HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.980
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
12 godina
neaktivan
Re: HTC 8S

Meni baterija traje 2 dana..max se moze navuci do tri..

u biti 2 dana surfanja..pozivi i malo igrice..puno bolje nego htc desire koji sam imao 2 i pol god.

Ako nekoga zanima prodajem htc 8s, kod mene je mjesec i pol..iz vip-a je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 20:12 (Lycos).
16 godina
HTC 8S

Stigo mob, stvarno elegantan dizajn. Nego jel tko uspio išta slat/djelit preko bluetootha? uparim ga s lumiom 710 ,piše connected i kad hocu nešto slat -error ?!

I kad treba stici Nokia drive navigacija za wp8 kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam probao slati na Lumiu 900, također upari ali ne želi poslati.. Nisam još probao na neki drugi mob..
Za sad imaš Nokia Drive Beta, ali samo za SAD i Kanadu mislim. 

Winter is coming...
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Stigo mob, stvarno elegantan dizajn. Nego jel tko uspio išta slat/djelit preko bluetootha? uparim ga s lumiom 710 ,piše connected i kad hocu nešto slat -error ?!

I kad treba stici Nokia drive navigacija za wp8 kod nas?

Ja sam uspio slat na LG Cookie kp501

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdrav, evo prvi post pa problem {#}

malo prije sam kupio mob, ali se ne želi upalit i kad ga spojim na punjač nikakva lampica ne svjetli, ima neka caka da sam preskočio nešto ili mob jednostavno ne radi ?

0 0 hvala 0
15 godina

Jel držiš dovoljno dugo?

Winter is coming...
12 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Jel držiš dovoljno dugo?

da

ovdje sam našao sličan problem i izgleda da nema pomoći osim otić po novi mob {#}

http://forums.wpcentral.com/htc-8x/205797-8x-wont-turn-again.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 20:19 (Mark302).
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pošto su teme o slušalicama za mobitel uglavnom trule pa ću ovdje ostaviti pitanje jer se sjećam da je nedavno bilo govora o njima.

- Ima tko da je kupovao slušalice za ovaj mob? Znači 3.5 mm.

Meni osobno ni ove nisu loše koje se dobiju uz mob, ali mi smeta plastika nakon dužeg slušanja i one tipke za mjenjaje pjesama i sl.

Hoću nove slušalice koje imaju dobar zvuk, koje umjesto te plastike imaju one gumene "čepiće" i da su bez tipki na žici ili ako jesu da je ona na sredini, a ne gore. Znači mislim ovako što se tiče žice i tipke da je: http://personalaudio.ru/upload/medialibrary/89b/89b7a9845864953fba98109f2007e674.jpg

Zasad sam naišao na ove dvije, jel ih koristio tko? Dali odgovaraju mom opisu?

http://tisakmedia.hr/Artikl/Tehnika-Periferna-oprema-Slusalice-Konig-KNG-2010-oozy-bijela.html?q=cGdcMTIyLHByXDE2ODMz

http://www.vemil.hr/proizvod/slusalice-energy-e213-silver-za-uho-35mm-za-mp3mp4mp5/8369/

0 0 hvala 0
16 godina

Ako hoces bolje slušalice i koje imaju dobar zvuk onda gledaj one iznad 200kn a ne za 35kn na tisku.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel su ove koje se dobiju uz HTC puno bolje od tih za 40, 50 kn ili su u tom rangu?

Jer meni su i te dobre, a za slušalice bi dao max. 100 kn, možda malo više.

0 0 hvala 0
13 godina
HTC 8S

ljudi pomagajte, izbrisa sam onaj početni sat i nigdje ga nemogu vratit opet na pozadinu početnog zaslona di su sve kockice,

jeli ko zna kako ?

satima se mučim , pomagajte plizzzzzzz

0 0 hvala 0
16 godina
nike098 kaže...

ljudi pomagajte, izbrisa sam onaj početni sat i nigdje ga nemogu vratit opet na pozadinu početnog zaslona di su sve kockice,

jeli ko zna kako ?

satima se mučim , pomagajte plizzzzzzz

To ti je HTC aplikacija koja se zove jednostavno HTC. Prikvači ju na početni zaslon.

14 godina
neaktivan

Odi desno na aplikacije i samo drži prst na HTC aplikaciji i klik na "prikvači na početni zaslon".

Vraća sat.

13 godina

brate spasia si me, popiz... sam već sam mislio da ću imat mobitel bez prikaza sata {#}

16 godina
Imas sat u gornjem desnom kutu neznam jesi li primjetio:D
Windows Phone FTW
13 godina
HTC 8S

kad slušam na sluše mp3 maksimalno pojačano jedva se čuje. jeli znate rješenje ovog da ojačam a na 30/30 mi je

0 0 hvala 0
13 godina

je ali taj moram čorit {#}

16 godina
neaktivan
nike098 kaže...

kad slušam na sluše mp3 maksimalno pojačano jedva se čuje. jeli znate rješenje ovog da ojačam a na 30/30 mi je

1. resetiraj mob

2. ako se problem javlja i nakon resetiranja, ne valja ti mob ili ti ne valjaju slusalice.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

uspješno nakon resrtiranja , zahvaljujem

12 godina
neaktivan
HTC 8S

jel moguće ugasit vibru na donje 3 tipke ?

0 0 hvala 0
15 godina

Prilično sam siguran da ne..

Winter is coming...
14 godina
neaktivan
HTC 8S

Ekipa jeste skuzili da npr. kad iskljucite zvuk, odnosno stavite samo na vibru da se zvuk poruke svejedno cuje od IM+ ? haha...jel se da to kako rijesit ili moram stisavat do kraja... ?

0 0 hvala 0
15 godina

Ne vidim što se tu ima riješavati.. Možeš mutati tonove poziva i poruka da si ne isključiš zvuk za igre, pjesme itd.

Winter is coming...
13 godina
HTC 8S

jeli se može neki svoj mp3 stavit za melodiju zvonaili samo šta je windows ponudia, ako može kako?

0 0 hvala 0
14 godina
nike098 kaže...

jeli se može neki svoj mp3 stavit za melodiju zvonaili samo šta je windows ponudia, ako može kako?

Spojiš mobitel na PC, odeš u folder "ringtones" i tamo kopiraš neki mp3 i to bi trebalo biti to, iako nisam probao nikad.

Why so serious?
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ne vidim što se tu ima riješavati.. Možeš mutati tonove poziva i poruka da si ne isključiš zvuk za igre, pjesme itd.

Ne znam, ocito me nisi razumio...ako covjek hoce stavit samo na vibru, a ne da se cuje ikakv ton, onda to mora napravit da stisa skroz na 0/30 jel tak? nema sad kao na androidu ili nekom drugom sustavu da se pomocu jednog dodira na vibru sve stisa, a ne samo tonovi poziva kako ti kazes...

16 godina
neaktivan

Može. Stisne Vol - pa u gornjem desnom kutu stisne ikonicu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Prilično sam siguran da ne..

to sam i mislio {#}

a jel moguće stavit standardnu tipkovnicu sa 3-4 slova na jednoj tipki ?

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Može. Stisne Vol - pa u gornjem desnom kutu stisne ikonicu.

vjerojatno nisi procitao pazljivo moj prvi post... Stisnem ja ikonicu gore i nacrtana mi je samo vibra, ali opet se IM+ cuje kad stigne poruka, kuis ?? :D

16 godina
neaktivan

Tvoj post nisam ni vidio, ja odgovaram na drugi post... 

Uglavnom, ne koristim IM+, pa ti nemam pojma, ali u postavkama ti mora bit.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice