baš mala. Moje nesnalaženje pri korištenju nebi smio biti razlog razočaranju, jer ovakav mobitel bi trebao biti puno pojednostavljeniji za upotrebu u vožnji i hodu.

Mek
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fero kaže...
Smartass ti je ugraďen u kernel Roma kojeg imaš e sad ako nije oc kernel ili ako nemaš u romu developer settings pod cpu clock i njegove postavke za dizanje takta onda ne ide gore.
Nisam koristio antutu cpu ili Setup cpu aplikaciju sa google play-a.
Moraš imati kernel koji dopušta overclock cpu-a, a ako nemaš takav kernel onda neznam ali mislim da nemožeš. Smartass ti je postavka u romu sa takvim kernelom i tamo ga izabireš.

Razumijem šta govoriš ali pomoću aplikacije cpu master free sam podigao takt procesora kao što je naveo xfact u prethodnom postu i stvarno mob. očito radi puno fluidnije i brži je a stanje sa baterijom se nije nešto promijenilo ni na bolje ni na lošije. Prilikom prilagođavanja na oc aplikacija provjerava da li kernel dopušta prilagodbu procesora a akojeste podesi na onoliko koliko ti hoćeš. Međutim malo sam čitao o smartassV2 i mislio sam da bi ga preko cwm (update zip file ) mogao instalirati i da bi u toj kombinaciji moglo funkcionirati osim ako smartassV2 nije kompatibilan sa romom ili ako mi treba još nešto da to funkcionira, i može li to uopće tako funkcionirati.

Fero možeš li mi reći da li se tebi povećala potrošnja baterije nakon ugrađivanja scripte za povećanje interne memorije kao što si ti naveo u svom postu jer sam i ja isto sve uradio i odlično funkcionira ali od tada mi se trajanje baterije drastično smanjilo ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:03 (immo).
17 godina
Mek kaže...

Prije nego sam prešao na Samsunga Galaxy Ace imao sam Nokiu 5230, sa kojom sam bio jako zadovoljan jer je imala jako dobru navigaciju, adresar kontakta koji sam mogao glasovno pozivati za vrijeme vožnje ili u hodu i još dosta toga, jedino što to nije bio android, od kojega sam puno više očekivao.

Sada mi navigacija nije baš neka sreća a glasovno upravljanje je samo za pretragu interneta, šta god probao, Ace se spaja s Internetom. Zapravo, moram priznati da sam puno više očekivao, jer cijena koju sam platio za taj mobitel nije baš mala. Moje nesnalaženje pri korištenju nebi smio biti razlog razočaranju, jer ovakav mobitel bi trebao biti puno pojednostavljeniji za upotrebu u vožnji i hodu.

Koju aplikaciju koristiš za navigaciju? Nisu ti valjda sve loše. Ja koristim CoPilot Live i zadovoljan sam (nije a-gps već samo gps tako da ne troši mobilni internet, ima navigaciju glasovnu na hrvatskom, mape su dobre).

Koju aplikaciju koristiš za glasovno upravljanje? Nemoj samo reći nikoju jer u tom slučaju pitanje bi bilo "zašto se onda žališ tj na koju se onda žališ". Ja ne koristim glasovno jer još nisam imao potrebe.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Ja takođe koristim Copilot live i stvarno je ekstra navigacija

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

Ja kad sam koristio Copilot nije mi bilo ucrtano nekoliko mostova :O ali sad koristim iGo i zadovoljan sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Pa dobro, većina ovakvih navigacija tj. besplatnih ima nekih greškica koje s vremenom isprave ali sve u svemu je dobra pa čak i od razvikanog Garmina je u nekim situacijama bolja a to sam i sam iskusio i isprobao 

0 0 hvala 0
15 godina
immo kaže...

Pa dobro, većina ovakvih navigacija tj. besplatnih ima nekih greškica koje s vremenom isprave ali sve u svemu je dobra pa čak i od razvikanog Garmina je u nekim situacijama bolja a to sam i sam iskusio i isprobao 

Bolja mi je samo sto je puno,puno detaljnija,npr, kod mene ima neka ulica ni ja ne znam za nju :D ali je prikaze dok je nema na iGO probacu je opet mozda se popravila :)

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Trebaš vidjeti kako to izgleda u BiH, u Hrvatskoj je ekstra naspram nje

Ha, ha upravo sam skonto da smo zemljaci

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:51 (immo).

1 0 hvala 0
15 godina
immo kaže...

Trebaš vidjeti kako to izgleda u BiH, u Hrvatskoj je ekstra naspram nje

pa u BiH mi i nisu ucratini a ni HR nesto nije bila OK ajd sad cu vidjeti skinucu je sad :)

skinuo sam sa play-a ovu free ja mislim da sam prosli put negdje na net nasao nije bilo preko play-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:52 (tpg).
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Neznam, ja koliko sam je koristio po Hrvatskoj stvarno nisam našao zamjerku evo konkretno u Zagrebu mi je bila puno preciznija od Garminovog uređaja za navigaciju a probao sam ih paralelno 

Ja sam davno skinuo negdje sa neta više se nesjećam ali sigurno nije bio play

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:56 (immo).

0 0 hvala 0
15 godina
immo kaže...

Neznam, ja koliko sam je koristio po Hrvatskoj stvarno nisam našao zamjerku evo konkretno u Zagrebu mi je bila puno preciznija od Garminovog uređaja za navigaciju a probao sam ih paralelno 

Ja sam davno skinuo negdje sa neta više se nesjećam ali sigurno nije bio play

evo skidam ja mape,nasao sam na play-u,skidam trenutno balkan preko wi-fi .

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Ups! Jedva sam pronašao gdje mogu vidjeti koja mi je instalacija u mobu. Tamo stoji neki Angry GPS verzija 1.0. Naravno, to mi ništa ne govori, ali sam vidio da to mogu deinstalirati ??? Pa bi onda trebalo znati gdje skinuti ovu inačicu GPS-a koju većina preferira. Kada sam pri tome, vidio sam i da imam Android verziju 2.3.6 i da je osnovna verzija  S5830iXXLK1, a kernel verzija 2.6.35.7, dpi@DELL210#1. Sve to skupa mi ništa ne kaže u koliko mi to netko od vas ne prevede.{#} kao  što su i Karte Verzija6.1.4.2 (od Google)

Što se tiče glasoavnih mogućnosti imam samo (što sam jedino pronašao) Glasovno pretraživanje verzija 2.1.4, 

Mek
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 16:46 (Mek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

Stavio si dvije iste slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Stavio si dvije iste slike.

pogledaj sad

17 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

Prva slika je fotografija mobitela, druga je računalni crtež mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Nije to važno, na drugoj slici su ikone kockaste slično kao na iphoneu. Namjeravam kupit ovi mobitel pa me zanima kakve će bit ikone i ako neće kockaste mogu li to ikako namistit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 19:16 (Oseka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice