HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.910
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
15 godina
Re: HTC One X
bpodnar kaže...
marxone kaže...
bpodnar kaže...
marxone kaže...

nemam pojma kako sad vratit s ovog mod recoverya  na CWM?! dali je problem ako ostane gore? uglavnom nasao sam na xda za ARHD da se nemoze flesat boot.img u recoveryu ako je uredaj S-ON, mora se manualno!?

kolko vidim meni pise S-ON , nekuzim kako mi je ovaj root-o i stavio ARHD 13.0 gore?!

Pa flešaš ga preko fastboota USB (nadam se da znaš o čemu pričam). Niti jedan boot.img se ne može flešati iz recoverya kad je uređaj S-ON već samo putem command prompta u fastboot USB modu. 

jel imas neki link s tim

Imaš sve na XDA forumu, detaljno objašnjeno 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1752270  

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594819

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1634786

pročačkaj malo sam, nije komplicirano.

dali je ok radit po ovom videu?

da, kako da prebacim na mob na storage usb kad mi u arhd13.0 prepoznaje ko media player ?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 21:09 (marxone).
13 godina
odjavljen
HTC One X

Upravo stavio 4.1.2, idem se igrati malo sa njim.

Fino dode i sa CM file explorerom.

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marxone kaže...

dali je ok radit po ovom videu?

da, kako da prebacim na mob na storage usb kad mi u arhd13.0 prepoznaje ko media player ?!

Ne znam za video, neda mi se to sad gledati, dao sam ti linkove pa malo studiraj. Što se tiče ovog prebacivanja, obzirom da je ARHD isti kao i stock ROM u notificationu prilikom priključivanja usb-a moraš imati opciju samo punjenje ili disk storage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 22:04 (bpodnar).
15 godina
HTC One X

u tom i je problem sto nemam,

ovo mi izbaci samo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marxone kaže...

ovo mi izbaci samo

Sad sam vidio da je i kod mene tako pod postavkama USBa, ali čim sam ukopčao USB kompjuter ga je prepoznao kao novi hardver i instalirao ga kao MyHTC i nakon toga mi je normalno ponudio da ga otvorim u exploreru i kopiram stvari sa/na uređaj. Znači, nebi trebao imati problema sa prebacivanjem podataka na telefon, samo ga prikopčaj i potraži na lijevoj strani na spisku pod "EndeavorU" i uđi normalno.

Ako baš nikako ne možeš ući u uređaj onda jednostavno se spoji na wifi i skineš ROM direkt na telefon sa XDA stranice, malo će dulje trajati ali šta da radiš, bitno da bude na uređaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 10:16 (bpodnar).
16 godina
neaktivan
HTC One X

Na JB romovima više ne postoji USB mass storage. Tako da kod prikapčanja na računalo više nema odabira moda. Spoji se ko MTP

hobi:moj-android.net

1 0 hvala 1
13 godina
HTC One X

@nsoul - jel ostane mountan na uredjaj ali ga proslijedi na usb -> ili ga u(n)mounta na uredjaju ? thx

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aj molim te objasni mi kako si ga stavio jelly  bean

jer nemogu nikako ..... 

call of duty mw2
16 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

@nsoul - jel ostane mountan na uredjaj ali ga proslijedi na usb -> ili ga u(n)mounta na uredjaju ? thx

Ne kuzim baš, pa da ti ovako odgovorim.

Spojis ga na računalo i ne prepozna ga ko usb nego ko media player, jednostavno rečeno . I ti u isto vrijeme imaš pristup kartici na računalu i mobitelu.

13 godina
odjavljen
cod__kiLL3r kaže...

jer nemogu nikako ..... 

Root->Custom rom

http://onexroot.com/one-x-root/how-to-root-one-x/

http://onexroot.com/one-x-roms/how-to-install-rom-and-boot-image-on-htc-one-x/

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

jer nemogu nikako ..... 

IMaš rootan uređaj ili ne? jer ovisi o tome 

chromadef kaže...
cod__kiLL3r kaže...

jer nemogu nikako ..... 

Root->Custom rom

Ne i ne, ako nema rootan one x, još i bolje, jer to je najbolji način za stavit JB rom.

Ako prvo roota, onda ne može flešat JB rom, jer prvo mora ponovo zaključat uređaj, flešat novi hboot, onda ponovo unlock, flešanje recoverya i tek onda rom.

14 godina
neaktivan
HTC One X

više sam mislio na orginalni JB a ne na rootove... nisu mi potrebni rootovi... zna li netko možda kad dolazi update u nas?

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nsoul kaže...
cod__kiLL3r kaže...

jer nemogu nikako ..... 

IMaš rootan uređaj ili ne? jer ovisi o tome 

chromadef kaže...
cod__kiLL3r kaže...

jer nemogu nikako ..... 

Root->Custom rom

Ne i ne, ako nema rootan one x, još i bolje, jer to je najbolji način za stavit JB rom.

Ako prvo roota, onda ne može flešat JB rom, jer prvo mora ponovo zaključat uređaj, flešat novi hboot, onda ponovo unlock, flešanje recoverya i tek onda rom.

Nisam morao uopce zakljucavati kada sam stavljao JB kod sebe.

13 godina
neaktivan

Kod nekih custom JB ROMova se mora zaključati bootloader prije flešanja (kod Maximusa), a kod nekih ne (orDroid i ARHD)

15 godina
 bpodnar kaže...
marxone kaže...

ovo mi izbaci samo

Sad sam vidio da je i kod mene tako pod postavkama USBa, ali čim sam ukopčao USB kompjuter ga je prepoznao kao novi hardver i instalirao ga kao MyHTC i nakon toga mi je normalno ponudio da ga otvorim u exploreru i kopiram stvari sa/na uređaj. Znači, nebi trebao imati problema sa prebacivanjem podataka na telefon, samo ga prikopčaj i potraži na lijevoj strani na spisku pod "EndeavorU" i uđi normalno.

Ako baš nikako ne možeš ući u uređaj onda jednostavno se spoji na wifi i skineš ROM direkt na telefon sa XDA stranice, malo će dulje trajati ali šta da radiš, bitno da bude na uređaju.

sad mi  mtb usb device failed izbacuje cijelo vrijeme nakon sto sam izbrisao i ponovo snimio drivere . u firmi sam probao na windows xp nije htio isto ucitat ko disk sve dok nisam instalirao WMP 11. mada je tamo odmah ucitao drivere cim sam ga spojio na komp .

da, i na xp-u mi je ucitao posebni disk drive kad sam ga spojio preko usb-a koji se zvao HTC Sync(program) tako da ga nisam morao ni skidat valjda je bio na mobu i?!, ovdije na 7edmici nista {#}

15 godina
HTC One X

evo tu se najbolje vidi,

slika1 -- kad ga ucita ko portable device bez problema radi, samo taj rad ima max 1 min i onda se dogodi slika 2, prebaci ga na portable media player i disk je tu al prazan

na slici 1 se vidi dok radi ko portable device u device menageru izbacuje  ''android phone''  i ''mtp usb device'', dok na slici 2 ne izbacuje  ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nsoul kaže...
bender_007 kaže...

Ne kuzim baš, pa da ti ovako odgovorim.

Spojis ga na računalo i ne prepozna ga ko usb nego ko media player, jednostavno rečeno . I ti u isto vrijeme imaš pristup kartici na računalu i mobitelu.

Da..znaci ostane mountan na mobitelu i mounta ga kao media player na kompu.

Hvala.

ja
16 godina
neaktivan
chromadef kaže...

bpodnar kaže...

Kod nekih custom JB ROMova se mora zaključati bootloader prije flešanja (kod Maximusa), a kod nekih ne (orDroid i ARHD)

Odgovor obojici, da, potrebno je zaključavanje kod flešanja JB roma, bilo da se radi o maximusu ili arhdu ili nekom trećem, jer JB romovi zahtjevaju novi firmware s novim hbootom koji se može flešati samo uz zaključan uređaj. niste morali zaključavati uređaj ako već imate novi hboot ( tada 1.21, danas 1.31), ili ste flešali na stari hboot. a u to sumnjam. no svašta je moguće, iako ne kužim kako ste uspjeli flešat JB rom bez relocka

marxone kaže...

evo tu se najbolje vidi,

slika1 -- kad ga ucita ko portable device bez problema radi, samo taj rad ima max 1 min i onda se dogodi slika 2, prebaci ga na portable media player i disk je tu al prazan

na slici 1 se vidi dok radi ko portable device u device menageru izbacuje  ''android phone''  i ''mtp usb device'', dok na slici 2 ne izbacuje  ?!

Pa ak imaš JB on ti ga mounta ko media player.

15 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav dali netko zna hoce li brzo UPDATE od HTC-a za Jelly Bean? :)

HooL!G4n

0 0 hvala 0
14 godina
HooL!G4n kaže...

Malo heavy cinizma {#} !!

Ako imaš 16GB, neće ga biti nikada, kako kažu iz HTC-a, nema dovoljno ukupne memorije {#} !!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
HooL!G4n kaže...

Malo heavy cinizma {#} !!

Ako imaš 16GB, neće ga biti nikada, kako kažu iz HTC-a, nema dovoljno ukupne memorije {#} !!

hahahaha a ima dovoljno memorije ako ga sam staviš? :D
ima netko neki link novijeg datuma u vezi JB-a? Sad je već pola 11-og mjeseca a o JB ni traga ni glasa {#}

13 godina
neaktivan

Nešto se šuška da će 20.11. ponovo krenuti update na JB. Govore HTC-eovci da peglaju bugove u 4.1.1. verziji, možda ova finalna verzija bude 4.2 kao što je na novom Nexusu 4.

16 godina
20.11 nema teorije da ce bit 4.2, tek krajem prosinca jer Google nije dao AOSP od 4.2 (ne znam sta cekaju)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Opet mi se sense rusi. Pokusa sam vise stvati,micanje widgeta,calendara itd no i dslje. Mislim da je problem prilikom duzeg browseanja. Pokusa sam sa dolphinom i chromeom i rusi se ako browseam dulje od 10ak min. Ima tko slican problem? Di mogu skinit stock browser, ne znam,mozda mu ovi smetaju?

mislim da sam rijesio problem

maknuo sam fast boot, clear-a cache od sense-a reboota mob i zasad sve ok. ne rusi se kod intenzivnijeg surfanja na njemu (od posla doma oko 45minuta surfanja)

nadam se da ce tako i ostati

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
HTC One X

Oce li vise ti updateovi??? Posjedit cu prije nego sto stignu

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
malo zaigrano dijete kaže...

Istina je da je HTC za*rao kada su najavili da će update doći do kraja listopada (kada su išli žuriti za samsungom koji je najavio JB za s3), ali kada je već taj JB koji je pušten u Tajvanu imao neke bugove, zar nije bolje da malo pričekamo da to ispeglaju i poprave, nego da i mi dobijemo beta verziju kojoj bi opet bile potrebne zakrpe? Ionako JB ne donosi nikakve drastične promjene u sučenju i izgledu, a ICS sa Senseom 4.1 radi vrhunski.

15 godina
nsoul kaže...
chromadef kaže...

bpodnar kaže...

Odgovor obojici, da, potrebno je zaključavanje kod flešanja JB roma, bilo da se radi o maximusu ili arhdu ili nekom trećem, jer JB romovi zahtjevaju novi firmware s novim hbootom koji se može flešati samo uz zaključan uređaj. niste morali zaključavati uređaj ako već imate novi hboot ( tada 1.21, danas 1.31), ili ste flešali na stari hboot. a u to sumnjam. no svašta je moguće, iako ne kužim kako ste uspjeli flešat JB rom bez relocka

marxone kaže...

evo tu se najbolje vidi,

Pa ak imaš JB on ti ga mounta ko media player.

nade ga ko portable device( radi bez problema prebacivanje ) i onda kroz nekih min vremena prebaci u portable media player(ne radi nista osim sto ga nade ) i izbaci mtp usb device driver eror

15 godina
HTC One X

podigo bi arhd 13.0 na 15.0 , dali bi trebao podici hboot ? trenutno mi je 1.28?

dali je neko probao raditi s ovim programom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1924003??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da, sa tim možeš odradit dizanje na 1.31

16 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
malo zaigrano dijete kaže...

Istina je da je HTC za*rao kada su najavili da će update doći do kraja listopada (kada su išli žuriti za samsungom koji je najavio JB za s3), ali kada je već taj JB koji je pušten u Tajvanu imao neke bugove, zar nije bolje da malo pričekamo da to ispeglaju i poprave, nego da i mi dobijemo beta verziju kojoj bi opet bile potrebne zakrpe? Ionako JB ne donosi nikakve drastične promjene u sučenju i izgledu, a ICS sa Senseom 4.1 radi vrhunski.

je slažem se, ali opet da se toliko dugo čeka i da na kraju izdaju JB sa bugovima, nekako mislim da im to sve ide u minus.... toliko toga obećanog za htc-ov top uređaj??? sve mi se čini da ćemo mi taj update doćekat iduće god :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice