HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.882
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X

Da, da, u pravu si...na LTE sam mislil...zujim...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
HTC One X

Koje widgete koristite a da nisu direkt s moba nego ste ih skinuli/instalirali?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Od prekjučer HOX je u mojim rukama i za sada sam zadovoljan s onim što nud. Fotografija je OK, video također, brz, fluidan. Jedino mnogi pričaju o bateriji, pa ne znam koliko izdrži jer je tek jedan odnosno dva dana kod mene i može li se kako produžiti vijek baterije ako je to tako kako mnogi pričaju? sve u svemu mobitel je odličan :D

1 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

jel uzimao netko kakav case za mobitel? ja gledam malo pa me zanimaju vaša mišljenja o 1 i 2

I još nešto, jel imao netko problema sa veličinom fonta u porukama? meni se stalno vraća na medium nakon što postavim na small

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

jel uzimao netko kakav case za mobitel? ja gledam malo pa me zanimaju vaša mišljenja o 1 i 2

I još nešto, jel imao netko problema sa veličinom fonta u porukama? meni se stalno vraća na medium nakon što postavim na small

http://www.ebay.com/itm/Otterbox-HTC-One-X-Defender-Case-Black-/120936291525?pt=PDA_Accessories&hash=item1c285d5cc5#ht_918wt_1163

:D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
steve90 kaže...

Potvrđujem,

meni se vraća na medium nakon što postavim na large :)

16 godina
Mitch kaže...
steve90 kaže...

http://www.ebay.com/itm/Otterbox-HTC-One-X-Defender-Case-Black-/120936291525?pt=PDA_Accessories&hash=item1c285d5cc5#ht_918wt_1163

:D

Jesi to ti sebi uzeo pa iz vlastitog iskustva preporučuješ? :D

Damok kaže...
steve90 kaže...

Potvrđujem,

meni se vraća na medium nakon što postavim na large :)

Nemoj se ljutit ali, jesi išao kod očnog? :D
Ja sam tek nedavno uočio taj problem, ali evo nakon malo googlanja pronašao sam nešto. Dok je otvorena neka poruka, postaviš si veličinu fonta onako sa 2 prsta, kao da zumiraš sliku (ja sam sebi smanjio) i za sada ostaje veličina fonta ona koju sam naredio.

16 godina
Imam takav za HTC HD2, preludo.

Al cekam da izbace Vapor Chamber za neki Android mobitel, SGS2 vjerojatno.
Imao sam ga na iPhoneu, preeedobro!
16 godina
HTC One X

Po mom ukusu je to malo previše. Jel možeš uopće stavit mob u džep s tom zaštitom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sa Vaporom ili Otterboxom?

Inace Vapor je napravljen od karbonskih vlakana, on ide u dzep (barem na iP koji je ipak manji), al sumnjam da bu isel na One X.

16 godina
steve90 kaže...

pogledaj stranicu iza. samo malo više pažnje :)

Ja sam uzeo i evo ponovo link http://www.spigen.com/htc-one-x-ultra-thin-air-series.html

16 godina
HTC One X

{#}
kakav je case kada ga staviš na mob? Jel ti problem podić koju sliku da vidim kako stoji na mobu? 20$ je dosta, ali ako je kvalitetna onda to nije previše bitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

stavim ali kasnije ili sutra. Case je ultra tanak i lagan. zaštite za ekran nema ali većina case-ova nema jer bi u tom slučaju bili preglomazni

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
HTC One X

Mogu se pohvaliti da sam postao vlasnik jednog One X-a. Moj radi sasvim normalno nikakva ostecenja nema. Kako dolazim s 3Gs-a ovo je za mene spejs šatl. Cujem da pricate kako vam mob ¨lagga¨ ja nikakva usporenja moba nisam primjetio,mobitel doslovce leti.Zasad jedine primjerdbe su mi slusalice,kako sam navikao na one Applove ove mi se cine nekako nekvalitetne i browser i tipkovnica to sam odmah mijenjao cim sam upalio mob.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Može li se kako produžiti vijek baterije...u stand by-u ne trosi previse ali zato kad upalim wi fi i odem na face troši bateriju ko lud....3G je stalno isključen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav,

u ovom mjesecu kupujem novi smartphone. Maksimalno mogu dati 3000 kn (kupujem ovo u BiH, to je oko 800 KM). Od naših operatera nema ništa, pa ću vjerovatno kupiti preko ove stranice . Mislio sam kupiti HTC ONE S, ali mi se dizajn nekako ne sviđa i nema utor za Micro SD utor. Mogao bi kupiti i "polovan" HTC ONE X, ali sudeći po vašim komentarima to je lutrija. Teško bi dobio uređaj bez greške, a nema ni garancije. Bacite oko na ovu stranicu gore pa pogledajte ponudu. Bacajte prijedloge.

Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

u ovom mjesecu kupujem novi smartphone. Maksimalno mogu dati 3000 kn (kupujem ovo u BiH, to je oko 800 KM). Od naših operatera nema ništa, pa ću vjerovatno kupiti preko ove stranice . Mislio sam kupiti HTC ONE S, ali mi se dizajn nekako ne sviđa i nema utor za Micro SD utor. Mogao bi kupiti i "polovan" HTC ONE X, ali sudeći po vašim komentarima to je lutrija. Teško bi dobio uređaj bez greške, a nema ni garancije. Bacite oko na ovu stranicu gore pa pogledajte ponudu. Bacajte prijedloge.

Pa ni One X nema utor za Micro SD karticu.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || Don't you dare to read my mind, Because you won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 9:41 (Kordy).
16 godina
Kordy kaže...
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

Pa ni One X nema utor za Micro SD karticu.

da, ali zato ima 16GB više

16 godina

One X ima 26GB + 25GB Dropboxa

Kome to nije dovoljno, ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 15:40 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Kome to nije dovoljno, ne nam.

Dobije li One S 25 GB na Dropbox-u?

Dafuq I just read?
16 godina
SaidSikiraX kaže...
Mitch kaže...

Kome to nije dovoljno, ne nam.

Dobije li One S 25 GB na Dropbox-u?

Svaki Sense 4 uredaj.

13 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

Ja sam kupio One X i nema nikakvih problema dapace predobar je. To je ocito bila prva serija pokvarena,ako sad kupujes mob te serije vise nebi trebalo biti.

14 godina
neaktivan
HTC One X

Zna li netko zasto mi je na vrem. Prognozi pisalo prvo grad u kojem se nalazim a sad samo trenutna lokacija pise???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Dropbox se kod nas ne može računat ni približno kao pravi storage. Uređaj ima 26 GB i to je to, a sa internetom od 1GB prometa ili flat koji usporava nakon 1GB je to posve nepraktično i beskorisno. To i Samsung ima, pa nisam to iskoristio, ali zato imam 25 + 30 GB u samom uređaju, što je praktično i iskoristivo. Da ne kažem da sam u jednu vožnju bajkom to sve popunio videom, uz to da sam neke video zapise brisao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

Dropbox se kod nas ne može računat ni približno kao pravi storage. Uređaj ima 26 GB i to je to, a sa internetom od 1GB prometa ili flat koji usporava nakon 1GB je to posve nepraktično i beskorisno. To i Samsung ima, pa nisam to iskoristio, ali zato imam 25 + 30 GB u samom uređaju, što je praktično i iskoristivo. Da ne kažem da sam u jednu vožnju bajkom to sve popunio videom, uz to da sam neke video zapise brisao.

Slažem se. Ja dropbox skoro pa ni ne koristim. Jedino za neke word, pdf i slične datoteke, i eventualno slike, za nešto veće nema smisla.
Ali meni je sasvim dovoljno 25GB, pošto većinu mi zauzme glazba i mali dio slike, a još manje video.

14 godina
steve90 kaže...

Nemoj se ljutit ali, jesi išao kod očnog? :D
Ja sam tek nedavno uočio taj problem, ali evo nakon malo googlanja pronašao sam nešto. Dok je otvorena neka poruka, postaviš si veličinu fonta onako sa 2 prsta, kao da zumiraš sliku (ja sam sebi smanjio) i za sada ostaje veličina fonta ona koju sam naredio.

heh, nisam pojma imao da se poruka može prstima zumirati kao slika.

izgleda da još razmišljam na iPhone način (njima bi to bilo dovoljno za cijeli novi broj u verziji softvera) 

Tenks :)

14 godina
HTC One X

kaj ti koristi dropbox kad se podaci naplaćuju, brzo bi spalio mjesečnu tarifu da sve fotke spremam gore i onda ih downloadam po potrebi, ufff....

i još čekam da se skinu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Damok kaže...

kaj ti koristi dropbox kad se podaci naplaćuju, brzo bi spalio mjesečnu tarifu da sve fotke spremam gore i onda ih downloadam po potrebi, ufff....

i još čekam da se skinu.

Pa nije HTC kriv sto imamo lopove za teleoperatere.

16 godina
neaktivan

Da, ali bar je mogao ponudit microSD iovako ionako...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
HTC One X

Imam jedan problem što se tiče zvučnika. Nekako mi je retardirano to izvedeno s onim rupicama na vrhu telefona {#}
Sada mi djeluje kao da slabije čujem kada s nekim razgovaram. Ne znam, možda sam si umislio, ali taj sam problem imao na Desireu, i nisam skoro ništa čuo na zvučnik, ali kada sam izvukao prašinu čačkalicom, čulo se opet super. Problem je što ovdje ne znam s čim bih očistio te rupice, pošto je čačkalica preširoka. Jel ima(o) još netko takvih iskustava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice