Dakle, kakva vam se čini sljedeća stranica www.apartmani-blidinje.com ?
Možete li ocjeniti moju web stranicu?
- poruka: 60
- |
- čitano: 6.574
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
*moje mišljenje...
ćista peticca.... ( ak su ocjene od 1 do 10)
Opaaa! Meni je baš odlična! Nije previše natrpana, pregledna je i jednostavna, a opet sve piše. Ocijena: 9/10.
Super je stranica!Jednostavna i pregledna.Baš kako bi trebala biti!
Ok ti je stranica uglavnom da je pregedna da nije natrpana reklamama ,jedino što bi ja smakao kasnije su pahulje ,meni nesmeta a nekome smeta kad mu stalno pada dok pregledava web stranicu
To je sigurno zbog Božića...
Inače meni je stranica ok, malo su mi se samo učitavale slike ali opći dojam sasvim solidna stranica.
Cim je za blidine i jos ako je onaj ko je radio i posusja ona je za 10!
Čist je ok 7/10.
Možda malo veći footer sa nekim copyright glupostima.
Ikonice menia možda da su veće.
Možda pod kontakt da embedaš google maps, nije teško.
Ne nakracano, informativno, opširno.
bravo
Ukratko. Meni se ne sviđa navigacija, dosta sporo onaj efekt ide kada pređeš mišem, linkovi su mogli dobiti bar neki efekt. Teško ih je prepoznati dok ne prođeš mišem i dok se ne pojavi ona ruka. One pahuljice su dobre dok je božić, a kasnije ih moraš maknuti jer usporavaju stranicu. Bilo bi dobro na dno stranice staviti navigaciju, tako da se ne mora skrolat skroz do vrha. Pod kontakt si mogao staviti neku kontakt skriptu, to danas svaka stranica ima. I to bi ukratko bilo to.
Stranica je super, za 1996.-tu godinu. Nemoj krivo shvatiti, sve je pregledno i logično, ali vapi za nekom interakcijom. Npr. rezervacija online, info o zauzeti/slobodnim termin pojedinog apartmana, nekakav 3d da se možeš prošetati apartmanom, vidjeti pogled s balkona, cjenik.. Ip kamera, da vidiš koji ti komad grije krevet ;-)
Stranica je super, za 1996.-tu godinu. Nemoj krivo shvatiti, sve je pregledno i logično, ali vapi za nekom interakcijom. Npr. rezervacija online, info o zauzeti/slobodnim termin pojedinog apartmana, nekakav 3d da se možeš prošetati apartmanom, vidjeti pogled s balkona, cjenik.. Ip kamera, da vidiš koji ti komad grije krevet ;-)
potpisujem :D
dobar posao
.....Zbog postojećeg kvara na ratraku za što bržu pripremu posuđen je još jedan..... hahah morao sam se nasmijat.....
Stranica ti je dobra, ali promocija na bug forumu još je bolja.
Nije losa, mali savjet, smanji header po vertikalnoj osi, zauzima ti previse prostora i malo povecaj ikone koje se nalaze unutar izbornika....
funkcionalna i jednostavna sve pohvale za stranicu
ispravi pravopisne greške! Imaš npr."Park prirode Blidinje osnovan 30 travnja 1995 godine smjestio se..." što je vrlo nespretna konstrukcija...trebalo bi možda smješteno je ili tako nešta, ovo glupo zvuči...ali inače 8/10
Zlatna sredina>5/10.
5/10
makni pahulje i biti ce ocjena više ;)
Nekako mi je malo prazna i jednostavna, nemislin sadržajno nego vizualno. Navigacija gore, malo slike desno i nesto teksta u sredini...treba malo kreativnosti ;)
sve dobro osim pahuljica
Hvala svima na pohvalama, ali i na konstruktivnim kritikama! Stranicu sam inače radio za prijatelja, pa tako da su gramatičke greške njegov problem, ja sam tekst samo kopirao na stranicu, a uradio sam mu i administraciju vijesti, pa tako da on sam unosi vijesti. Dosta vas je reklo da povećam ikonice na likovima, pa tako da ću to uraditi, snijeg skidam poslije Božića, a poradit ću malo i na kontaktu. :)
Stranica je super, ali:
- veće ikone
- ubij snijeg (on ubija brzinu)
- napravi kontakt formu
Ikone su premalene. Snijeg je banana, stavi barem neki linkić "Snijeg on/off". Mislim da bi bilo korisnije imati neke njuze ili linkove u sidebaru umjesto galerije (ili smanjiti galeriju). Dosta je siromašno sadržajem (mada su slike špica), no vjerujem da će se to popraviti dodavanjem vijesti :) a animacije ubijaju u pojam moj komp. Sviđa mi se navigacija, to što ima vijesti sa planine (pretpostavljam da je planina, nikad prije nisam čuo za to :/), a iako mi se sviđa ovako kako je, malo uniformirane boje iznad linkova (previše upadaju u oči) i neka nenametljiva pozadina (tipa bijelo-sivi gradient sa bijelom texturom snijega ili tako nešto) bi bila okej :). Ostalo je dobro, većinom su napisali prije mene sve ;)
Stranica je meni OK, ali svakako preporučam bolji fotoaparat jer su slike apartmana mutne....
Sve je ok i pregledno je , naravno može se naravno poraditi malo na dizajnu ali generalno 7/10 .
Dao bi 8/10 da nema ovih pahulja koje su stvarno trn u oku (bilo je zanimljivo prije 3. - 4. god.)
Ukratko poruka za onoga tko je napravio stranicu nastavi samo tim smjerom .
kad pokušam otvorit stranicu avas javi da je neka slika zaražena virusom.
kad pokušam otvorit stranicu avast javi da je neka slika zaražena virusom.
3.95 od 5