Evo prvi put sam se susreo sa Joomlom, i pokušajem sledeće i neide mi:
kada otvaram svoj website npr. www.mysite.com pojavi se Index Of: ispod Joomla16.
Kako da napravim kada otvaram webiste da mi otvori odma stranicu da nemoram kliknut na joomla16?
Evo prvi put sam se susreo sa Joomlom, i pokušajem sledeće i neide mi:
kada otvaram svoj website npr. www.mysite.com pojavi se Index Of: ispod Joomla16.
Kako da napravim kada otvaram webiste da mi otvori odma stranicu da nemoram kliknut na joomla16?
Putem FTP-a prebaci sve fajlove iz tog joomla16 foldera u root direktorij(public_html) i trebalo bi raditi...
Putem FTP-a prebaci sve fajlove iz tog joomla16 foldera u root direktorij(public_html) i trebalo bi raditi...
Ali folder joomla je u public html folderu, ako iznesem sve fajlove ispiše mi neku grešku.
Ali folder joomla je u public html folderu, ako iznesem sve fajlove ispiše mi neku grešku.
Instaliraj program filezilla i preko njega prebaci sve u public_html i radit će
Sadržaj iz foldera joomle moraju biti u public_html-u.
Potrudi se barem pročitati kako instalirati jooml-u na njihovim službenim stranicama.
Meni se ćini da je čovjek krvo instaliro Jopomlu na server ili je uopće nije instaliro. Ako si razvijo stranicu lokalno neće ti biti dovoljno prebacit putem FTP-a već ćeš morat i bazu prebacit. Doduše može bit da si krivo konfiguriro sajt pogledaj si u backendu Site > Global Configuration.
U public html prrebacuješ sve ono što ti se nalaazi u Joomla folderu ne sam Joomla folder, ako nikako drugaćije nejde napravi frišku instalaciju Joomle na serveru i preseli podatke na server putem SQL-a, FTP ili nekog Backup programa.