Želim napraviti wordpress blogove ali samo sa jednom domenom i jednim hostingom.
Znači moja dome će biti: lulu-lolo.com i na tu domenu želim staviti wordpress i to će mi biti kao početna stranica, i ako je blog o psima znači želim za svaku vrstu psa novi blog (lulu-lolo.com/akita ... lulu-lolo.com/lisičar ... lulu-lolo.com/gonič ... lulu-lolo.com/mješanac itd.).
To sam planirao napraviti tako što ću u hostu napraviti mape na lulu-lolo.com domeni u svakoj mapi staviti wordpress, pa sam skužio da nemam toliko baza (uključujući još što bih htio postaviti galerije slike, komentare i sl. -> za što trebaju baze), pa me zanima jednostavnije rješenje. Što predlažete?
Znači htio bih napraviti više blogova sa WP-om ali na jednoj domeni. A za svaki blog htio bih da korisnik upiše samo nastavak u domeni (prm. lulu-lolo.com/bigl ). I također želim da kada se jedan korisnik registrira na wp, da on ima svoj račun, automatski, na svakom blogu (tj. tom nastavku iza domene) -> što znači da mi treba samo jedan wp na serveru. Kako to izvesti?
A svaki blog bih stavio banner na početnoj (lulu-lolo.com) koji je zapravo link na blog od te pasmine, ali bih volio da se može ući u blog bez početne: znači da se samo napiše jedan-dvije riječi iza početne domene.
P.S. Ne želim blog servis gdje će svatko otvarati blog, nego bih ja jedini mogao otvoriti više blogovo (tj. samo ja).
Nadam se brzom prijedlogu/pomoći. LP!