Kupio sam Optimusa. Super mobitel verzija 1,6 i nema sanse da mi je skinuo bilo koju aplikaciju sa marketa. Nosim ga nazad u Tele 2 i oni ga salju na servis. Vrati mi se nazad nakon tjedan dana oni napisu da je uređaj testiran al svejedno nece skinut aplikaciju sa marketa. I sad mi je frend nadogradio na verziju 2.1. i svejedno ne radi. Mobitel mi je super a oni u tele 2 su rekli da ga ponovo treba slat na servis a meni se neda bit bez njega. Molim pomoc!
Ako baš ništa drugo ne pomogne prije ponovne posjete servisu svakako probaj napraviti hard reset (pazi brišu se svi podaci, osim onih na SIM-u i SD kartici).
Ja sam imao problem što nikako nisam uspio napraviti sinhronizaciju kontakata iz Outlooka s telefonom preko LG Suita IV (najsvježiji). Sve postavke su bile ispravno postavljene (dopuštene i uključene sve sinhronizacije u postavkama), računalo i LG suite su uredno vidjeli telefon ali se uvijek izbacivala greška da nema odgovora od mobitela nakon otprilike 1/3 sinhronizacije. Probao sam paliti i gasiti mob ali ništa nije pomoglo. Nakon hard reseta je proradilo iz prve... a da ništa nisam mjenjao na računalo (čak ga nisam niti resetirao).
Ovo sam radio na zadnjoj službenoj verziji 2.1 v20b.