Ma di ti je recovery...
jel imas fastboot, recovery? ne?
to trebas staviti ako želiš imati custom romove na mobu. ugl ako ga nemas nemoj se gnjaviti s njim, ako ga imas onda ugasi mob i drzi power+home tipke.
Ma di ti je recovery...
to trebas staviti ako želiš imati custom romove na mobu. ugl ako ga nemas nemoj se gnjaviti s njim, ako ga imas onda ugasi mob i drzi power+home tipke.
Ma di ti je recovery...
ma, može izbrisati battery stats i bez fastboota. no, ipak treba biti rootan jer mu treba pristup sistemskim datotekama. znači, root, puni, prazni, koje si već upute našao, i tamo u uputama kad kaže "boot and enter sudo", lijepo upali mobitel, sa root file explorerom pristupi tatoteci, izbriše ju i isključi mobitel. i nastavi sa procedurom. dva načina, no, rezultat je isti. ali, _krajnji_ rezultat nije nešto da padne na giuzicu. možda dobije pola sata i to je to.
ja probao i nisam vidio nekog pomaka. radije nek' provjeri što se od aplikacija vrti u pozadini.
Ma ostavit cu ja gasit cu 3g i tako
imam 83 mb slobodno na telefonu a neće da mi instalira app od 20 i nešto mb, postoji li bezbolnija opcija od hard reset....
Evo jučer sam punio i do sada mi je 80% baterija...ugasio sam 3g, wifi, ali i onu mobilnu mrežu...
E sad imam veći problem..kupio sam bon i od tada svaki put kad upalim i iskljucim Mobilnu mrezu mi skine nesto para...oko par kuna..i sad neznam sta da radim..
E sad imam veći problem..kupio sam bon i od tada svaki put kad upalim i iskljucim Mobilnu mrezu mi skine nesto para...oko par kuna..i sad neznam sta da radim..
Da, tako svima er widgeti automatski rade update.
Jedino da isključiš sve widgete pa onda da upališ mobilnu mrežu ali opet postoji mogućnost da će ti nešto skinuti sa računa.
Meni je stalno isključena mobilna mreža i spajam se preko WiFi i svaki mjesec uzmem paket od 30Mb za 10kn i kada budem gdje nemam WiFi onda koristim mobilnu mrežu.
Jedino da isključiš sve widgete pa onda da upališ mobilnu mrežu ali opet postoji mogućnost da će ti nešto skinuti sa računa.
Meni je stalno isključena mobilna mreža i spajam se preko WiFi i svaki mjesec uzmem paket od 30Mb za 10kn i kada budem gdje nemam WiFi onda koristim mobilnu mrežu.
Hvala trebali su staviti neki natpis
e sad sam se sjetio..zasto mi nije oduzimalo dok sam imo 1.5 kuna prije nego sto sam kupio bon
imam 83 mb slobodno na telefonu a neće da mi instalira app od 20 i nešto mb, postoji li bezbolnija opcija od hard reset....
nije valjda da se niste susretali sa navedenim problemom??????????????????????
ja nisam
ja nisam
nikada...
ja nisam
nikada...
sorry zaboravio sam napomenuti da imam instaliran link2sd, ako to ima neke veze
e, ja nisam eksperimentirao s tim link2 sd tako da ne bih znao...
ima'l takvih ili sličnih problema kod app2sd
zašto mi se mob usporio? kad ga otključavam treba mu malo duže dok prikaže ikone,meni otvara sporo...
nije ništa prčkano po njemu,samo je rootan
ima'l takvih ili sličnih problema kod app2sd
app2sd ima manje mogućnosti, ali koliko ja znam nema takvih problema. zkj ne pređeš na neki 2.2 ili 2.3 rom?
zašto mi se mob usporio? kad ga otključavam treba mu malo duže dok prikaže ikone,meni otvara sporo...
zato sto se 2.1 nakon nekog vremena uspori, probaj ga restartati, nakon toga bi trebao biti brži.
2.1 ROM se uspori nakon dan, dan i pol korištenja bez resetiranja (ugasiti pa upaliti). Jedini 2.1 koji to ne radi jest 2.1 Super Optimized ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1054873 ).
Prije par mjeseci ovdje smo govorili o nekim micro SD karticama koje bi naručivali ako nas se skupi par... jel ima kaj od toga?
Prije par mjeseci ovdje smo govorili o nekim micro SD karticama koje bi naručivali ako nas se skupi par... jel ima kaj od toga?
ja sam za
ja sam za
bilo je nesto rijeci o nekoj kartici od 8gb class 6 mislim... ugl ako je oko 100kn , kako se pričalo ja sam isto za...
ja sam za
bilo je nesto rijeci o nekoj kartici od 8gb class 6 mislim... ugl ako je oko 100kn , kako se pričalo ja sam isto za...
ma može ih se i za manje novce naći sada, i naravno bilo bi jeftinije kada bi ih više kupili
Instalirao sam 2.1 na prijateljev mobitel. Instalacija uspješno izvršena. Kada idem upalit mobu stane na "android" tekstu onda crni ekran i onda opet tekst. To već radi pola sata. Šta da napravim?
Instalirao sam 2.1 na prijateljev mobitel. Instalacija uspješno izvršena. Kada idem upalit mobu stane na "android" tekstu onda crni ekran i onda opet tekst. To već radi pola sata. Šta da napravim?
nesto se shebalo....
jel je orginal rom ili neki modeficirani?
ROM je v20a
ROM je v20a
a nista probaj opet flashirati :/
upgrade error
wparam: 100
lparam: 2