Znaci zanima me kako napraviti stranicu na kojoj korisnici mogu uploudat svoje podatke a da ih drugi mogu download-at?nešto kao pirate bay.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci zanima me kako napraviti stranicu na kojoj korisnici mogu uploudat svoje podatke a da ih drugi mogu download-at?nešto kao pirate bay.
Za to ti treba ogroman sever s terabajtim prostora i na kraju će te zatvoriti u ćuzu :D
znaci misliš da se ovo ne isplati niti 1%
1. treba ti znanje o izradi te stranice
2. ogroman server koji će sve to hostat.
3. nekakva reklama, moraš se nekako promovirat da ljudi počmu koristit to
4. pare
5. Na torrent servere se ne uploada ništa.
6. Naučiti kako torrent funkcionira
Znači kao i što sam možeš vidjeti moraš podosta naučiti o tome što želiš sad napraviti,a tek onda razmišljati o samom kreiranju...
7. Nađi dobrog odvjetnika
The Pirate Bay nije site na koji korisnici uploadaju svoje podatke, pa ih ti downloadaš... The Pirate Bay na svojim serverima nema niti bajt od svih onih torrenta koji se tamo nalaze (tj. ne nalaze se tamo fizički, već su kod njih samo .torrent poveznice na te fileove)
a na kojem principu onda napravit takve poveznice i uredit cili site da drugi mogu downloadat te iste podatke?
1. treba ti znanje o izradi te stranice
2. ogroman server koji će sve to hostat.
3. nekakva reklama, moraš se nekako promovirat da ljudi počmu koristit to
4. pare
kolega ti je dobro rekao, ako ne znaš napravit web stranicu, daj nekom drugom da ti napravi...a ako želiš sam, prvo uči osnove i radi, uči, radi, uči dok ne savladaš što ti treba, a ako savladaš osnove dođi ovamo i informiraj se...
Treba tebi jos znanja da bi pokusao nesto tako da uradis, jednostavno je reci ali je tesko uraditi, najprije bi mogao poceti sa ucenjem kako torrent i p2p funkcionira.