Keywords, ili vam klkjučne riječi

poruka: 8
|
čitano: 1.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Keywords, ili vam ključne riječi

Jedno pitanje na koje bih trebao stručan odogovr, iako već pretpostavljam koji će biti, trebam odgovor nekoga tko se više razuimije u ovo...

Uglavnom dogodila se jedna vrlo ozbiljna situacija, glede ključnih riječi na web stranici ?!

<m3ta nam3="r1ghts" cont3nt="Skop1ranj3 ne0vlast3no sadržaja, sl1ka, kao 1 nj3n1h codova naslov1,ključn3 r1j3č1,   slogan1, kazn3no j3 d1j3lo prot1v poč1n1t3lja ć3 s3 b3z najav3 kod nadl3žn1h 1nst1tuc1ja!"  pokr3nut1 sudsk1 spor kod nadl3žn1h 1nst1tuc1ja!" />  

Obratite paznju na to da se spominju kljucne rijeci i naslovi ?!
Sad bih vas zamolio za jedan dobar odgovor, ima li ovo smisla, i dali ovo što je pod meta tagu navedno moguće, ili čista glupost! (Po meni prije ovo drugo), ali kada netko spominje sud i počne se tako ponašati, volio bih dobiti stručniji odgovor.
Molio bih da odogovre oni koji su sigurni u svoj odgovor. Hvala

Da rezimiram, mogu li kljucne rijeci biti zasticene, pod copyrightom, tipa rijeci, automehanicar za skupe aute"   i moze li naslov teksta biti pod zastitom, razumijem da sami tekst moze imati autorska prava.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 16:52 (mađioničar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Keywords, ili vam ključne riječi

glupost {#} ključne ti rijeći mogu bit zaštićene, al se netrebaš tolko oko toga zabrinjavat.

Google ti uopće ne koristi ključne rijeći neke tražilice da, ali google ne on ti neke druge stvari koristi za pozicioniranje stranice u tražilici.

17 godina

1. riječi mogu biti pod copyrightom (npr. imena brandova, proizvoda,...)

2. kako misliš da google ne koristi keywords za pozicioniranje kod organske pretrage?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Keywords, ili vam klkjučne riječi

jednostavno ne koristi ih uopće u bilokakvom SEO (Search Engine Optimazation) on ih jednostavno preskoći.

1. Da al nemoraš se oko toga tolko brinut, je pošto google ih ne koristi niko te nebu tužil.

2. Pod tim mislim što se tiče googla <meta name="keywords"> nemora ni bit u kodu stranice on ključne rijeći koristi na potpuno drugi naćin, jer su ljudi znali varat preko tog znaka tako da su ga oni iz svog algorima izbacili. Neke tražilice koriste taj dio koda no google ne.

17 godina
NoorMomento kaže...

jednostavno ne koristi ih uopće u bilokakvom SEO (Search Engine Optimazation) on ih jednostavno preskoći.

1. Da al nemoraš se oko toga tolko brinut, je pošto google ih ne koristi niko te nebu tužil.

2. Pod tim mislim što se tiče googla <meta name="keywords"> nemora ni bit u kodu stranice on ključne rijeći koristi na potpuno drugi naćin, jer su ljudi znali varat preko tog znaka tako da su ga oni iz svog algorima izbacili. Neke tražilice koriste taj dio koda no google ne.

Google koristi preko 200 varijabli u kompleksnom algoritmu za računanje rangiranja za SERP. Između ostalih i keywords! Pa zašto bi povezivao keywords u headu sa keywordima u tekstu na stranici? ili misliš da se to ne radi?!

17 godina

Keywords imaju slabu i nikakvu vaznost. Google ih je odavno odbacio radi zlouporabe.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dakle to je jasno, da google vise ne pridaje toliko paznje meta tagovima, tu su sada linkovi i naravno kljucne rijeci putem kojih su linkane, itd. da ne ulazim u dubine.

Uglavnom da zakljucim, ono sto je vec bilo logicno, ukoliko se ne radi o trademark riječima, tipa koka-kola, i istom poretku riječi, ključne riječi se mogu upotrebaljavati.

16 godina
neaktivan
mađioničar kaže...

Uglavnom da zakljucim, ono sto je vec bilo logicno, ukoliko se ne radi o trademark riječima, tipa koka-kola, i istom poretku riječi, ključne riječi se mogu upotrebaljavati.

Ma LoL ko tebi brani da optimiziras tekst stranice i natjeces se za kljucnu rijec coca-cola. Ti nemozes koristit rijec coca-cola i predstavljat to ka nesto svoje al smis pisat tekstove o coca-coli i optimizirat stranicu za tu rijec to ti niko nemoze zabranit. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice