Bok svima!
Treba mi rijesenje za placanje online. S time da ne znam nista o tome a zelim i moram znati sve!
Radi se o turistickim uslugama, rezervacije i uplate ce iskljucivo dolaziti iz inozemstva preko web stranice.
Za sada sam jedino naisla na Logit koji nudi takva rijesenja, pa sam onda s druge strane cula da to sto oni nude za kojih 1500 kn moze napraviti i neki programer laik.
Cula sam i da postoji nacin naplate kreditnih kartica tako da se kupcima posalje link kojeg stranke otvore (offline placanje) i upisu podatke kreditnih kartica. Jedna turisticka agencija to nudi, no ja nikada nisam cula niti naisla na takav nacin te se bojim da bi to mozda klijentima djelovalo neozbiljno. A kada podaci o kartici stignu, telefonski se mora napraviti autorizacija ili preko POS aparata ako sam dobro upucena?
Zar ne postoji nacin da se online odmah provjeri valjanost kartice i da se naplata izvrsi odmah i sjedne na racun od firme? Ako i postoji, koja je otprilike cijena. Je li to puno skuplje od offline placanja (ovo putem linka).
Joj nis mi nije jasno. Can anyone help?
Hvala puno unaprijed.
P.S. : E da! I kaj s Paypalom. Navodno svi novci koje se zaprime preko Paypala sjedaju na Visa karticu (kolko znam mora bit Visa. Al zar nije da se novci ne mogu primiti dok Hrvatska ne ude u EU?
Hvalaaaaa!!!!