Izrada banera

poruka: 13
|
čitano: 2.421
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Izrada banera

Posto sam vec neki amater u photoshopu i sad sam se malo orjentirao na izradu banera zelio bih i nesto zaraditi od tog svog truda. Dakle sad za pocetak ako nekome treba neki baner neka me kontaktira a ja bi mu to napravio besplatno ili ako biste mi htjeli poslati na paypal dolar dva bio bih vam zahvalan. Ovo radim da prvo vidim kako bi se ponasao potencijalni kupac banera i kolika je moja kvaliteta izrade. Ako vam treba javite mi se preko pp

i love cod4

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Izrada banera

sta nikome netreba/nece?

i love cod4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada banera

Odi na elance.com, odesk.com ili freelancer.com i tamo zarađuj od izrade bannera :)

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Izrada banera
Fićo_CoD 5 kaže...

Odi na elance.com, odesk.com ili freelancer.com i tamo zarađuj od izrade bannera :)

elance tamo sam se regao ali velika konkurencija i samo zaposljavaju sto imaju neki rejting vec, odesk se nitko nece javit a za freelancer neznam..budem probao

i love cod4
15 godina
neaktivan
Izrada banera

Napravi neki random pa ćemo ti dati kritiku.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Slash 666 kaže...

problem je taj sto nemam puno vremena pa neznam nemam ideju..meni treba sve napisano pa da radim

i love cod4
15 godina
neaktivan
Izrada banera

Šta napisano?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mamaza kaže...
Slash 666 kaže...

problem je taj sto nemam puno vremena pa neznam nemam ideju..meni treba sve napisano pa da radim

Napravi nešto random, evo recimo za one podravkine brzo i fino ili čije su već juhe.Napravi u tri standardne dimenzije po želji, uzmi si recimo 72 sata rok i to je to.Nadam se da da ti je sad jasnije.

Sad koliko će ti to u Photoshopu biti jednostavnije nego u Illustratoru, prosudi sam.I da, fokusiraj se na dinamičke bannere, statiku nitko ne voli.Ako imaš bilo kakva pitanja pucaj.

Naveo si da baš nemaš vremena, ja naručim od tebe banner, i što mi to govori?Plus u potpisu i love cod4 ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 10:51 (alankish).
14 godina
protjeran
Slash 666 kaže...

Šta napisano?

krivo sam se izrazi...pa sta da bude na baneru odnosno o cemu za sta je baner

i love cod4
15 godina
odjavljen
Mamaza kaže...
Slash 666 kaže...

Šta napisano?

Očito smo se krivo shvatili.Gore sam ti rekao, napravi banner za brzo&fino juhe, napravi ga u tri različite standardne dimenzije po svojoj želji, i daj linkove i objavi ih ovdje.Imaš tri dana :D.Moraš sam osmisliti izgled, boje i tipografiju, kao i poruku.Problem?

14 godina
protjeran
alankish kaže...
Mamaza kaže...
Slash 666 kaže...

Šta napisano?

Očito smo se krivo shvatili.Gore sam ti rekao, napravi banner za brzo&fino juhe, napravi ga u tri različite standardne dimenzije po svojoj želji, i daj linkove i objavi ih ovdje.Imaš tri dana :D.Moraš sam osmisliti izgled, boje i tipografiju, kao i poruku.Problem?

nisam tebe citirao...ta je poruka prije tvog posta napisana{#}

i love cod4
15 godina
odjavljen
Mamaza kaže...

Ma shvatio sam to, ali da znaš što mora biti gore napisano.Evo dobio si zadatak, imaš tri radna dana, i forumaši će ti ocijenit tvoj banner, i ako je dobar imaš več nekakav portfolio.

14 godina
protjeran
alankish kaže...
Mamaza kaže...

Ma shvatio sam to, ali da znaš što mora biti gore napisano.Evo dobio si zadatak, imaš tri radna dana, i forumaši će ti ocijenit tvoj banner, i ako je dobar imaš več nekakav portfolio.

probat cu..potrudit cu se{#}

i love cod4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice