LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.607
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus
Nocio kaže...
max1919 kaže...

eee buraz, a jel ti razlog...

frend kažeš... da...da...da... uvijek je frend u pitanju :P

a svi dobro znaju tko je u pitanju ;)

ahaha imam curu, sta ce mi tude dupe na mobu :P

mah, taj perverzni majmun, sestra mi ima 10god i vec me pita ocel ju moc prasnut kad bude punoljetna -.-

ee kakve ti frendove imas...

ali to je ok, barem ti nikad nije dosadno ;)

sry na {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
LG GT540 Optimus

a to je istina, nisam ni ja nist bolji neg oni, sam sta imam curu vec 9mj pa nisam tolko napaljen ko oni vise :P

da se vratim na temu, zanima me jel ima kakvog rjesenja sada sta se tice ove dvije tipke na tac, menu i back da prestane se cut onaj zvuk kao da se folija neka odljepila dok se zagrije mob malo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nemoj toliko cackat po njemu pa se nece ni cut :P

btw...si dobio onaj drugi silikon case

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 19:36 (16OR).
15 godina
neaktivan
Nocio kaže...

hmm ma meni nije bitno jel kamera ima zvuka il ne, mene sam zanimalo kak se to moze i ak se moze

mislim vise se frend sramoti kad slika nekim curama dupe po vlaku s mojim mobom pa nemre zvuk iskljucit :P

eto, može se.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mr.emju kaže...
max1919 kaže...

e, ja nisam eksperimentirao s tim link2 sd tako da ne bih znao...

ima'l takvih ili sličnih problema kod app2sd

app2sd ima manje mogućnosti, ali koliko ja znam nema takvih problema. zkj ne pređeš na neki 2.2 ili 2.3 rom?

možeš li me samo posavjetovati nisam odavno čitao oko 2.2 i 2.3-rade li oni sad ok, jel sve sređeno od aplikacija...

15 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

možeš li me samo posavjetovati nisam odavno čitao oko 2.2 i 2.3-rade li oni sad ok, jel sve sređeno od aplikacija...

2.2 je napušten projekt. Postoji superfast 2.2 verzija, koja je brza i dobro radi, ali ima stare bug-ove: radio, čitanje kartice sa više particija, i par bugova.

2.3 je otišao korak dalje, imamo 2 vetrzije:

1) nemodeficiran 2.3 (znači isti onakav kakav bi došao iz lg-a), radi sve, osim GPS-a (inače radi, ali je u ovoj ver nes shebano), PCsuite (nezz jel to tko koristi uopće) i kalibracija ekrana

2) 2.3 CM7 je modeficirani 2.3 koji isto super funkcionira, ali ima problema sa reproduciranjem Xvid i DivX videa i ne radi sa bežičnim headsetima

ugl.

jos su tu ti sitniji propusti, ali sve u svemu imamo 3 dosta  funkcionalna ROM-a

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 8:55 (max1919).
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mr.emju kaže...

2.2 je napušten projekt. Postoji superfast 2.2 verzija, koja je brza i dobro radi, ali ima stare bug-ove: radio, čitanje kartice sa više particija, i par bugova.

2.3 je otišao korak dalje, imamo 2 vetrzije:

1) nemodeficiran 2.3 (znači isti onakav kakav bi došao iz lg-a), radi sve, osim GPS-a (inače radi, ali je u ovoj ver nes shebano), PCsuite (nezz jel to tko koristi uopće) i kalibracija ekrana

2) 2.3 CM7 je modeficirani 2.3 koji isto super funkcionira, ali ima problema sa reproduciranjem Xvid i DivX videa i ne radi sa bežičnim headsetima

ugl.

jos su tu ti sitniji propusti, ali sve u svemu imamo 3 dosta  funkcionalna ROM-a

koji bi mi preporučio..........

15 godina
neaktivan
Ja sam na ovom nemodeficiranom 2.3 (joestone-ov) pa ti ga preporucam.
Prije je bila hrpa ljudi na CM7, ali s vremenom kako se ovaj joestonov sredivao krenuli su ljudi na njega i vecina je zadovoljna.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Imam jedan veliki problem!
Od sinoć ne mogu n mobitelu ništa otvoriti. Stalno bi izbacuje grešku: Špstupak com.android.phone neočekivano prekinut.
Ne mogu ući ni u poruke niti u postavke, jer mi stalo izbaci tu poruku. Pokušo sam i ugasiti/upaliti mobitel ali nije pomoglo.
Inače imam 2.1 službenu verziju.
Ako tko ima kakav savjet pa da mi pomogne što da napravi, ili kako da napravim reset mobitela.
Ne mogu ući ni u Astro manager da napravim backup podataka i aplikacija :(
Evo slike:

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
15 godina

Možeš li ući u Titanium Backup, pa da sa njime napraviš backup? Hard reset možeš napraviti i tipkama, ovdje je link što moraš napraviti: http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt540-hard-reset.html

Nadam se da ćeš uspjeti sa Titaniumom srediti backup. (ako imaš LG PC suite instaliran, spoji mob na komp, možda se da s njime napraviti backup svega (znam da se poruke i kontakti daju backupati, samo ne znam za aplikacije i postavke).

Jesi li instalirao koju novu aplikaciju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 9:00 (WackyZG).
15 godina
Liverpool1892 kaže...

Imam jedan veliki problem!
Od sinoć ne mogu n mobitelu ništa otvoriti. Stalno bi izbacuje grešku: Špstupak com.android.phone neočekivano prekinut.
Ne mogu ući ni u poruke niti u postavke, jer mi stalo izbaci tu poruku. Pokušo sam i ugasiti/upaliti mobitel ali nije pomoglo.
Inače imam 2.1 službenu verziju.
Ako tko ima kakav savjet pa da mi pomogne što da napravi, ili kako da napravim reset mobitela.
Ne mogu ući ni u Astro manager da napravim backup podataka i aplikacija :(
Evo slike:

probaj hard reset napravit

znači držati 5s   Volume up + HOME + SEARCH

ak nece, probaj ga updaetat jos jednom ak ce moc

14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Možeš li ući u Titanium Backup, pa da sa njime napraviš backup? Hard reset možeš napraviti i tipkama, ovdje je link što moraš napraviti: http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt540-hard-reset.html

Nadam se da ćeš uspjeti sa Titaniumom srediti backup. (ako imaš LG PC suite instaliran, spoji mob na komp, možda se da s njime napraviti backup svega (znam da se poruke i kontakti daju backupati, samo ne znam za aplikacije i postavke).

Jesi li instalirao koju novu aplikaciju?

Nisam instalirao nikakvu novu aplikaciju.
Kako ući u Titanium Backup? 

15 godina

Ako možeš na Market, otiđi i skini je s Marketa, a ako ne, probajskinuti odavde... riiiiiight... kad ne možeš ući u Astro... kako ćeš je instalirati??' Ja biser...

14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ako možeš na Market, otiđi i skini je s Marketa, a ako ne, probajskinuti odavde... riiiiiight... kad ne možeš ući u Astro... kako ćeš je instalirati??' Ja biser...

Onda ću probati preko LG PC suite-a pa javim rezultate!

15 godina
LG GT540 Optimus

Ima li kakvih pomaka, jesi uspio napraviti kompletan backup preko Suite - a?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Morao sam nešto do grada ići, pa nisam stigao sad ću za 30-tak minuta probati pa javim.

15 godina
Liverpool1892 kaže...
WackyZG kaže...

Morao sam nešto do grada ići, pa nisam stigao sad ću za 30-tak minuta probati pa javim.

ak nebude moglo, probaj preko kdz updatera iz teme modovi i nadogradnje o ovom mobu :) i flesaj rom updaetaj ga na sluzbeni

14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Liverpool1892 kaže...
WackyZG kaže...

ak nebude moglo, probaj preko kdz updatera iz teme modovi i nadogradnje o ovom mobu :) i flesaj rom updaetaj ga na sluzbeni

Gledao sam to jutros, i dosta njima je bilo nekakvih problema prilikom instalacije. Probat ću napraviti hard reset :(

16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jeli zna tko, oće li uopće bit nadogradne na 2.2 ako ne i na 2.3 za ovaj mob. (šta kažu ljudi iz lg-a)

Znam da ima custom romova i sličnog al ne želim petljat s tim da nebi bilo problema.

iKnow :)

0 0 hvala 0
15 godina
Liverpool1892 kaže...

Gledao sam to jutros, i dosta njima je bilo nekakvih problema prilikom instalacije. Probat ću napraviti hard reset :(

imali su problema s vracanjem ako su prije toga bili na nekom modificiranom romu ko 2.3 od mur4ika il od joe.stone-a

a ti posto si na sluzbenom nebi trebalo bit problema

14 godina
neaktivan
Riba kaže...

Jeli zna tko, oće li uopće bit nadogradne na 2.2 ako ne i na 2.3 za ovaj mob. (šta kažu ljudi iz lg-a)

Znam da ima custom romova i sličnog al ne želim petljat s tim da nebi bilo problema.

Neki dan sam im poslao mail, i ne planiraju novu verziju na taj model mobitela!
---

Ako napravim reset mobitela, hoće li mi ostati 2.1verzija ili će mi se vratiti na 1.6? 

15 godina

Ostaje na 2.1, hard reset je brisanje svega iz čistog ROM - a (apps, postavke (iako ostaju postavke za internet i MMS) koji je LG izdao.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Napravio sam Hard reset, sada radi bez problema, ostali su mi konetakti jer su spremljeni na karticu.
Sada se bacam na instalaciju aplikacija :)
Hvala svima na pomoći {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lg ne namjerava vise izdavati update-ove za nas mob. Barem ne one sa novijim androidom. Njima to nije problem ali to ne rade jer imaju takvu politiku
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Imam problem... 

Pokusao sam da flashujem rom preko KDZ UPDATERA ali sam slucajno u BROWSE stavio pogresan KDZ fajl... Telefon se ugasio i kada se upali u svakom trenutku stoji samo LG i crni ekran, tu je zabagovao. Pokusao sam sve o cemu se ovde pisalo, ali jednostavno racunar ne prepoznaje telefon, ne vidi ga ni kad ga stavim u DOWNLOAD MODE.

Ako neko zna sta da radim molim neka objasni.

Hvala unapred

0 0 hvala 0
15 godina
IgorMAD kaže...

Imam problem... 

Pokusao sam da flashujem rom preko KDZ UPDATERA ali sam slucajno u BROWSE stavio pogresan KDZ fajl... Telefon se ugasio i kada se upali u svakom trenutku stoji samo LG i crni ekran, tu je zabagovao. Pokusao sam sve o cemu se ovde pisalo, ali jednostavno racunar ne prepoznaje telefon, ne vidi ga ni kad ga stavim u DOWNLOAD MODE.

Ako neko zna sta da radim molim neka objasni.

Hvala unapred

kolko muka kod svih oko tog flesanja ne razumijem

kak si mogo stavit krivi kdz file  ak si imo samo od gt540 na kompu kdz fileove?

koji kdz si stavio?

jesi ga istekao dokom te procedure?

jesi probo promjenit usb port?

13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Skinuo sam vise KDZ fileova i stavio ih na desktop, zaboravio sam da izbrisem neki ruski 2.3.4 rom za koga sam procitao pre toga da nije dobar... i bas kad sam pokusao da flashujem ubacio taj file :(
Blokirao je u toku te procedure i morao sam telefon da skinem sa USB porta.
Probao sam na svih 6 USB portova koje imam ali nisam uspeo nista...
Samo mi je na jednom pokrenuo flashovanje pre 5 minuta ali je blokirao i izbacio neku gresku, to je prvi put da je uopste video telefon...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Evo, sada je jos 2 puta video telefon i krene da upgrade-uje ROM ali svaki put stane i izadje greska:

UPGRADE ERROR

W Param: 100
L Param: 2

Ne znam sta to znaci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IgorMAD kaže...
Evo, sada je jos 2 puta video telefon i krene da upgrade-uje ROM ali svaki put stane i izadje greska:

UPGRADE ERROR

W Param: 100
L Param: 2

Ne znam sta to znaci

ponovno downloadaj neki KDZ file. i flashiraj ga u download mod-u

15 godina

ak nece ni kak je max reko, izvadi memorijsku i sim karticu i bateriju

type stavi na 3gqct , mode stavi na cs emergency, ucitaj rom, spoji mob s kompom tak sta prije tog drzis volume down i spojis na usb i skines neki nemodificirani rom il slicno i probas flesat

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice