LG KU990 Viewty

poruka: 12
|
čitano: 11.153
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG KU990 Viewty".
16 godina
LG KU990 Viewty

Kamera je solidna neki put znaju biti poteskoce s njom

3 0 hvala 3
17 godina
protjeran
LG KU990 Viewty

Evo uzeo sam ga u Tele2 paketu za 1695 KN i odlican je.

Iako vec imam PocketPC MDA2, jako sam zadovoljan s LG-om.

EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[Recenzija] TS_ _ST: LG KU990 Viewty
Ovaj mobitel je ono što drugi nisu, ima svojih prednosti a i mana. Pohvale ide na ekran veličine 240x400 piksela, ali i mana mu je to što je odaziv na pritisak nekako slab, treba muški pritisnuti mada i to ponekad nije dovoljno. Najviše me smeta što prima memorijske samo do 2GB što je za mobitel ovog kalibra premalo. Stvari popravlja izvrsna kamera 5MP kamera sa
Schneider- Kreuznach optikom, Xenon bljeskalicom, automatski i ručni fokus sa stabilizacijom slike . Slike slikanu u noćnim uvjetima su uvjerljive i punokrvne boje. Dobra stvarčica je što ovaj mob podržava DivX format pa će njegovi korisnici biti u mogućnosti gledati filmove na njemu. Internet preglednik sa 3,6
HSDPA. Zaključak: iznadprosječan 3G mobitel s vrlo dobrom kamerom ali pošto je prošlo već 2 i pol godine od njegovog predstavljanja javnosti dosta je novih funkcija unaprijeđeno pa ovaj mobitel ne može više dobiti ocjenu 10, ali 8,5 je moja ocjena.
ukupna ocjena
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

NeodlučanŠTO KUPITI-SAMSUNG S5230 STAR ILI LG KU990 WIEWTY-HITNOOOOOOOO-MOLIM POMOZITE MIPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: LG KU990 Viewty
DJED BOŽIĆNJAK kaže...

NeodlučanŠTO KUPITI-SAMSUNG S5230 STAR ILI LG KU990 WIEWTY-HITNOOOOOOOO-MOLIM POMOZITE MIPlač

To se i ja pitam, sad idem po mob, a nema odgovora...

...something diabolic
16 godina
neaktivan
[Recenzija] medo32: LG KU990 Viewty
LG KU990 je odličan i moćan mobilni telefon od LG-a.
Ima odličnu kvalitetu izrade, čvrsto kučište i lijep dizajn.
Njegov veliki zaslon veličine 3 inča je u potpunosti osjetljiv na dodir i ima odličnu kvalitetu prikaza slike što je odlično za pregledavanje fotografija i video zapisa. Što se samog zaslona tiče on se zaključava i otključava pritiskom na malu tipku sa strane. Boje na zaslonu su vrlo lijepe.
Kamera je rezolucije 5 megapiksela sa funkcijom autofokusa i odličnom bljeskalicom. Što se tiče fotografija, one su odlične kvalitete. Kamera također ima i puno dodatnih opcija kao što su: osvjetljenje, nivo bijele boje, načini fotografiranja (noćno, položeno, plaža, portret……), zatim podešavanje ISO osjetljivosti kamere, makro funkcija i odličan zoom koje može vrlo dobro približavati objekte.
Preglednik slika je odličan i omogućava listanje slika, povećavanje, uređivanje slika i slično.
Video snimanje je na ovom uređaju također odlično i radi vrlo lijepe snimke koje se mogu pregledavati preko cijelog zaslona.
Ovaj uređaj također podržava i reprodukciju DIVIX-a.
Uređaj ima MP3 player pomoću kojega se mogu slušati omiljene pjesme i podešavati glasnoća zvuka. Može se mijenjati i vizualizacija. Mogu se pretraživati pjesme po izvođačima i albumima, a moguće je praviti i vlastite popise pjesama.
Zvuk je vrlo pristojne kvalitete. Uređaj ima i FM radio za slušanje radio postaja. Uređaj podržava i snimanje glasa.
Povezivanje s drugim uređajima je moguće putem Bluetootha, zatim USB-a koji se dobije u paketu, a uređaj također koristi i Internet preglednik pomoću kojega se mogu pretraživati omiljene web stranice.
Ono što je odlična stvar kod ovoga uređaja je to što ima ugrađen preglednik dokumenata pomoću kojega se mogu otvarati svi dokumenti rađeni u wordu, excelu, powerpointu i slično.
Telefon ima u sebi ugrađenu memoriju od 100 MB u koju se mogu pohraniti sve najdraže slike uslikane sa fotoaparatom. Memorija se također može proširiti jer uređaj ima utor za microSD karticu.
Što se zaslona tiče pisanje poruka je odlično i brzo i tipke na zaslonu su dovoljno velike. Tipkovnicu je moguće koristiti i u drugom položaju.
Na suprotnoj strani kučista se nalazi točak kojeg je moguće okretati što je vrlo zgodno kod korištenja zooma fotoaparata i listanja datoteka.
Baterija na ovom mobilnom telefonu je izdržala 3 dana uz fotografiranje sa bljeskalicom, slušanje glazbe i korištenje Internet preglednika, a uz manje korištenje telefona moguće je i duže trajanje baterije.

ZAKLJUČAK: Zaista odličan LG-jev mobilni telefon. Velik i pregledan zaslon osjetljiv na dodir, odlična kamera od 5 megapiksela, preglednik dokumenata, mp3 player, fm radio, utor za micro SD karticu i još puno zanimljivih stvari kao što je odlična kvaliteta izrade čine ovaj uređaj vrlo atraktivnim, a tu je još i pristupačna cijena. Dakle, radi se se o uređaju koji je iskrena preporuka.

ukupna ocjena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

"Telefon ima u sebi ugrađenu memoriju od 100 MB u koju se mogu pohraniti sve najdraže slike uslikane sa fotoaparatom."

one koje nam nisu drage se nemogu pohranit ?

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LG KU990 Viewty

pa mogu se bilo koje fotografije pohraniti. Riječ "NAJDRAŽE" je napomenuto zato da ostane što više memorije slobodno. Znači kada memorija telefona bude puna više nema prostora za pohranu novih slika pa je neke potrebno obrisati ili jednostavno memoriju proširiti micro SD karticom.

Inače ovaj je mobitel odličan i ako se nekome sviđa sigurno neće pogriješiti. Sve je napisano u recenziji. Još samo treba reći da mu je softver brz, vrlo dobar i mobitel NE ŠTEKA pri čitanju podataka (slika, pjesama, video zapisa....) i softver je kvalitetan.

Što se tiče izbornika, vrlo je sličan onima na kakve su svi navikli kod LG-jevih mobitela i vrlo je jednostavan za korištenje.

medo
17 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

ti si J-EBENA legenda

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

Imam problem,dotični mobitel ne vidi ili ne prepoznaje micro sd 2 gb karticu,isprobao sam,imam dvije,pune,prazne formatirane,ali ništa!

Stavim od 1 gb i njega vidi!

U čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

Neznam zašto mi ne želi prihvatit tipku za slikanje? Mogu ju stiskati 5 dana, ali neće uslikati??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG KU990 Viewty

Mozeli neka stranica sa aplikacijama za ovaj mobitel ? hitno mi je :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice