Trebam pomoc oko stranice, pa ako moze netko tko zna praviti stranice, kodirati itd.. da mi se javi u privatne poruke..
problem je u tome sto se nemogu ulogirati na stranicu, a register radi dobro
Trebam pomoc oko stranice, pa ako moze netko tko zna praviti stranice, kodirati itd.. da mi se javi u privatne poruke..
problem je u tome sto se nemogu ulogirati na stranicu, a register radi dobro
Preko čega si napravio login ? (php,asp etc..)
Koju bazu podataka si koristio ? (mysql,mssql etc..)
Koju grešku ti izbaci kada se pokušaš logirati?
Preko čega si napravio login ? (php,asp etc..)
Koju bazu podataka si koristio ? (mysql,mssql etc..)
Koju grešku ti izbaci kada se pokušaš logirati?
php
mysql
ne izbaci gresku, prvo kada upisem krive podatke pise mi da sam unjeo krive, upisem prave i klikem login i nista nebude...
Da li si startao sesiju ?
<?php
session_start();
?>
Unesi ovaj kod na samom vrhu svog login-a
Da li si startao sesiju ?
<?php
session_start();
?>
Unesi ovaj kod na samom vrhu svog login-a
evo cijeli login code
ubacio i opet isto :/
if ($_SESSION['USERID'] != "" && $redirect != "")
{
header("Location:$redirect");exit;
}
kolko vidim, nisam gledao cijeli kod, kad si u logira, redirekta se? jel tak?
na toj redirektanoj, (destinaciji) stranici isto to moraš ubacit taj dio koda za startanja sesije. (ako tam koristis sesije, a vjerojatno da)
tj. gdje god koristiš sesije( u različitim datotekama), moraju sesije biti startane (uključene), i taj dio koda (kao što je već napisano) mora bit na vrhu, i ostavi nak razmak jedan, jer ti može izbacit poruku
"Cannot send session cookie - headers already sent by..." - al vjerojatno ne na ekranu neg u error log-u
znači prije bilo sveg bi se trebao taj session_start() ubacit, i prije neg sto server posalje <doctype il <html... prije sveg
ak nisi siguran gdje ti se pojavljuje u tvom slučaju session_start(), ubaci echo, npr vidi dolje
<?php
session_start();
echo 'OVO TREBA BITI PRVO';
?>
i ak ti u html-u (page source) na početku OVO TREBA BITI PRVO, onda je dobro, al ak nije na samom vrhu, onda ti to nije dobro.
if ($_SESSION['USERID'] != "" && $redirect != "")
{
header("Location:$redirect");exit;
}
kolko vidim, nisam gledao cijeli kod, kad si u logira, redirekta se? jel tak?
na toj redirektanoj, (destinaciji) stranici isto to moraš ubacit taj dio koda za startanja sesije. (ako tam koristis sesije, a vjerojatno da)
tj. gdje god koristiš sesije( u različitim datotekama), moraju sesije biti startane (uključene), i taj dio koda (kao što je već napisano) mora bit na vrhu, i ostavi nak razmak jedan, jer ti može izbacit poruku
"Cannot send session cookie - headers already sent by..." - al vjerojatno ne na ekranu neg u error log-u
znači prije bilo sveg bi se trebao taj session_start() ubacit, i prije neg sto server posalje <doctype il <html... prije sveg
ak nisi siguran gdje ti se pojavljuje u tvom slučaju session_start(), ubaci echo, npr vidi dolje
<?php
session_start();
echo 'OVO TREBA BITI PRVO';
?>
i ak ti u html-u (page source) na početku OVO TREBA BITI PRVO, onda je dobro, al ak nije na samom vrhu, onda ti to nije dobro.
dodao sam to session start evo kako sada izgleda:
sada kada kliknem Login samo mi bijela stranica bude :D
mislim da je problem u tome sto u kodu nepise gdje treba redirektat?
edit.
evo nasao sam gdje treba redirect, ali ne redirekta tamo :D
9gag Clone script....
Što se tiče koda, ne valja kako radiš, koristi funkcije.
session_start() počinje kad postaš username & password u bazu podataka, a ne na vrhu stranice, zato ide funkcija, lakše upravljati kodovima.
9gag Clone script....
Što se tiče koda, ne valja kako radiš, koristi funkcije.
session_start() počinje kad postaš username & password u bazu podataka, a ne na vrhu stranice, zato ide funkcija, lakše upravljati kodovima.
pa ako mozes ispravit kod bio bih ti zahvalan? :D
Rado, ali u mojim očima, ja vidim hrpu smeća ili ti ga u prevodu, nabacanih kodova, poredaj to malo u funkcije, nešto...
Gdje ti je post varijabla, koja posta login detalje i kako se zove uopće
dodaj .tpl da vidim kod
Rado, ali u mojim očima, ja vidim hrpu smeća ili ti ga u prevodu, nabacanih kodova, poredaj to malo u funkcije, nešto...
Gdje ti je post varijabla, koja posta login detalje i kako se zove uopće
dodaj .tpl da vidim kod
nije moja skripta tako da :D
evo login.tpl
btw. ovdje mozes viditi tu istu skriptu koja radi : http://demo.9gagclonescript.com/login
moja sve radi, kada se regas dobijes password na mail i to, ali se ne mozes prijaviti...
i facebook reg. radi ali takoder ne moze se prijaviti...
i također nemogu se prijaviti u Admin panel, ali password i sve radi :D
Line 119:
Ipod redirecta dodaj:
session_start(); ob_flush();
Ako ne bude radilo, obriši flush, ako opet ne radi, javi.
I na vrhu obriši onaj session start, inače poslije include-a ide session start kao što su momci prije govorili, inače ne bi radilo, mada ipak mislim da ti možda i fali neki dio koda ili nešto...
Line 119:
Ipod redirecta dodaj:
session_start(); ob_flush();
Ako ne bude radilo, obriši flush, ako opet ne radi, javi.
znaci ovako?
probao sam i sa i bez flusha i neradi :/
znaci nevjerujem..
uploado sam stranicu na neki free hosting i sve radi perfektno.. znaci do hostinga je problem.. moze li mi netko reci sto nevalja sa hostingom? koristim ipage hosting
Može biti do verzije PHP-a, ako koriste malo stariju, parsanje recimo php tagova <? ?> umjesto <?php ?> u skriptama ne radi na većini hosting-a iz sigurnosti i tako.
Ako te detaljno zanima, uporedi PHP verzije i podatke oba hostinga tako što kreiraš neki datoteku test.php i napišeš<?php phpinfo(); ?> i pogledaš razliku, iskreno, tek sam sad čuo za iPage, i nema baš neke feature posebne.
A i probaj na tom hostingu što ne radi, na datoteci toj, na vrhu dodaj error_reporting(E_ALL); pa vidi na šta te upozorava sve.
Ako radiš sa XAMPP-om, instaliraj verziju 1.7.3, najstabilnija je. Ove nove imaju nekih problema..
Može biti do verzije PHP-a, ako koriste malo stariju, parsanje recimo php tagova <? ?> umjesto <?php ?> u skriptama ne radi na većini hosting-a iz sigurnosti i tako.
Ako te detaljno zanima, uporedi PHP verzije i podatke oba hostinga tako što kreiraš neki datoteku test.php i napišeš<?php phpinfo(); ?> i pogledaš razliku, iskreno, tek sam sad čuo za iPage, i nema baš neke feature posebne.
A i probaj na tom hostingu što ne radi, na datoteci toj, na vrhu dodaj error_reporting(E_ALL); pa vidi na šta te upozorava sve.
najstarija verzija je : PHP 5.3 i tu sam odabrao..
novi problem... sada sa sql-om, kada hocu ovaj .sql file importat u novu bazu izbaci mi ovaj error:
Msg 102, Level 15, State 1, Line 19
Incorrect syntax near '`'.
Evo sqla
Nisam siguran, ali mislim da bi trebao koristiti ' umjesto `
Nisam siguran, ali mislim da bi trebao koristiti ' umjesto `
jesam sada pise
Msg 102, Level 15, State 1, Line 5
Incorrect syntax near 'administrators'.
Stavi novi kod, u onom je linija 5 ovo: -- Host: custsql-ipg28.eigbox.net
Stavi novi kod, u onom je linija 5 ovo: -- Host: custsql-ipg28.eigbox.net
aha
evo
Ne znam da li u MySQl-u smiješ nazvati tabelu administrators, koliko se sjećam ne trebaju ti nikakvi navodni znaci:
CREATE TABLE ime
(
)
samo jedno pitanje koji je basedirectory od wamp servera??
trebam upisati
// Begin Configuration
$config['basedir'] = ' ';
Evo, da ne otvaram novu temu, postavit ću ovdje pitanje.
Napravio sam vlastiti web, međutim događa se da se stranica različito prikazuje na različitim ekranima (ne browserima!). Inače programirao sam u HTML-u i koristio tablice na naslovnoj i upravo tu dolazi do problema (slike ne budu poravnate onako kako sam htio itd).
Je li u ovom slučaju baš nužno poznavati i CSS ili se to može naštimati u HTML-u (što bih više volio)?