LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.518
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
krotekus kaže...

Kupio sam Optimusa. Super mobitel verzija 1,6 i nema sanse da mi je skinuo bilo koju aplikaciju sa marketa. Nosim ga nazad u Tele 2 i oni ga salju na servis. Vrati mi se nazad nakon tjedan dana oni napisu da je uređaj testiran al svejedno nece skinut aplikaciju sa marketa. I sad mi je frend nadogradio na verziju 2.1. i svejedno ne radi. Mobitel mi je super a oni u tele 2 su rekli da ga ponovo treba slat na servis a meni se neda bit bez njega. Molim pomoc!

Ako baš ništa drugo ne pomogne prije ponovne posjete servisu svakako probaj napraviti hard reset (pazi brišu se svi podaci, osim onih na SIM-u i SD kartici).

Ja sam imao problem što nikako nisam uspio napraviti sinhronizaciju kontakata iz Outlooka s telefonom preko LG Suita IV (najsvježiji). Sve postavke su bile ispravno postavljene (dopuštene i uključene sve sinhronizacije u postavkama), računalo i LG suite su uredno vidjeli telefon ali se uvijek izbacivala greška da nema odgovora od mobitela nakon otprilike 1/3 sinhronizacije. Probao sam paliti i gasiti mob ali ništa nije pomoglo. Nakon hard reseta je proradilo iz prve... a da ništa nisam mjenjao na računalo (čak ga nisam niti resetirao).

Ovo sam radio na zadnjoj službenoj verziji 2.1 v20b.

14 godina
neaktivan

Napravio sam hard reset sa one tri tipke vec pet puta. Uglavnom sad imam verziju 2.1. i ne mogu se vise ni spojit na market. A sto se tice sinhronizacije zanima me dali mislite na sinhronizaciju sa kompom ili onu na mobu? I jos jedna stvar. S novom verzijom mi ne radi ona gornja alatna traka kad se povuce dolje (ona se ne moze povuc) i ne mogu tmao vise pogledat obavijesti. I zanima dali je on pod garancijom s tom novom verzijom 2.1.?

16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

Može li neka dobra duša izvući LG IME iz Androida 2.1 u obliku APK-a . Flashao sam 540 na 2.2.1 i sve super radi, osim što nema tipkovnice koja mi je  stvarno odgovarala.

Zahvaljujem unaprijed!

ma izvukao sam ja app i ne radi, pokusao sam i ubaciti sve podatke sa 2.1 i opet ne radi, verovatno je stvar kompatibilnosti...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Kada instaliram aplikacije sa marketa, u kojem folderu se oni tocno skidaju i instaliraju?

Kako primjerice mogu automatski skinute apk fajlovesa marketa (sa kojih ce se poslije instalirati aplikacija) sacuvati i prebaciti vec gdje zelim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
pepi74 kaže...

Može li neka dobra duša izvući LG IME iz Androida 2.1 u obliku APK-a . Flashao sam 540 na 2.2.1 i sve super radi, osim što nema tipkovnice koja mi je  stvarno odgovarala.

Zahvaljujem unaprijed!

ma izvukao sam ja app i ne radi, pokusao sam i ubaciti sve podatke sa 2.1 i opet ne radi, verovatno je stvar kompatibilnosti...

Pa što to nisi rekao prije, da se ne mučim :)

15 godina
neaktivan
maleni.99 kaže...

Kada instaliram aplikacije sa marketa, u kojem folderu se oni tocno skidaju i instaliraju?

Kako primjerice mogu automatski skinute apk fajlovesa marketa (sa kojih ce se poslije instalirati aplikacija) sacuvati i prebaciti vec gdje zelim?

trebalo bi kopati po sistemskim folderima, pa ti je najjednostavnije instalirati ASTRO FILE MANAGER i kroz njegovu opciju "backup applications" napraviti upravo to što želiš. aplikacija će napraviti svoj folder na sd kartici, a kad se sve backupira, radiš s time što ti je volja. s time, da ako kasnije napraviš update ili hard reset, nećeš moći isti čas doći do tih aplikacija, tj. instalacionih fajlova jer je sd u početku nevidljiv i opet će ti trebati neki od file managera. znači, jednom se ipak moraš spojiti na net i instalirati ga.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
16 godina
neaktivan
viking.software kaže...
maleni.99 kaže...

trebalo bi kopati po sistemskim folderima, pa ti je najjednostavnije instalirati ASTRO FILE MANAGER i kroz njegovu opciju "backup applications" napraviti upravo to što želiš. aplikacija će napraviti svoj folder na sd kartici, a kad se sve backupira, radiš s time što ti je volja. s time, da ako kasnije napraviš update ili hard reset, nećeš moći isti čas doći do tih aplikacija, tj. instalacionih fajlova jer je sd u početku nevidljiv i opet će ti trebati neki od file managera. znači, jednom se ipak moraš spojiti na net i instalirati ga.

E hvala. Koristim ES File Manager te on ima funkcije App Manager s kojim sam uspio uraditi gore citirano.

16 godina
neaktivan
$Pepi
jel tebi radi qwertz na 2.2? I jel ima znakove s kvacicama?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Držim ga na engleskom stoga ti ne bi znao odgovoriti na to pitanje.  Ona standardna koja dođe sa njim radi bez problema.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ima li realnih mogućnosti nekad u budućnosti očekivati SLUŽBENI 2.2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

ima li realnih mogućnosti nekad u budućnosti očekivati SLUŽBENI 2.2

LG je izjavio da ne {#}

16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Odakle da skinem LG Suit za Optimusa da bi odradio Update i dali ce se sta obrisat sa telefona....?I odakle da skinem ovaj KDZ file posto nemogu sa rapidsharea trazi mi pro{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 14:55 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Odakle da skinem LG Suit za Optimusa da bi odradio Update i dali ce se sta obrisat sa telefona....?I odakle da skinem ovaj KDZ file posto nemogu sa rapidsharea trazi mi pro{#}

Probaj preko službene stranice LG-a napraviti Update, tamo imaš cjeli postupak!
Obrisat će ti se sve aplikacije, ali napraviš backup. 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ovo sto sam procitao je da neradi update na 2.1 sa sluzbene stranice.Al pokusat cu.Prvo mi treba Suit za Optimusa,nemogu da nadjem dosta linkova neradi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Ovo sto sam procitao je da neradi update na 2.1 sa sluzbene stranice.Al pokusat cu.Prvo mi treba Suit za Optimusa,nemogu da nadjem dosta linkova neradi

I meni nije radio, i neki dan sam uspio preko njihove službene stranice, i tamo imaš isto Suite {#}

16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Znaci odavde skinem Suit pa onda odavde update na 2.1 naravno ako bude radilo.Imal kakva caka na sta trebam paziti....nije moj telefon pa moram dvostruko paziti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Znaci odavde skinem Suit pa onda odavde update na 2.1 naravno ako bude radilo.Imal kakva caka na sta trebam paziti....nije moj telefon pa moram dvostruko paziti

Da, imaš na Hrvatskom upute, stavi Hr jezik, a ja nisam skido Suite, samo sam drivere skino i išo update, evo ti link: http://www.lg.com/hr/android/index.jsp

16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Quilombo23 kaže...

Da, imaš na Hrvatskom upute, stavi Hr jezik, a ja nisam skido Suite, samo sam drivere skino i išo update, evo ti link:  http://www.lg.com/hr/android/index.jsp

Znaci skinem sa ovog tvog linka samo drivere i prispojim telefon sa PC ista onda??{#}

14 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...
Liverpool1892 kaže...
Quilombo23 kaže...

Da, imaš na Hrvatskom upute, stavi Hr jezik, a ja nisam skido Suite, samo sam drivere skino i išo update, evo ti link: http://www.lg.com/hr/android/index.jsp

Znaci skinem sa ovog tvog linka samo drivere i prispojim telefon sa PC ista onda??{#}

Skineš i drivere i program za nadogradnju, link je iznad drivera, kad to napraviš pratiš upute sa stanice.
1.Napraviš Backup, kao što je na stranici napisano i prikazano, pa dalje po uputama ideš...

16 godina
    neaktivan
    LG GT540 Optimus

Kad se spoji tel sa PC sta odabrati prebacivanje ili nespremaj?Prebacivanje je vidim vezano za SD karticu....

0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Quilombo23 kaže...

Kad se spoji tel sa PC sta odabrati prebacivanje ili nespremaj?Prebacivanje je vidim vezano za SD karticu....

Kad otvoriš onaj program za nadogradnju(koji si skino sa LG-ove stranice) tamo ti piše dali je mobitel spojen, ako piše spoj onda zanemari prebacivanje ili nespremaj, ja mislim da nisam ništa odabrao, samo sam ušteko i to je to 

16 godina
    neaktivan
    LG GT540 Optimus

Izbaci mi ovu gresku

0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Quilombo23 kaže...

Izbaci mi ovu gresku

hmm, nešto nije u redu sa povezivanjem Mobitela i računala, meni se to nije desilo.
    Probaj ponovo spojiti, ili staviti na prebacivanje kad ukopčaš usb.  

16 godina
    neaktivan
    LG GT540 Optimus

Dali si ti kucao IME i te gluposti u onom Updateru....?Ovde sam morao promjeniti drzavu bilo mi Serbia and Montenegro{#} Drivere sam instalirao.....neznam sta je

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:19 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Quilombo23 kaže...

Jel ti kucao IME i te gluposti u onom Updateru....?Ovde sam morao promjeniti drzavu bilo mi Serbia and Montenegro{#} Drivere sam instalirao.....neznam sta je

Samo Model, Version i državu, to mi je pokazao, ništa nisam morao mjenjati,.

ajde idi Postavke, o telefonu, pa mi napiši šta ti piše pod Firmware, karnel i verzija softvera. 

16 godina
    neaktivan
    LG GT540 Optimus

Ponovo sam instalirao drivere i kad pokrenem i spojim telefon,evo sta se pojavi(slika),dali sada da idem na Sync ili Update

Ince Kernel verzija je 2.6.29 a verzija softvera je GT540-V10f-JUN-03-2010

0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Quilombo23 kaže...

Ponovo sam instalirao drivere i kad pokrenem i spojim telefon,evo sta se pojavi(slika),dali sada da idem na Sync ili Update

Ince Kernel verzija je 2.6.29 a verzija softvera je GT540-V10f-JUN-03-2010

Jesi napravio sikronizaciju? Kao što je u uputama na LG-u??

Ideš na Update!

16 godina
    neaktivan
    LG GT540 Optimus

Jesam kontakte i to programe nisam jer na telefonu nije nista instalirano osim onog stock sto dodje.Zasto mi pise Serbia a ne Croatia???

Ponovo nece update pise ono isto odo skinuti i ovaj Sync pa da opet probam

Edit: 123Mb velik,valja mi sad pricekat{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 16:46 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    Quilombo23 kaže...

Jesam kontakte i to programe nisam jer na telefonu nije nista instalirano osim onog stock sto dodje.Zasto mi pise Serbia a ne Croatia???

Možda si iz srbije, heh, stvarno neznam.
    Dali ti je baterija dosta puno, vidim da ti nju nešto spominje! 

16 godina
    neaktivan
    Liverpool1892 kaže...
    Quilombo23 kaže...

Možda si iz srbije, heh, stvarno neznam.
    Dali ti je baterija dosta puno, vidim da ti nju nešto spominje!

Ma nisam{#} na tele 2 je telefon.Ma baterija je skoro puna a i puni se kad se prispoji....neznam sta je,na mom Desireu sve ide jednostavno a ovo komplikacija jbg.

Spominje handset i bateriju.....glupost ziva

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice