Prvi put koristim wordpress, kada objavim neki post uvijek ga prikaže samo na početnoj strani, moje pitanje je kako namjestit da mogu objavljivat na drugim stranicama.
Gledao sam opciju static page, isprobavo na razne načine ali ne ide molim pomoć??
Prvi put koristim wordpress, kada objavim neki post uvijek ga prikaže samo na početnoj strani, moje pitanje je kako namjestit da mogu objavljivat na drugim stranicama.
Gledao sam opciju static page, isprobavo na razne načine ali ne ide molim pomoć??
Odgovorio sam ti na PP. Definiraj kategorije, i onda prilikom objave novog sadržaja izaberi u koju kategoriju postaš. I promijeni defaultne login postavke
Uradio sam kako si rekao, sada sa lijeve strane imam kategorije i bez problema mogu objavljivat u koju želim, kako omogućit da taj sadržaj bude vidljiv kada kliknem na gornji menu, tj. kako povezat kategorije i menu?
Appearance - Menus