Da li je netko probao staviti na Nokiu 710 Gtalk? Jel mu radi?
Da li je netko probao staviti na Nokiu 710 Gtalk? Jel mu radi?
dal zna netko možda jel se može sa google acounta prebacit kontakti iz androida na lumiu 710?
Nisam te baš skužil al ajde... Svi acounti koje imaš dakle, gmail, fejs, twitter, msn messenger itd. koje postaviš na lumiu pojavit će ti se zajedno... Tako kada ideš na imenik nekoga pozvati tamo će ti se nači sve od te osobe...
recimo koristim trenutno htc desire i sve brojeve koje imam u imeniku su spremljeni u googleu pod starred in android! i na koji god se android prijavim sa svojim accountom pojave se moji brojevi u imeniku. inače sam veliki fan androida ali oću neku promjenu pa mjenjam mob za lumiu 710
recimo koristim trenutno htc desire i sve brojeve koje imam u imeniku su spremljeni u googleu pod starred in android! i na koji god se android prijavim sa svojim accountom pojave se moji brojevi u imeniku. inače sam veliki fan androida ali oću neku promjenu pa mjenjam mob za lumiu 710
Nemam Android pa nisam siguran kako ovo funkcionira, ali u pravilu svi kontakti koje imas na googleu, kada aktiviraš google account na windows phoneu, svi kontakti se pojave u imeniku mobitela...
i mene isto zanima lumia 710 .imam trilemu ,,nokia 710 ,sony live eith walkman ili htc one v..,,ko je najbrzi najfludiniji ,da nema trzaja dok surfam.
i mene isto zanima lumia 710 .imam trilemu ,,nokia 710 ,sony live eith walkman ili htc one v..,,ko je najbrzi najfludiniji ,da nema trzaja dok surfam.
ako ti je to najbitnije, lumia svakako
komodno je mos usporedit s najskupljin mobitelima
imam trilemu ,,nokia 710 ,sony live eith walkman ili htc one v..,,ko je najbrzi najfludiniji ,da nema trzaja dok surfam.
Lumia 710 -
Ako nećeš Lumiu onda One V bolji je od walkmana veći ekran, veća rezolucija (ugodnije surfanje) više interne memorije itd.
Nekidan kupio Lumiu 710 i jos sam fasciniran brzinom, fluidnoscu i jednostavnoscu WindowsPhona, ocito da stoji ona; Tko jednom proba WP ne vraca se više na android i ios..
Netko je spominjao da se loše vidi na suncu za razliku od HTC legenda koji ima amoled, e pa ovaj nokijin ekran je jedno 5x bolji jer sam imao to gofno od legenda, baterija isto dobro drži i ne grije se kao što je netko spominjao..
E sad jel netko ubacivao custom romove na Lumiu 710 ?
mene isto zanima za coustom romove, vidim da je sve još u nekoj razvojnoj fazi :)
ovako, imam još par kratkih pitanja..
- gledam po njuškalu i većina piše da je kupljena u t-mobileu.. jel ti uređaji iz t-mobilea rade i na druge kartice? konkretno tele2..
- viđao sam po specifikacijama da telefon prima isključivo microSIM kartice.. eh, pošto ja imam još onu staru veliku, kakva je procedura za izdavanje te microSIM kartice? kolko to potraje?
Treba pitati one koji prodaju da li je mobitel kodiran na T-Mobile ili nije. Lako ga odneseš u T-Mobile centar, mislim da je nekih 50 - 100 kn otključavanje kod njih. Što se tiče uzimanja micro-cim kartice, baš sam neki dan zvao Tele2 slu
bu za korisnike u vezi toga. Kažu sljedeće: otiđi kod bilo kojeg prodajnog partnera Tele2 ili u bilo koji Tele2 centar, zatraži micro-sim, u roku odmah je dobiješ, platiš 20 kn (ako si na pretplatu, naplata će ti biti na mjesečnom računu), gledaj kada će ti (unutar 48h) nestati signala na kartici koju imaš sada, te tada upali mobitel u koji je umetnuta micro-sim kartica i imati ćeš signala. Možeš imati istovremeno upaljen i taj mobitel, ali ne znam da li će ti automatski po aktivaciji kartice mobitel uloviti mrežu ili ćeš morati raditi restart (tj. gašenje - paljenje).
dal zna netko možda jel se može sa google acounta prebacit kontakti iz androida na lumiu 710?
Radi bez problema.Meni su svi kontakti na googlu.;-)
ovako, imam još par kratkih pitanja..
- gledam po njuškalu i većina piše da je kupljena u t-mobileu.. jel ti uređaji iz t-mobilea rade i na druge kartice? konkretno tele2..
- viđao sam po specifikacijama da telefon prima isključivo microSIM kartice.. eh, pošto ja imam još onu staru veliku, kakva je procedura za izdavanje te microSIM kartice? kolko to potraje?
Pa ovako; ono što sam uspio pohvatati sa drugih foruma navodno su te Lumie iz T-mobile otključane... E sada ja sam u petak pretvorio svoju staru tele2 karticu u micro pa čekam da mi na staroj nestane signal da vidim da li mi radi ili ću morati otključati mob u t-mobile..
možeš odmah probat samo izreži staru karticu, imaš na netu hrpe turtotijala kako od velikog sima napravit mali
Evo aktivirali mi novu simicu i ide u lumiju bez beda To sam i očekivao jer se često dogodi da su prvi primjerci nekog moba otključani na sve mreže. Ovaj moj je kupljen 11.4. u T-mobile....
I daj molim te vidi da li ima ovih Nokia Xpress-on cover u plavoj boji u t-mobile, pa nema ih nigdje za uzeti, čak ni na ebay-u (američkom)..
Da, nac ove covere je prava lutrija, kao da su od zlata napravljeni...
Naletio sam na ebay.uk na ove xpress covere, ali samo rozu i bijelu i dostavljaju u HR po cijeni od oko 12 funti.
Ove dole žutu i plavu ne dostavljaju u hr. :(
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=nokia+lumia+710+xpress&_sacat=0
p.s.
a bitno da za američko i kolumbijsko trziste daju te maskice besplatno, za korisnike t-mobile mreze
Da to sam i ja vidio ali cijene su im paprene, realno bi trebalo biti oko 50 kuna, i tako bi i bilo da ih ima na US-a ebay, a zašto to nigdje nema, to ni Elop ne zna
Da to sam i ja vidio ali cijene su im paprene, realno bi trebalo biti oko 50 kuna, i tako bi i bilo da ih ima na US-a ebay, a zašto to nigdje nema, to ni Elop ne zna
Evo naso sam i u sloveniji ali cijena je 15 eura + 4.90 eura za dostavu??? hahaah strašno
Hhe he ja sam gledao neki video na youtube i onda je neki južno korejac radio review i rekao je kako je svuda skupo a kod njega je oko 60-65kn...
He to sam se i ja pitao, i onako sve dolazi sa njegove strane... Valjda nema poduzetnički duh eheheh
jučer mjenjao svoj dobri stari desire za lumiu 710 i oduševljen sam fluidnost i stabilnost na najvećem nivou
i vidim sve kontakte sa gmaila, facebook chat radi odlično u messagingu. sad čekam da malo krenu custom romovi i mobitel bude zvjerka!
nije mi jasan taj facebook chat, meni ne radi ?! koji su preduvijeti da sve šljaka, gdje podesit..?
imam facebook aplikaciju, bonbon mreža, wifi koristim 3g ne..
i ponovo jel neko unlockao svoju lumiu, jel radi blackmarket tj bazaar? vidim na xda likovi su počeli odključavat..
Nažalost na BonBon mreži i nakon godinu i pol ne funkcionira push notifikacija i to su potvrdili sami bonbonaši. Trebali su to riješiti do početka ove godine al kako stavri stoje do će potrajati do kraja godine. Bio sam kod njih 2mj i iako su vrlo dobri (cijene, paketi, služba za korisnike) jednostavno sam zbog toga požalio, jer su mi msn i fejs poruke kasnile i do 30min ili uopće danima nisu dolazile. Imao sam sreću da mi je mail funkcionirao normalno, što većina nije bila te sreće. Tako da sam se vratio na tele2 gdje sam i bio 5 godina i sada mi fino msn i fejs poruke dolaze u messaging (gdje mi dolazi i sms) u roku odmah.
Čekaj kakve veze ima fejs chat sa bonbon mrežom ako je meni mob spojen preko wifija na ruter od tcoma ?!
Očigledno ima neke kada meni nije funkcioniralo ni na wifi ni na 3G. A moguće je da što se tiče wifi-a nije apn usklađen ili šta god iako mi i tu nema previše logike jer onda ne bi mogao ni na net al jebiga nemam ideje
Koliko su pouzdane ove baterije za lumiu 710 preko ebay-a?
http://www.ebay.com/itm/GOLD-1930MAH-BP-3L-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-NOKIA-603-LUMIA-610-710-/200749492085?pt=PDA_Accessories&hash=item2ebd9a2775#ht_2425wt_1139
http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-BP-3L-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-NOKIA-603-LUMIA-710-/130623365752?pt=PDA_Accessories&hash=item1e69c26278#ht_2425wt_1139
Jer ova tvornicka baterija je katastrofa, pa ni jedan dan...a niti igram igre, niti nesto pretjerano surfam...
Ne znam, ja se sa time ne bi igrao. Čekam da ovo malo pojeftini http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1500mah-extended-battery-for-nokia-lumia-710.html