Problem prilikom ucitavanja web stranice

poruka: 7
|
čitano: 1.322
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

-Nisam znao gdje da smjestim ovu temu jel nemogu da utvrdim do cega je problem.

-Radi se o sljedecem:

Kada posjetim svoju stranicu otvori mi se samo bjela pozadina:

Link Stranice

Link Slike

Medjutim,bjela pozadina se ne otvara uvjek,vec u nekih 80% slucajeva,ponekad mi stranicu otvara savrseno.

Takodje od 10 ljudi, 5 otvara stranicu sasvim normalno dok 5 vidi samo bjelu pozadinu.

U pocetku sam mislio da je kes memorije medjutim kada sam je ispraznio problem je nastavio da se ponavlja (i preko mozille i preko chrome-a)

Nigdje nisam uspio da nadjem rjesenje za ovaj problem,dali je neko mozda imao slican problem i kako ga je rjesio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni otvara normalno... Zovi hostera da vidi u čemu je problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni samo bijelo.. mozda ti je kod negdje sheban.. ja znam da kad sam jednom napravio jednu stranicu sve bi bilo ljepo prvih 3 sec i nakon toga nestane pola stranice..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije do koda stranice,evo sto:

Prvo mi je stranica bila na ovome web hosting-u gdje je i sada i normalno je radila.

Kasnije sam nabavio neki vps,i tu prebacio stranicu nakon sto se dns ucitao noramlno je radila.

Eh sada kada sam je vratio ponovo na ovaj prvi web hosting problem je poceo da se pojavljuje,cjelo vrjeme na stranici nista nije mjenjano (kod je isti cjelo vrjeme)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kažem ti, zovi hostera da vide u čemu je problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem prilikom ucitavanja web stranice
david7 kaže...

Kažem ti, zovi hostera da vide u čemu je problem...

Cuo sam se sa hosterom,nemaju rjesenje za problem

Jednostavno tvrde da nije do njih....

Na google nigdje nema nista slicno....

17 godina
  1. Postoji mogućnost da te dns serveri povremeno upute na stari server, provjeri DNS za tvoju domenu.  http://www.howstuffworks.com/dns.htm
  2. Ukucaj u terminal: tracert www.tvojadomena.com i pogledaj u rezultatima ima li IP adresa tvog novog ili starog hostinga
  3. zatraži od tvog hosting provajdera izravan link na tvoju mapu (folder) preko njihove server domene npr  srv3.nekihost.com/~mojkorisnicki racun/ i provjeri kako ti se učitava stranica.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 10:50 (Nix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice