LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.611
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus
jez_cro kaže...

Ma di ti je recovery...

jel imas fastboot, recovery? ne?

to trebas staviti ako želiš imati custom romove na mobu. ugl ako ga nemas nemoj se gnjaviti s njim, ako ga imas onda ugasi mob i drzi power+home tipke.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
jez_cro kaže...

Ma di ti je recovery...

jel imas fastboot, recovery? ne?

to trebas staviti ako želiš imati custom romove na mobu. ugl ako ga nemas nemoj se gnjaviti s njim, ako ga imas onda ugasi mob i drzi power+home tipke.

ma, može izbrisati battery stats i bez fastboota. no, ipak treba biti rootan jer mu treba pristup sistemskim datotekama. znači, root, puni, prazni, koje si već upute našao, i tamo u uputama kad kaže "boot and enter sudo", lijepo upali mobitel, sa root file explorerom pristupi tatoteci, izbriše ju i isključi mobitel. i nastavi sa procedurom. dva načina, no, rezultat je isti. ali, _krajnji_ rezultat nije nešto da padne na giuzicu. možda dobije pola sata i to je to.

ja probao i nisam vidio nekog pomaka. radije nek' provjeri što se od aplikacija vrti u pozadini.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
15 godina
neaktivan

Ma ostavit cu ja gasit cu 3g i tako

kad mačaka nema miševi kolo vode
15 godina
neaktivan
Ja sam dobio vise od 12h, nezz tocno reci jer sam tek 2x punio
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

imam 83 mb slobodno na telefonu a neće da mi instalira app od 20 i nešto mb, postoji li bezbolnija opcija od hard reset....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Ja sam dobio vise od 12h, nezz tocno reci jer sam tek 2x punio

Evo jučer sam punio i do sada mi je 80% baterija...ugasio sam 3g, wifi, ali i onu mobilnu mrežu...

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

E sad imam veći problem..kupio sam bon i od tada svaki put kad upalim i iskljucim Mobilnu mrezu mi skine nesto para...oko par kuna..i sad neznam sta da radim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jez_cro kaže...

E sad imam veći problem..kupio sam bon i od tada svaki put kad upalim i iskljucim Mobilnu mrezu mi skine nesto para...oko par kuna..i sad neznam sta da radim..

Da, tako svima er widgeti automatski rade update.
Jedino da isključiš sve widgete pa onda da upališ mobilnu mrežu ali opet postoji mogućnost da će ti nešto skinuti sa računa.
Meni je stalno isključena mobilna mreža i spajam se preko WiFi i svaki mjesec uzmem paket od 30Mb za 10kn i kada budem gdje nemam WiFi onda koristim mobilnu mrežu. 

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
jez_cro kaže...

Jedino da isključiš sve widgete pa onda da upališ mobilnu mrežu ali opet postoji mogućnost da će ti nešto skinuti sa računa.
Meni je stalno isključena mobilna mreža i spajam se preko WiFi i svaki mjesec uzmem paket od 30Mb za 10kn i kada budem gdje nemam WiFi onda koristim mobilnu mrežu. 

Hvala trebali su staviti neki natpis

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
jez_cro kaže...

e sad sam se sjetio..zasto mi nije oduzimalo dok sam imo 1.5 kuna prije nego sto sam kupio bon

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Momci, ima tko doma foliju viška za mob pa da proda ? Da sad ne naručujem s neta. Danas mi se odjednom cijela skinula s ekrana, dok je valjda nekoliko mjeseci sve bilo tip-top.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

imam 83 mb slobodno na telefonu a neće da mi instalira app od 20 i nešto mb, postoji li bezbolnija opcija od hard reset....

nije valjda da se niste susretali sa navedenim problemom??????????????????????

16 godina
mr.emju kaže...
mr.emju kaže...

ja nisam

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
mr.emju kaže...
mr.emju kaže...

ja nisam

nikada...

14 godina
neaktivan
Ako ne zelite da vam widgeti ili neke aplikacije skidaju data promet, skinite droid wall s marketa. Mora biti rootan mob... Samo izaberete kojim aplikacijama ne date pristup internetu dok ste na 3g ili wifi. Npr, dok ste na 2g/3g mozete dati pristup samo browseru. Dobro za ustedit promet :).
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...
mr.emju kaže...
mr.emju kaže...

ja nisam

nikada...

sorry zaboravio sam napomenuti da imam instaliran link2sd, ako to ima neke veze

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 19:25 (mr.emju).
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

e, ja nisam eksperimentirao s tim link2 sd tako da ne bih znao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...

ima'l takvih ili sličnih problema kod app2sd

14 godina
LG GT540 Optimus

zašto mi se mob usporio? kad ga otključavam treba mu malo duže dok prikaže ikone,meni otvara sporo...

nije ništa prčkano po njemu,samo je rootan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mr.emju kaže...
max1919 kaže...

ima'l takvih ili sličnih problema kod app2sd

app2sd ima manje mogućnosti, ali koliko ja znam nema takvih problema. zkj ne pređeš na neki 2.2 ili 2.3 rom?

ROXX kaže...

zašto mi se mob usporio? kad ga otključavam treba mu malo duže dok prikaže ikone,meni otvara sporo...

zato sto se 2.1 nakon nekog vremena uspori, probaj ga restartati, nakon toga bi trebao biti brži.

14 godina
neaktivan
ROXX kaže...

2.1 ROM se uspori nakon dan, dan i pol korištenja bez resetiranja (ugasiti pa upaliti). Jedini 2.1 koji to ne radi jest 2.1 Super Optimized ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1054873 ).

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Prije par mjeseci ovdje smo govorili o nekim micro SD karticama koje bi naručivali ako nas se skupi par... jel ima kaj od toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...

Prije par mjeseci ovdje smo govorili o nekim micro SD karticama koje bi naručivali ako nas se skupi par... jel ima kaj od toga?

ja sam za

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...

ja sam za

bilo  je nesto rijeci o nekoj kartici od 8gb class 6 mislim... ugl ako je oko 100kn , kako se pričalo ja sam isto za...

16 godina
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...

ja sam za

bilo  je nesto rijeci o nekoj kartici od 8gb class 6 mislim... ugl ako je oko 100kn , kako se pričalo ja sam isto za...

ma može ih se i za manje novce naći sada, i naravno bilo bi jeftinije kada bi ih više kupili

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Instalirao sam 2.1 na prijateljev mobitel. Instalacija uspješno izvršena. Kada idem upalit mobu stane na "android" tekstu onda crni ekran i onda opet tekst. To već radi pola sata. Šta da napravim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FK25 kaže...

Instalirao sam 2.1 na prijateljev mobitel. Instalacija uspješno izvršena. Kada idem upalit mobu stane na "android" tekstu onda crni ekran i onda opet tekst. To već radi pola sata. Šta da napravim?

nesto se shebalo....

jel je orginal rom ili neki modeficirani?

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ROM je v20a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FK25 kaže...

ROM je v20a

a nista probaj opet flashirati :/

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

upgrade error

wparam: 100

lparam: 2

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice