LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 278.016
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Hvala,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

na korak sam da kupim ovaj mob pa me zanimaju neke stvari,mislim ga kupiti u tele 2 pa ako zna netko dal ima otključan bootloader ili ima neka frka s tim kak kod nekih htc-a?kak ste zadovoljni mobom i dal ga je jednostavno rootati?imam sad galaxy s i rootal sam ga bez problema,dal trebam paziti na nekaj posebno kod lg-a?svaki savjet,primjedba ili pohvala za mob,dobrodošla.iskreno nisam sad čital cijelu temu pa možda več ima negde napisano,ali eto ako netko ima malo vremena pa da napiše riječ,dvije.hvala

edit:pročital da sa updateom na JB otključan bootloader{#},imate kakav rom za preporučiti,do sad sam imal slimbean na SGS tak da budem opet otišel na njega ako ga ima za Lg(moram još provjeriti).

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 10:48 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Sa JB-om dolazi otključan bootloader i ima već dosta ROM-ova koje možeš puknut gore. Ja sam osobno još uvijek na stock rom-u, rootan i prezadovoljan sam. Jedini problem je baseband wakelock koji se zna javit tu i tamo pa ti sprži bateriju ali kolko ja znam to se nemre riješit niti s jednim romom nit kernelom. Proces rootanja je prejednostavan, doslovno traje 2 minute..

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pozdrav, evo danas sam rootao svoj LG te smrznuo neke aplikacije i nakon toga preko usb-a stavio tegra overclock aplikaciju i kad je hocu instalirat izbaci mi: Nazalost, aplikacija Trgovina Google Play prekinula je s radom. I tako svaku aplikaciju koju ocu instalirat, jel mozda zna neko u cemu bi bio problem. Unaprijed hvala!  

EDIT: Rijesio sam problem tako sto sa odmrznuo instalacijski paket i instalirao aplikaciju :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 18:29 (YoYo4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Možda si smrznuo nekaj kaj nisi trebo i sad ti to utječe na instaliranje..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X

Smrzavo sam sve ono kaj je na listi koju je stavio vrx na stranici 9 ili 10, ali nista od google playa nije smrznuto

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Eto vidiš da si ipak smrznuo nešto što nisi trebao..(instalacijski paket){#}

0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

koji software imaš na mobu?ICS, JB?

ovisi kaj si pogasio jer očito je nešto povezano,pogotvo ako imaš noviji JB(4.1 ili 4.2), a lista je stara, za ICS (4.0.3).

ja sam na 4.2 freezao :

browser 4.2.2

faceunlock

google search

news&weather

setup wizard

simtoolkit

talkback

vpndialogs

ionak skoro niti ne vidim razliku u potrošnji ,tako da bolje da je ostatak aktivan.

da nisi možda nešto stavio u greenify?

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 11:58 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

Ima tko od vas baseband v20b eur-xxx 17. july 2013 i dali ima kakve razlike između te verzije i prijašnje iz trećeg mjeseca , te da ima kakvih prednosti ili nedostataka

Ja dok sam nabavio mob sam imao v20b ali verzija iz 03. mjeseca ove godine, a nakon što mi je pc suite pokazao da imam update mi je završio na v20c ame-xxx koji je za tursku

Ovo sam flashao preko kdz  opcije,  a da nisam ni znao koji datum mi je baseband,  tek kad sam stavio sam vidio da je iz 07. mjeseca 

battlelog: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pozdrav, na mobu imam JB. Mob je rootan ali nije mjenjaj rom. Stock je, i sad me zanima zas ne mogu prebaciti nijednu app na sd ? zna ko rijesenje? Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

A čemu prebacivanje na sd kad ima memorije i više nego dovoljno? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frane1994 kaže...

Pozdrav, na mobu imam JB. Mob je rootan ali nije mjenjaj rom. Stock je, i sad me zanima zas ne mogu prebaciti nijednu app na sd ? zna ko rijesenje? Hvala

aplikacija mora podrzavat prebacivanje na SD karticu. Takodjer, prebacivanje, mislim, nema veze s rootom

14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Root ima veze jer npr aplikacija app2sd ne radi dok mob nije rootan. Tj ne želi prebacit na sd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG Optimus 4X

evo zamjenio sam s3 za 4x pa da vam napišem dojam sad sam imo sve mobitele eliten tog vremena s3 4x hox..

prvo čim sam ga uzeo u ruku razočaranje zbog osjećaja jeftinog telefona što nije slučaj kod preostala 2 onda čim se ekran upalio oduševljenje stvarno kako je neko rekao ekran je fantazija ne dobar negood sva 3 najbolji doduše nekom se možda samsungov al po meni daleko najbolji kutevi gledanja ma sve sve, brzina nekaska za nijednim sva tri su odlična što se tog tiče zvučnik najlošiji na lgu pa htc najbolji na samsungu dok kvaliteta zvuka ide na hox ovu stranu .. baterija je najjača na s3 pa Lg pa hox mada nije strašna razlika .. dizajn čvrstoča i osjećaj ide na stranu s3 onda hox pa lg koji mi odaje jeftinom plastikom i nesviđa mi se dizajn pretjerano ali opet stvar ukusa ostalo nemam primjedbi softver na lg mi je najbolji najviše mi paše eto moj kratak osvrt :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Osjećaj jeftinog telefona i jeftina plastika na LG-u a čvrstoća i osjećaj idu na stranu SG3? Idem si izmjerit temperatura da provjerim da li buncam il sam dobro pročito.. SG3 je največe smeće što se tiče kvalitete izrade! Najbolji je po tome HOX, pa onda LG 4X a daleko iza je SG3..

14 godina
bruncek kaže...

Osjećaj jeftinog telefona i jeftina plastika na LG-u a čvrstoća i osjećaj idu na stranu SG3? Idem si izmjerit temperatura da provjerim da li buncam il sam dobro pročito.. SG3 je največe smeće što se tiče kvalitete izrade! Najbolji je po tome HOX, pa onda LG 4X a daleko iza je SG3..

S3 smeće po kvaliteti izrade ajajajj odi izmjeri temperaturu pa javi kolika je ...

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Evo nakon rootanja i freezanja nepotrebnih app-ova i ne previse koristenja mobitela, bateriju sam razvuko na 3 i pol dana, sto je meni vrlo zacudujuce :)

Koristio sam nesto malo wi-fi, neko vrijeme 2g/3g i tu i tamo po 10-20 min neka igrica..

Na njemu je naravno jos uvjek stock rom

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 9:45 (YoYo4).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stvarno nisam imo temperaturu i nisam bunco neg si ti jednostavno napiso nebulozu..A dobro,bubnuo si i osto živ!{#}

14 godina
bruncek kaže...

Stvarno nisam imo temperaturu i nisam bunco neg si ti jednostavno napiso nebulozu..A dobro,bubnuo si i osto živ!{#}

ne ne piso sam u krivoj temi ;) neznam zašto neko ako ima nešto svim silama nastoji da to nešto prikaže boljim svako svoga konja hvali to uistinu i jest točno, a ti si o čvrstoći i plastici najvjerojatnije pročito negdje .. ili uzo u ruke telefon ako i to ..

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pa imo sam sva tri mobitela tako da znam šta govorim. Ne želim nikog uvrijedit i reć da je njegov mobitel smeće ali što se tiče kvalitete izrade i osjećaja u rukama SG3 se nema sa čime pohvalit..

3 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

što učiniti u ROMu ako ne radi mobilni internet ?
imao sam cm 10.1.3, prije toga vanir rom, slim beam, cm 10.2., i na svima mi je radio

sad sam instalirao carbon rom i mobilni internet ne radi

ne razumijem zašto i zbog čega ako na ostalima sasvim uredno radi, samo na ovom romu ne, tako mi je bilo i sa v20c basebandom i sada sa v20b basebandom

se treba nešto ručno podesit ili unijet da radi ili što ??

EDIT: morao sam ručno unijet apn, sad radi

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 13:14 (matija656).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Stock rom,root...

Gasio sam Wifi preko noći,sinkronizacija uključena,nešto aplikacija greeneficirano.Telefonski razgovori,poruke i sve u svemu,zadovoljan sam trajanjem baterije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 15:34 (zambo).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

NIje loše al može to i bolje,barem 3h screen on time na stocku uz root..{#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Naravno da može,ali je dobro s obzirom,koliko sam čitao na XDA forumu,puno ljudi ima velike probleme s baterijom.Tako da sam ja zadovoljan,barem za sada.{#}

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Imaju taj problem sa baseband wakelockom svi Tegra3 uređaji...

0 0 hvala 0
16 godina
bruncek kaže...

Imaju taj problem sa baseband wakelockom svi Tegra3 uređaji...

da,i nije mi jasno kak to nemogu riješiti nego mi imamo poluproizvode od mobitela koji troše bateriju sami dok mi ništa ne radimo na njemu,da sam to bar prije znao!

16 godina
LG Optimus 4X

Nazivas poluproizvod mobitel koji u pocetku bio jeftiniji skoro 2.000 kn od S3,a nudio bolje perfomanse,meni bolji ekran,ljepsi dizajn i sve sto ima S3.
To je glupost tako nesto reci,eno imas S3,HOX koji su 30-40 % skuplji,a HOX je realno isto sranje s tim da nema promjenjivu bateriju,ima puno manju bateriju po defaultu ( 1800 mah vs 2150 mah ) i nema microSD mogucnost prosirivanja.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

sve to stoji da je mobitel bio jeftin,da je dobar i sve,al nisam ja rekao da je zbog tog poluproizvod nego zbog toga da trosi bateriju kad ju nebi smio,a niko od proizvodaca nije to rijesio i nije ga briga.

tebi je to izgleda ok,al meni nije kad znam da bi mob puno duze izdrzao da nema problema s tim wakelockom,al nemozes za tu cijenu ocekivati da bude sve kak treba,jel da?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
LG Optimus 4X

Ja isto prešao sa S3 na 4X čisto iz razloga jer mi Samsung dopiz... nakon S2 i S3. E sad jedno pitanje - nije trebao sa Jellybeanom biti otključan bootloader? imam verziju P88020b-eur-xxx i zaključan mi je bootloader...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ne sa jelly beanom si tek dobio mogucnost da otkljucas bootloader posluzi se ovim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224020

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice