Samsung Galaxy Ace S5830

poruka: 546
|
čitano: 320.175
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Ace S5830".
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Sa istim željama tebi i svima ostalima. Blagoslovljen Božić.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

ja trenutno koristim ovaj rom,ok je,brz je,lijep ali nekad zna *rati  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874920

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
tpg kaže...

ja trenutno koristim ovaj rom,ok je,brz je,lijep ali nekad zna *rati  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1874920

Pozz !!

Znam da je lijep ali nema Hardware podršku za sve zbog našeg procesora te je teško očekivati da CM10 Jellaxy bez sitnih bugova.

15 godina
Fero kaže...
tpg kaže...

Pozz !!

Znam da je lijep ali nema Hardware podršku za sve zbog našeg procesora te je teško očekivati da CM10 Jellaxy bez sitnih bugova.

znam da nema,ali puno mi je bitan estetski izgled pa sam ga zato izabrao.

Mozes li mi ti neki preporuciti da je fluidan a ujedno i lijep .

hvala.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
13 godina
neaktivan
tpg kaže...
Fero kaže...
tpg kaže...

Pozz !!

znam da nema,ali puno mi je bitan estetski izgled pa sam ga zato izabrao.

Mozes li mi ti neki preporuciti da je fluidan a ujedno i lijep .

hvala.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695477 evo dvije verzije Roma S`Perience Roma ( Finalne verzije ). Ja bih ti preporućio Rom sa Battery extended kernelom 1.6 zbog trajanja baterije ali je i uglađen što se tiće svega.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Kako da aktiviram internet na Samsung Galaxy Ace GT-S5830,,jel može netko napisati kako mu pišu postavke,,internet ali ne na WI-FI.... :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MŽeljko kaže...

Kako da aktiviram internet na Samsung Galaxy Ace GT-S5830,,jel može netko napisati kako mu pišu postavke,,internet ali ne na WI-FI.... :)

Kako da ja znam kako kad nisi naveo operatera kojeg koristiš i da li je preplata ili bonovi.

http://cafe.mobil.hr/threads/69009-Internet-postavke- evo ti pa piši i gledaj kako.

12 godina
neaktivan
Na vip-u sam ,na bonove...
12 godina
neaktivan

Na vip-u sam,na bonove...

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

koji zadnji software staviti na ovaj uredjaj? gore je ginger 2.3.4 .. mob je na tele 2 hvala i moze neki link gdje i kako?

stavio sam ovaj gora sa xda linka i sad kad se mob pali iza samsung i galaxy ace animacije stoji samo bileli ekran .. :/ mogu uci u dwnload i recowery.. kaj sad?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 15:05 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

koji zadnji software staviti na ovaj uredjaj? gore je ginger 2.3.4 .. mob je na tele 2 hvala i moze neki link gdje i kako?

stavio sam ovaj gora sa xda linka i sad kad se mob pali iza samsung i galaxy ace animacije stoji samo bileli ekran .. :/ mogu uci u dwnload i recowery.. kaj sad?

Instaliraj Kies na računalo, ažuriraj ga ako ima ažuriranja, spoji MOB usb kabelom na komp da ga Kies prepozna i Kies će ti ponuditi nadogradnju na najnoviji (ako ga ima a na uređaju je neki stariji) te ga tako nadogradi.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

izgleda da sam fulao ovaj dio sa clockwork recowery gdje da to skinem? i mora li on biti istovremeno na kartici sa novim romom u zipu?znaci idem prvo clockwork pa onda novi rom jel tako?

191x7 ja bi gore ovaj costum... def mi je zadnja opcija

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 15:19 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Pa čovjeće da li ti čitaš tutorijale što i kako raditi nešto.
Pa lijepo stoji prvo root., pa cwm recovery i onda backup officialnog roma iz cwm recoverya. Kad to napraviš onda možeš instalirati druge romove iz cwm recoverya. Obavezno prije instalacije wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvic cache, a mozda i format sistem sve ovisi sta se traži kod svakog custom roma ili C M roma itd.et..
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

rijesio.. {#}

nakon nekoliko promjena zadrzo sam se na XWKT7 ADRENALINE ROM FINAL (sa xda - g 2.3.7) costum.. najblize je orginalu i zasada nema minusa.. odlican i brz.. svaka preporuka. jedine trzavice sam dozivio sa oc programom koji je random resetirao mob.. vidjet cemo sada kroz par dana stanje sa baterijom i sl.. poz

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 18:25 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fero kaže...
brz je i fluidan i podržava script koje nisu ugrađene jer ima init.d script. Ja recimo imam ext particiju koja se koristi kao interna memorija ali sam chronomod D2EXT+ scriptu paste in init.d mapu i napravio dozvolu rwx-rwx-rwx i radi.

Pozdrav Fero, možeš li mi reći s obzirom da je i u mene ovaj rom revolution v3 kao i kod tebe ali sa link2sd app da li mogu zajedno staviti i chronomod D2EXT+ scriptu radi povećanja interne memorije a da bude ista particija i za jedno i za drugo

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Nikako ne stavljaj zajedno te skripte link2sd i D2EXT+.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pozz, može li mi netko dati link za:
1. Stabilan, brz rom bez bugova (android 2.3.x)
2. Rom s temom iOS
3. Dobar jelly bean ro

Dalje, da li nakon rootanja acea (sad je na 2.3.7?) i stavljanja cwm trebam flashati radio (ili nešto) da bi mogao koristiti većinu custom romova?
Molim odgovor, Hvala :)
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
Za romove moras sam odlučiti koji ali već imaš na predhodnoj stranici ili ovoj linkove za probane romove.
Za radio ako mislis na baseband ne trebas nista flash-ati iz cwm, ali ako nemas signala nakon stavljanja roma za data promet ili pozive onda trebas upisati postavke za operatera kojeg koristis, a wi-fi radi na svakom osim ako je navedeno za instalani rom da ima problem sa wi-fi ili ne radi.
Sada skoro na svakom romu je rijesen wi-fi.
Pozdrav i ako bude problem sa basebandom imas link za postavke na ovoj stranici.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

pozz kolege
evo vec mjesec dana koristim democracy custom rom i pokazao se odlican
brz,dobro izgleda ,fire kernel i nema bugova
moja  preporuka evo i link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1712654

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

imam jedan na CM7 i ajde ok mi je, ali razmišljam o promjeni, hvala na preporuci, izgleda jako lijepo rom :)

no bitnije mi dal je funkcionalan pa imam par pitanja, ako koristiš duže znati ćeš

1.jel koristiš titanium backup, jer je spomenuto da su problemi, jel ti radi?

2.da li treba imati ext particiju obavezno ili se može instalirati rom i bez toga?

hvala unaprijed :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 21:52 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

imam jedan na CM7 i ajde ok mi je, ali razmišljam o promjeni, hvala na preporuci, izgleda jako lijepo rom :)

no bitnije mi dal je funkcionalan pa imam par pitanja, ako koristiš duže znati ćeš

1.jel koristiš titanium backup, jer je spomenuto da su problemi, jel ti radi?

2.da li treba imati ext particiju obavezno ili se može instalirati rom i bez toga?

hvala unaprijed :)

neznam za titanium backup nekoristim ga,
ext particiju nemoras imati da bi instaliro rom, ali ako zelismozes kasnije instalirati cronmod int2ext+

Pare nisu problem,para nema
16 godina
neaktivan
Pozz, može netko dati link na (jednostavnu) instalaciju aplikacije tipa app2sd? (Aplikacije na sd karticu)
Hvala :)
16 godina
Samsung Galaxy Ace S5830

@ Fero: Sad malo čitam onaj tvoj post o tome kako napraviti particije. Sad me zanima, zašto je tip na xda forumu napisao pod 3.(vidi link),

šta ne smiješ radit, kad napraviš particije, da ne smiješ wipe dalvik cache sa recoveryjem i to. I da li je stvarno potrebno raditi sve ono što piše pod 4. točko.

Link

EDIT: Još jedna stvar, ako sam napravio backup sd kartice preko Clockworka, a su u tom backupu isto i datoteke kao slike, muzika i sl. ili to moram ručno prebacit?

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 9:20 (Regular John 19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

rijesio.. {#}

nakon nekoliko promjena zadrzo sam se na XWKT7 ADRENALINE ROM FINAL (sa xda - g 2.3.7) costum.. najblize je orginalu i zasada nema minusa.. odlican i brz.. svaka preporuka. jedine trzavice sam dozivio sa oc programom koji je random resetirao mob.. vidjet cemo sada kroz par dana stanje sa baterijom i sl.. poz

vratio se par dana na stock preko odina.. i lol katastrofa kolko je mob sporiji..  onda ponovo metno adrenaline c rom i preporodjen sam i ja i telefon..

xfact
16 godina
neaktivan
Pitanje:
1. Root i instalacija cwm ne briše podatke s Acea?
2 može li se staviti 4ext recovery na Ace?
3 da li prije flashanja raznih romova treba uraditi update firmwarea ili se to updatea s ROMom?
Na mobitelu je stock 2.3.6, može itko odgovoriti? Hvala :)
13 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Pitanje:
1. Root i instalacija cwm ne briše podatke s Acea?
2 može li se staviti 4ext recovery na Ace?
3 da li prije flashanja raznih romova treba uraditi update firmwarea ili se to updatea s ROMom?
Na mobitelu je stock 2.3.6, može itko odgovoriti? Hvala :)

Ne briše ali ti je to potrebno radi flashanja drugih romova kao što bi bilo dobro napraviti i beckup prijašnjeg roma odnosno onoga na kojem si trenutno a to se može na više načina, prelistaj prijašnje postove ( mislim da ima na 8. stranici ), a za ovaj recovery sto si naveo  nisam siguran u mene je CWM.

16 godina
neaktivan
Nisam početnik na Android već s galaxy aceom ;)
Nisam shvatio odgovor na 3. pitanje ako ga ima?
Hvala
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830
3. Napravi update firmwarea ali prije roota i stavljanja cwm recovery-a.
Kad jedanput staviš custom rom nema više update oficielnog osim ako developer napravi update za taj rom kojeg staviš.
Povratak na oficielni firmware možeš napraviti sa programom Odin 4.38 i sa samfirmware.com skineš oficielni rom ali se prije moraš registrirati na toj stranici da bi mogao skinuti sve što ti je navedeno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Nisam početnik na Android već s galaxy aceom ;)
Nisam shvatio odgovor na 3. pitanje ako ga ima?
Hvala

Nisam ni rekao da si početnik, ali u mene je Ace i tako sam uradio, bio mi je stock rom 2.3.3 i ubacio sam JB revolution light v3 bez ikakvog update-a samo pratio upute.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:04 (immo).
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace S5830

Da li je iko probao napraviti oc procesora na Ace-u ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 16:12 (immo).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice