Staviš ARHD i miran, *ebe mi se za apdejt njihov.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Staviš ARHD i miran, *ebe mi se za apdejt njihov.
I usput se pozdraviš s garancijom.
Ako se šta i dogodi uređaju tj. ako rikne onda ga ni servis ne bude probudio iz mrtvih pa nema veze jel rootan i ostalo.
Ako se šta i dogodi uređaju tj. ako rikne onda ga ni servis ne bude probudio iz mrtvih pa nema veze jel rootan i ostalo.
Onda će servis promjeniti matičnu ploču i probuditi ga iz mrtvih, ali vama koji ste unlockali bootloader preko htcdev stranice servis neće ponuditi tu opciju. IMEI vam je zabilježen kada ste ga unlockali i prihvatili da "pristajete na to da vam se djelomično ili potpuno poništi jamstvo". U prijevodu, garancija će vam vrijediti samo za kvarove koji ne traže promjenu MBO.
Tako je, ali mala je vjerojatnost da će se tako nešto i dogoditi.
Nije baš mala... dosta ljudi je mijenjalo matične na Android uređajima, bio to HTC ili Samsung, uvijek bude nesretnika.
Nije baš mala... dosta ljudi je mijenjalo matične na Android uređajima, bio to HTC ili Samsung, uvijek bude nesretnika.
Tako je. Evo npr. meni je HTC Desire bio 3x puta na servisu i 2x puta je mijenjana matična ploča. Pa radije ne bih htio riskirati s gubitkom garancije.
Navodno da se u europskoj uniji rootom ne gubi garancija. Tako da ne ovisi o htcu, očito.

Imate garanciju ali ona više ne pokriva softverske pogreške. U prijevodu,ako uređak krepa sam od sebe,zamijenit će vam ali ako ga treba flashat,platit će te to.
updejto sam na arhd15.0, hboot mi je osto na 1.28
dali ga je potrebno dic na 1.31 i kako?
arhd15.0, hboot mi je osto na 1.28
dali ga je potrebno dic na 1.31 i kako?
Jučer sam ti poslao na pm uputstva. I sad gledam u poslanim porukama, nema.
A sigurno sam poslao. Očito je neki bug na forumu
Pretpostavljam da od prvog puta imaš fastboot, unlock.bin i recovery.
Restartas ga u fastboot, otvoris cmd i fastboot folderu i zakljucas bootloader, ko i prvi put.
Dok je zaključani opet u cmd i
Fastboot oem rebootRUU
Sad ti se pojavi sivi htc logo
Iduće u cmdu je
Fastboot flash zip firmware.zip
gdje ti je firmware ime zipa
Sad ti javi failed u cmdu, ti odma upisi istu naredbu
i sad krene zelena crta i kad dode do kraja restartaj u bootloader.
fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin
Sad je opet otkljucan.
Sad flesas recovery, boot.img i rom. To si već radio
Ako ima kakva greška moguće je da sam naredbu koju krivo napisao jer prek mobitela tipkam

hvala, za to mi je pomogo jbfwtool. stvarno dobra stvar
e da, npr. hocu preci sa arhd 15.0 na viper rom procedura za stavljanje rom-a je ista? sad neznam dali je ics ili jellybean
Molim vlasnike bijelih uređaja da mi kažu kako im svijetli notifikacijska LEDica, da li probija kroz plastiku ili svjetli onako malo, jedva primjetno kao na sivim uređajima? Hvala!
Ja imam bijeli i led lampica svijetli normalno
Molim vlasnike bijelih uređaja da mi kažu kako im svijetli notifikacijska LEDica, da li probija kroz plastiku ili svjetli onako malo, jedva primjetno kao na sivim uređajima? Hvala!
Ja imam sivi i svijetli skroz slabo, jedva da se vidi, dok na sestrinom (isto sivi) baš blješti. Mislim da sam primjetio da imam nekakvih problema sa wifi-jem, da je signal slabiji nego inače. Jel netko imao takav problem?
sto se tice wifija, kad ga zakljucam nekad se wifi ugasi ( iako sam postavio da je uvijek upaljen) a nekad nece da isto tqko prebaci na mobilni net dok ga ne otkljucam.
Jel itko dobio update?

sto se tice wifija, kad ga zakljucam nekad se wifi ugasi ( iako sam postavio da je uvijek upaljen) a nekad nece da isto tqko prebaci na mobilni net dok ga ne otkljucam.
Jel itko dobio update?
Jel imaš bijelog?
nemam bijelog
da imam bijeli htc one x
Jel ga možeš uslikat dok je spojen na punjač pa staviti ovdje sliku? Baš me zanima kako to svjetlo kod tebe izgleda?
Ja imam sivi i svijetli skroz slabo, jedva da se vidi, dok na sestrinom (isto sivi) baš blješti. Mislim da sam primjetio da imam nekakvih problema sa wifi-jem, da je signal slabiji nego inače. Jel netko imao takav problem?
Imam bijeli i kod mene blješti da boli glava..
Kod tebe možda ledica nije dobro pozicionirana iza onih rupica.
Pa meni u principu to i odgovara jer jače svijetli sada ali zanima me zbog toga što sam neki dan mjenjao kućište, kupio sam bijelo kućište sa ebaya pa baš da vidim jel to tako svijetli i na uređajima koji su kupljeni original u bijeloj varijanti. Ovo bijelo kućište je odlično što se kvalitete tiče, fino sjedi i štima, sve 5, samo ta ledica se jače ističe i kada upalim navečer ledicu od zadnje kamere onda na mjestima se vidi oko kamere da kroz plastiku probija svjetlost, vjerojatno je tanja plastika ili zbog bijele boje.
Kako ću znati koje mi je verzije uređaj ili taj CID broj??unaprijed hvala na pomoći.
Kako ću znati koje mi je verzije uređaj ili taj CID broj??unaprijed hvala na pomoći.
Skini s Play Store-a app "CID Getter"
i mene nekad zeza wifi, sjedim 5 metara od rutera i imam samo tockicu na wifi signalu, već sam poludio što se tice toga. u zadnje vrijeme mi se rusi htc dialer servis, tak da nekad nemogu uopce zvati. valda nekaj budu rjesili u updete-u.
i mene nekad zeza wifi, sjedim 5 metara od rutera i imam samo tockicu na wifi signalu, već sam poludio što se tice toga. u zadnje vrijeme mi se rusi htc dialer servis, tak da nekad nemogu uopce zvati. valda nekaj budu rjesili u updete-u.
Ovdje se vrlo vjerojatno ne radi o softverskom problemu. Kod mene je bio isti problem i odnio sam ga u servis. oni su nešto zalemili . Ukoliko je do hardvera lako ćete provjerit.upalite wifi i kad padne signal( a blizu ste rutera) pritisnite mobitel sa stražnje strane između kamere i gumba za volume(možda malo niže).tu negdje odprilike.ukoliko se signal poveća/oslabe znači da se gubi kontakt i nosite ga na servis.inače mobitel je šrot po kvaliteti da se razumijemo
Našao sam na netu da je to hardverska greška (pojavilo ih se dosta), ali mi se stvarno ne šalje mob ponovno na servis zato što mi to čekanje ide na živce. Već sam gledao koji mob kupiti i stvarno nemam ideje.
"The HTC One X owners bound to a carrier contract will have to wait probably to the beginning of next year to get the 4.1.1 Jelly Bean update. Bummer, we know."
to te ja pitam, kupiš mobitel i onda pred kraj njegova vijeka, taman prije nego ga prodaš - dođe ključni update :)