Kako zaraditi novac na netu... zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 3.484
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako zaraditi novac na netu...

zanima me koji je najbolji način da zaradim novac preko neta... vidio sam neke stranice koje zahtjevaju logiranje i plaćanje membershipa... to mi ne smeta... a možete li mi predložiti neke stranice za klikanje ili općenito neke načine za zaradu... :DDD

call of duty mw2
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uplati mi na račun 100kn, i naučit ćeš kako lagano zaradit novac {#}

3 0 hvala 1
14 godina
Re: Kako zaraditi novac na netu...

cod__kiLL3r kaže...

zanima me koji je najbolji način da zaradim novac preko neta... vidio sam neke stranice koje zahtjevaju logiranje i plaćanje membershipa... to mi ne smeta... a možete li mi predložiti neke stranice za klikanje ili općenito neke načine za zaradu... :DDD

to ti je navlakuša nema na netu prave zarade osim reklama na tvom websiteu (a kako nemaš neki popularan website sa bar 100 posjetitelja dnevno) takodjer bila je tema u nekom bugu nedavno pa malo pročitaj taj bug

15 godina
protjeran
Re: Kako zaraditi novac na netu...

cod__kiLL3r kaže...

Kolko ja znam bilo je već ovakvih tema i sve su lockane. Uglavnom ne isplati ti se, osim ako imas onih nekih pluginova koji to sami automatski klikaju i te fore. Al opet ti se ne isplati baš puno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice