Kako napraviti ovakav sub-menu?
Kada stavite strelicu miša na Menu II, sastrane se pojavi još jedan menu ( slika )
Kako to napraviti?
Kada stavite strelicu miša na Menu II, sastrane se pojavi još jedan menu ( slika )
Kako to napraviti?
Kako to napraviti?
Neznam koliko si na "ti" sa CSS-om, ali ako za horizontalni meni imaš display:inline, onda za ovakav imaš display:block deklaraciju.
Kako to napraviti?
Neznam koliko si na "ti" sa CSS-om, ali ako za horizontalni meni imaš display:inline, onda za ovakav imaš display:block deklaraciju.
a?
neam ja to pojma nist :D
mozes malo objasnit kako to napravit? :O
trbat će ti i malo javascripta, a ostalo riješavaš preko CSS-a definiraš liste i njihov prikaz, a podmenije apsolutno pozicioniraš i prikazuješ po potrebi.
trbat će ti i malo javascripta, a ostalo riješavaš preko CSS-a definiraš liste i njihov prikaz, a podmenije apsolutno pozicioniraš i prikazuješ po potrebi.
Ma ja bi podmenije vukao dinamički, recimo sa XMLHttpRequestom Šalu na stranu, trk na ovu temu ako ti je ovo gore navedeno nepoznanica.
jel mi moze netko to napravit od vas ? :D
Upiši u google "jquery plugin navigation" i naći češ šta treba.
Naravno moraš biti upoznat sa javascriptnom, jquery, jquery pluginovima i css-om.....