Možda se "kolje" sa Joomlom, jer nju imam instaliranu, a inače koristim xampp ..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda se "kolje" sa Joomlom, jer nju imam instaliranu, a inače koristim xampp ..
Ne bi smjelo. Ja koristim xampp i imam jedno 4 cms-a instalirana, pa nema problema.
Da nisi u joomlin direktorij stavio wordpress file-ove kojim slučajem?
Ovako, zašto otvaraš install.php?
Promijeni wp-config.php i unesi potrebne podatke. Napravi bazu podataka. I pokreni instalaciju jednostavno preko localhost/Wordpress
p.s. wordpress ide u htdocs pod xampp-om. Ne u program files.
Instaliraj Wamp.
Wamp se ne bi "klao" sam xampp-om ?
Jesi kreirao bazu podataka i usera što si naveo u wp-config? Jesi li dobro upisao imena njihova?
editirao sam wp-config-sample.php i spremio ga kao wp-config.php upisao username, pass i ime baze .. Kak misliš jesam li dobro upisao. zar ne upišeš proizvoljno user, pass i database name u wp-config ?
lol, a dal si napravio bazu podataka a serveru?
Obično ti za username ide "root", a password je prazan(nema ga).
riješio, što se ulaza u phpmyadmin tiče, ali i dalje javlja erorr za bazu iako sam ju sad kreirao. jel treba još što podešavat ili samo unijet ime baze ?
Ja stvarno ne znam kako si ti joomla-u instalirao.
U wp-config.php ide:
database name
database user
database user password
Wordpress instalacija je jedna od jedostavnijih.
Ako si ti pravio account onda vjerojatno nisi stavio usernameu sve privilegije.
Joomlu sam lako instalirao ...
Uskoro trebam dobiti novi komp i trebam prebaciti xampp i wordpress na to računalo
Da li prilikom toga moram sve ponovo instalirati ili mogu samo kopirati folder xampp sa
svim instalacijama
Kakva je situacija sa username i password prilikom nove instalacije (da li će prihvatiti
stari username i password)
Wordpress mi se čini zanimljiv
Prije sam imao joomlu ali mi je sad potreban wordpress