Pomoc sa html-om i css-om

poruka: 4
|
čitano: 999
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc sa html-om i css-om

Kako da namjestim u html-u i css-u da kada kliknem na sliku da mi se otvori uvecana u okviru bas kao na Facebooku ili ovdje na forumu ?

I kako da kada stavim kursor na neki button on se malo poveca ili dobije neki drugi efekat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Pomoc sa html-om i css-om
Bahro kaže...

Kako da namjestim u html-u i css-u da kada kliknem na sliku da mi se otvori uvecana u okviru bas kao na Facebooku ili ovdje na forumu ?

I kako da kada stavim kursor na neki button on se malo poveca ili dobije neki drugi efekat ?

Javascript Lightbox i za ovo drugo na :hover selector napraviš željeni efekt.

15 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bahro kaže...

Javascript Lightbox i za ovo drugo na :hover selector napraviš željeni efekt.

E sredio sam ovo sa :hover...ali nikako ne mogu da konfiguriram ovaj lightbox ?! Pratio sam i neke tutorijale na netu ali mi ne otvara slike na stranici kako treba...kojom se komandom odredjuje koja ce se slika otvoriti ?

15 godina
odjavljen
Bahro kaže...

E sredio sam ovo sa :hover...ali nikako ne mogu da konfiguriram ovaj lightbox ?! Pratio sam i neke tutorijale na netu ali mi ne otvara slike na stranici kako treba...kojom se komandom odredjuje koja ce se slika otvoriti ?

Scrollaš dolje na Step 2- Turn it on:

Add a data-lightbox attribute to any image link to activate Lightbox. For the value of the attribute, use a unique name for each image. For example:

<a href="img/image-1.jpg" data-lightbox="image-1" data-title="My caption">Image #1</a>

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice