Par SEO pitanja

poruka: 6
|
čitano: 1.526
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Par SEO pitanja

Koliko zapravo ima smisla koristit "nofollow" tagove za svaki vanjski link na stranici?

jer citam po netu da je dobro, ali koliko ja znam najbolje je kad neka stranica linka na tebe i ti nazad, a ovako to nije moguce, doduse radi se o community stranici di ljudi postaju svakakve linkove..

Misljenja? komenatari?

Iframes i seo

Koristim iframes za "embed" neki konkurentnih web stranica unutar svoje stranice tako da korisnici ne napustaju moju stranicu dok citaju druge (sto mi dovodi do duze posjecenosti u komadu, vise mojih addova se vidi itd) medutim znam da google bas i nevoli iframes pa jel mogu nekako "iskljuciti" stranicu na kojoj je "embed" site koristeci noindex i nofollow ili mi to nece pomoci? ili ima neki drugi nacin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Par SEO pitanja
Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu. (Japanska poslovica)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par SEO pitanja

PS

Primjetio sam i da <iframe> zapravo nedaje nikakav html output stoga mi nije jasno kako bi moglo lose utjecati na seo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 18:33 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par SEO pitanja

PS

Na dosta mjesta na netu pise da <meta content="noarchive" NAME="robots"> moze prouzrocit negativne seo posljedice, ali meni to nikako nema smisla, istina ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Par SEO pitanja

Ovaj tekst je star i pravi znalci odmah vide da autor barata tek fundamentalnim znanjem SEO-a i da su mu "sveta krava" googleovi sluzbeni dokumenti, dakle ako i prokljuvas sve to, baratas SEO znanjem ko lopov koji pljacka banku po napucima policije, dakle u kontroliranim uvjetima. P R A V I SEO nije ponasanje sukladno propisanim pravilima, nego gerilska borba s konkurencijom. Gerilac nikada nece napasti neprijatelja tamo gdje ga ovaj ocekuje i s oruzjem kojeg ovaj ocekuje (jer ce ovaj naravno docekati ga s protuoruzjem, stitom, izbjeci to mjesto...) nego koristiti trikove, fore, neocekivane situacije...

Sto mislite kako je Drug Tito presao Neretvu, da li po Pisanim pravilima ili samo zato jer je napravio suprotno pisanim pravilima na koja su se furale svabe ;)

Jdno je biti SEO štreber a drugo SEO maher... ;)

Lijep pozdrav i svako dobro...

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
16 godina
neaktivan
Par SEO pitanja

slazem se postica al kako god bilo ja ovo (praksu) zovem dobrim seo :)

prvi rezultat nasprem skoro milijun

ispred jutarnji.hr i svih ostalih divova

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 17:19 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice