Molio bih da mi se javi na PM netko tko bio znao "napraviti" bazu podataka "slićnu" postojećoj web stranici...
Plaćanje po dogovoru
Molio bih da mi se javi na PM netko tko bio znao "napraviti" bazu podataka "slićnu" postojećoj web stranici...
Plaćanje po dogovoru
Poslao PM!
Plaćanje po dogovoru
Ako sam dobro shvatio što želiš, a mislim da jesam, to je neizvedivo. Ne možeš ti znat kakvu bazu podataka ima koja stranica, od koliko se tablica sastoji, koja su polja, a kamoli tek podatke izvlačit. Neizvedivo.
je izvedivo je sam trebaš server razbit, a to je kazneno dijelo, to šta ima bazu mu opet niš neznaći jer je neće moć vidjet jer uz nju ide i kod da bi se moglo prikazivat iz baze.
je izvedivo je sam trebaš server razbit, a to je kazneno dijelo, to šta ima bazu mu opet niš neznaći jer je neće moć vidjet jer uz nju ide i kod da bi se moglo prikazivat iz baze.
Normalno da bi mogao to napraviti kad bi imao pristup, ali zar bi onda postavio pitanje tu? I uopće nije problem napisati skriptu za prikaz podataka iz baze, ali kako ćeš ju rekonstruirati kad ne znaš ništa o njoj?
razbi server pa saznaj , a ako su relacije pravilno napravljene nemoraš to pisat imaš programe za to. ima tu masa drugih stvari kako se primjenjuje baza. a to je programski dio te bi i njega moro maznut sa sercera. Mislim ljudi kada kradete kradite kak spada
. Barem da znate zakej ležite u remetibcu i zakej vam ljudi nose naranđe.
Ako treba recimo bazu od stranice tipa wlw.hr onda barem to nije problem, crowler i parser nije u opče teško napraviti