LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.342
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
Re: najbolji audio player
max1919 kaže...

dugo sam tražio neki audio player koji će me u potpunosti zadovoljiti, probao sam svašta i najbolje što sam našao bio je poweramp, on je super, ali se naplačuje i ne da se lagano crackati.

A prije par dana sam naletio na mortplayer, player koji je isprogramirao jedan čovijek (sa xda naravno ;)  ) i koji je velik samo 1Mb, a ima više opcija i brži je od gotovo svih playera.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=532332&d=1299144510

to je link za skidanje.

zašto mortplayer:

-ima custom lockscreen

-lijep je

-brz je

-ima equalizer

-podržava efekte (virtual room i bass boost)

-ima alarm

-omogućuje brzo slanje fileova

-podržava sve modove (shuttle, repeat/stop...)

-ima sleep time (da se ugasi u određeno vrijeme)

-omogućuje biranje po folderima

i još ponešto, ugl oduševio me pa sam morao napisati rewiev.

max mozes dat link od tog za skinut, jer mi se neda bas ic registrirat jos i na taj forum :D

edit: naso na applanet-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 15:15 (Nocio).
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Dal ima neki program za optimus kojim bi ja mogo zakljucat nekom sifrom galeriju ili media player ili tak nes..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...

dugo sam tražio neki audio player koji će me u potpunosti zadovoljiti, probao sam svašta i najbolje što sam našao bio je poweramp, on je super, ali se naplačuje i ne da se lagano crackati.

A prije par dana sam naletio na mortplayer, player koji je isprogramirao jedan čovijek (sa xda naravno ;)  ) i koji je velik samo 1Mb, a ima više opcija i brži je od gotovo svih playera.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=532332&d=1299144510

to je link za skidanje.

zašto mortplayer:

-ima custom lockscreen

-lijep je

-brz je

-ima equalizer

-podržava efekte (virtual room i bass boost)

-ima alarm

-omogućuje brzo slanje fileova

-podržava sve modove (shuttle, repeat/stop...)

-ima sleep time (da se ugasi u određeno vrijeme)

-omogućuje biranje po folderima

i još ponešto, ugl oduševio me pa sam morao napisati rewiev.

Odličan! A koji video player koristiš? I u koji je format  najbolje konvertirati video materijale, da se mogu normalno gledati na optimusu?

16 godina
neaktivan
Ne gledam filmove na gt540
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
cikano kaže...

Odličan! A koji video player koristiš? I u koji je format  najbolje konvertirati video materijale, da se mogu normalno gledati na optimusu?

meni na rock player rade vise manje svi divxi i titlovi

tu sam samo radi vijesti o apple-u
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
cikano kaže...

meni na rock player rade vise manje svi divxi i titlovi

jesu li ti filmovi divx (avi) konvertirani u manju rezoluciju? jer meni film u rock playeru zastajkuju, audio i video nisu usklađeni.

16 godina
LG GT540 Optimus

Planirao sam kupiti ovaj mobitel, čitajući ovu temu već si dugo premišljam da ga uzmem... kad tamo, danas kupim PlanB, otvorim stranicu gdje su nagradne igre... i što vidim? Osvojio sam ga! :D :D (jumping up and down) Sad pravac tema za moddanje, da vidim koji ROM staviti na mob kada ga podignem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne, to su standardni 700mb ripovi (iako znaju radit i od oko gigabajta)

kao i serije 175 ili 350mb, zavisno u duzini

neki ne rade ili trokavaju

ako ces kodirat, kodiraj u xvid, negdi 500-800 kbbs

tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
LG GT540 Optimus

Koliko imate slobodnog mjesta na mobu? Meni su skore sve aplikacije na kartici, a imam samo 20mb slobodnog? Šta zauzima tako puno?

I gdje se gasi automatski update aplikacija?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus
Diablo86 kaže...

Koliko imate slobodnog mjesta na mobu? Meni su skore sve aplikacije na kartici, a imam samo 20mb slobodnog? Šta zauzima tako puno?

I gdje se gasi automatski update aplikacija?

Na 2.1 sa Link2SD-om sam imao oko 50-60MB, na 2.3 sa App2SD-om oko 80-90MB.

Update ugasiš/upališ za svaku aplikaciju koju imaš instaliranu, pod market, tamo my apps i onda odabereš aplikaciju i stisneš da se ne update-a automatski. Mislim da ima i negdje opcija za sve aplikacije (da ne moraš jednu po jednu), samo nisam ziher gdje.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ako nekome treba zaštitna folija za ovaj mobitel neka mi se javi na PM.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus

----POGRIJEŠIO----

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 12:59 (ma_zadar1).
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus

----

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 12:58 (ma_zadar1).
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

da li postoji mogucnost da putem usb bluetooth-a upravljamo racunarom ? npr. sa media playerom ? i da li postoji neki programcic da sa desktop racunara spojenog na adsl preko usb bluetooth-a saljm net na nash lg? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

molbica! ako netko ima napravljen backup sa titaniumom, na 2.1, molio bih da mi pošalje fajlove za reinstalaciju youtube programa.

THX!

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jel zna neko kako zakljucat sms poruke na ovom mobietlu? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

pozdrav,

imam problem, uzeo sam danas telefon i par sati ga cackao bez sim kartice. i kada sam ubacio svoju karticu telefon je ne prepoznaje. druge 2 kartice sam probao i rade bez problema?

sta to moze biti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mp303 kaže...

pozdrav,

imam problem, uzeo sam danas telefon i par sati ga cackao bez sim kartice. i kada sam ubacio svoju karticu telefon je ne prepoznaje. druge 2 kartice sam probao i rade bez problema?

sta to moze biti?

Dali je možda crvena kartica tele2? Ako je onda moraš mjenjati za novu,bjelu! 

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

nije

telenor srbija, kartica nova, kupio je danas. ta kartica radi u drugom telefonu, a druge kartice rade u optimusu {#}

procitah na nekom forumu da se desilo to nekolicini ljudi i da su rijesili tako sto su na problematicne sim kartice aktivirali pin code zastitu.

i ja sam aktivirao sim zastitu, i kad ubacim u optimusa on trazi pin code, ali i dalje ne detektuje karticu? weird

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nosi je zajedno sa telefonom u najbliži Telenorov centar (zastupništvo) i neka ti je zamjene,(pokažeš da ne radi sa tim uređajem)

Moralo bi biti besplatno jer je najvjerojatnije greška kartice.

14 godina
neaktivan
chakotay kaže...

moze pomoc...?

16 godina
neaktivan
chakotay kaže...
chakotay kaže...

moze pomoc...?

ne bih znao, pokušaj nači neki program na marketu

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Dali neko igra igru World War?
Ako igra neka me doda: JXAMDJ

Za što služi alliance? Znam da je to savez sa drugim ljudima, ali ne kužim kakve ja imam koristi od toga u igrici? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

jel zna neko key za collins grcko hrvatski rijecnik....skinuo sam ga sa marketa ali ima samo trial verzija sem ako ne ukucas kljuc..? HVALA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako neko prodaje ovaj mobitel neka mi se javi na pm.

16 godina
neaktivan
Bakar kaže...

pogledaj u podforum oglasi, netko ga je prije mjesec dana prodavao.

16 godina
max1919 kaže...
Bakar kaže...

pogledaj u podforum oglasi, netko ga je prije mjesec dana prodavao.

Max, jesi vidio ovaj novi 1.6 mur4ikov?

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
Jep, ali nisam ga stavio. Malo sam se ulijenio, a i radim na izgradnji ptrijejosnih zvucnika... pa nemam toliko vremena
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

...imam jedan probLem. Kad ukucam bon, meni internet odmah uzima novce doLje, unatoč tome što uopće ništa ne radim na mobiteLu. DaL postoji kakva opcija di se iskLjuči direktno povezivanje na internet?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
19_12_LaLa kaže...

...imam jedan probLem. Kad ukucam bon, meni internet odmah uzima novce doLje, unatoč tome što uopće ništa ne radim na mobiteLu. DaL postoji kakva opcija di se iskLjuči direktno povezivanje na internet?

Da, možeš.
Postavke>Postavke povezivanja>Mobilna mreža> i odabereš: Mobilna mreža onemogućena.

Sa marketa skineš widget Mobile Data Switch  i staviš ga i samo jednim dodirom omogućuješ i onemogućuješ internet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 14:09 (Liverpool1892).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice