Trebam besplatni web hosting

poruka: 13
|
čitano: 2.982
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć hitno kako objaviti i gdje stranicu besplatn

MOLIM POMOĆ

0 0 hvala 0
15 godina
Pomoć hitno kako objaviti i gdje stranicu besplatn

000webhost.com

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Pomoć hitno kako objaviti i gdje stranicu besp

daj mi smao molim te pomozi kako i sta da sada napravim kada sam na tom site ja sam se registrirao...Hvala...lp

15 godina
odjavljen

Na toj stranici prilikom registracije trebao si dobiti podatke za FTP pristup, znači nešto tipa host, username i password.Skineš neki od FTP programa, ja ti preporučam FILLEZILLA, koju skunešOVDJE.Gore uneseš podatke za uspostavljanje konekcije, i u folder koji se obično zove www, htdocs... uploadaš svoju stranicu.Voila.

14 godina
neaktivan
Ej frend hvala ti puno evo ja sada radim na projektu i svaka cast ovaFilleZilla je odlična radi na principu Total commandera ako se nevaram..Ma sve u svemu je perfektna nemam prigovora niti jednoga ali ako nesto nebudem znao tebi se javim jer vidim da se kotas u takve stvari...Hvala...I ajd emi reci samo koliko dugo vrijedi mi taj hosting.hvala
15 godina
zeljacboy kaže...
Ej frend hvala ti puno evo ja sada radim na projektu i svaka cast ovaFilleZilla je odlična radi na principu Total commandera ako se nevaram..Ma sve u svemu je perfektna nemam prigovora niti jednoga ali ako nesto nebudem znao tebi se javim jer vidim da se kotas u takve stvari...Hvala...I ajd emi reci samo koliko dugo vrijedi mi taj hosting.hvala

Za dok te na bannaju ...

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
15 godina
odjavljen
zeljacboy kaže...

How long your hosting will be free?
Forever! We are 4 years in paid hosting business and over a 2 years in free hosting business.

Ovo je c/p sa njihovih stranica, samo se moraš pobrinuti da imaš barem 5 hitova mjesečno, ali se ne brini dođe ti obavijest na mail.

17 godina

Imas i www.byethost13.com koji je po meni izvrstan free hosting, brz, dovoljno prostora i prometa, bez reklama, C-panel....

I don't speak London :)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://byethost.com/      definitivno...

Radio sam na 000webhost.com i pravio mi probleme sa ispravnim MySql kodom, u Byethostu isti kod ispravno radio.

Veliki dozvoljeni promet ( 250 GB, ako se ne varam), a kada stranica ima toliki promet pa da potrošiš tih 250 GB, onda definitivno možeš zaraditi na toj stranici za kupovinu sopstvene domene...

Pozdrav

Aličić Emir
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 21:11 (Developer__hehe).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

-

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2018 22:01 (Robi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trebam besplatni web hosting

http://byethost.com/

Meni jedan od boljih besplatnih hostova.Svakako preporučam.

15 godina
neaktivan

unlimitedtree je super http://www.unlimitedtree.com/ unlimited, bez oglasa, cpanel{#}

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pozdrav!

Može li se na tom 000webhostu stavljat oglasi od nekih kompanija? Ili je to ilegalno?

Hvala!

Isprogramirat ću igricu na kojoj ću zaraditi milione. Ali ne znam programirati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice