Seo pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.176
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dilema oko domena
Bok,
evo jedno pitanje za one koji su dobro upućeni u SEO?

Da li je bolje za poziciju u tražilicama za recimo keyworde „apartmani split“ i „apartmani dubrovnik“
Imat jedan sajt npr. (a) www.apartmani-hrvatska.com/apartmani-split,
www.apartmani-hrvatska.com/apartmani-dubrovnik
ili imati više sajtova kao npr.(b) www.apartmani-split.com
www.apartmani-dubrovnik.com

Recimo da stranice „a“ i „b“ imaju isti sadržaj, koja bi bila bolje pozicionirana na tražilicama?! Također moram napomenuti da bi stranica www.apartmani-hrvatska.com imala bazu apartmana iz 50 gradova(ne samo ova 2 koja sam nabrojio), što bi po meni dosta dalo na jakosti stranice. Stranica www.apartmani-split.com bi imala bazu apartmana samo za split.
www.chartercroatia.net

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Dilema oko domena

To sto spominjes je mizerija u odnosu na sijaset SEO trikova...

Prijeporis se oko male slamcice u plastu sijena, u mizernoj razlici. Da si sam pola vremena posvecenog razmisljanju i razbijanju glave oko toga sto je bolje od ovog dvojeg, utrosio na druge SEO radove, napravio bi daleko vise ;)

Fino na google, imas do pocetka sezone nesto vremena, potrosi par mjeseci na ucenje SEO-a.

Ako ti se neda, unajmis nekoga da ti to napravi. Dogovori s nekim palcanje tek po SEO ucinku. Ako ne nadjes nikog, javi se meni na private pa cemo se vec nekako dogovoriti, ljudi smo, zar ne ? ;)

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
16 godina
neaktivan
Re: Dilema oko domena

zz,

kod SEO-a je bitan "kvalitetan link", to bi u tvom slucaju bilo da linkovi koji vode na tvoju/e stranice sa stranice koja je sa istim sadrzajem.

Ako uspijes napraviti 10 linkova na tvoju/e stranice sa turistickih stranica, stranica sa iznajmljivanjem apartmana... to bi se moglo reflektirati bolje nego 100 linkova drugdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 6:45 (D.Bradley).
14 godina
neaktivan

SEO je kopleksna tema koja poćinje kljućnim riječima, konkurencijom i tehnologijama koje ćeš koristiti, a kad se to sve od analizira ide implementacija i provedba SEO kamanje. SEO se djeli na On-page koji treba prvo napraviti, a onda tek zapoćeti sa Off-Page SEO tehnikama i kampanjama.

16 godina
neaktivan

bolje je opcija a

http://www.exdizajn.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice