Problem sa domenom

poruka: 4
|
čitano: 1.184
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa domenom

Pozdrav,

imam dvije domene na Intuitu. Sad me zanima što je meni potrebno da bi te domene produžio na drugom servisu (GoDaddy). Imam auth-code. Da li mi je samo to potrebno il mi treba još nešto?

Svaka domena je na svom acc-u i jednoj domeni ne mogu pristupit jer su mi ga lockali radi lažnih podataka. Tu domenu sam dobio, a ta osoba je napisala krive podatke. Da li itko zna kako mogu tu domenu vratit u svoje vlasništvo?

Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa domenom

Ako su gore krivi podatci, onda se mozes pozdraviti sa domenom jer ce prva stvar koju ce te pitati biti podatci koji su upisani u registar.

Sto se tice prebacivanja na godaddy, kontaktiraj njihov helpdesk i oni ce te provesti kroz cijeli proces prebacivanja.

Inace, jedan mali savjet, domene nemojte vezivati uz hosting vec ih uzimajte od provajdera koji se bave iskljucivo njima ili im je to glavnina posla, tako da ih imate sve na 1 mjestu a da hostinge mozete mjenjati po potrebi. Primer bi bio name.com ili neka slicna firma.

12 godina
neaktivan
Problem sa domenom

I ja sam bio pogrijesio uzimajuci od vise agencija, ali to je najbolja škola... Zato iduci put znamo šta i kako :))

<a href="http://www.karabaja.com" target="_blank">Smijesne i zabavne slike!</a>
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 22:46 (tajono1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa domenom

Ja već odavno uzimam tj. kupujem domene samo na jednom mjestu. A posjedujem vlastiti hosting tj. zakupio sam prostor na 2 godine tako da nemam problema sa tim. Za neke klijente radim na svoj hosting ali za neke naravno kupim kod nekih provjerenijih i dugoročnijih kompanije. Domene transefiram i prebacujem takođe već dugo preko DNS Name servera i to je to..

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice