Google translate

poruka: 5
|
čitano: 2.108
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google translate
pitanje

Da li Google i ostali pretraživači indexiraju stranice koje su prevedene pomoću Google translate-a. Stavim onaj kod koji se dobije od Google na moju stranicu, i zanima me dal će on idexirat onda te moje prevedene stranice.

Ako ne, dal netko zna kako bih to mogao napravit.

Možda da u linku direktno postavim sve parametre za prevođenje i otvorim tu stranicu u novom prozoru?

Where can I hook up my modem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google translate

Google kad prevodi stranice kopira ih, prevede te ih izbaci sa svog servera. Te stranice se ne indeksiraju, jedini način je da sam prevodiš svoje stranice i objavljuješ ih na svom serveru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google translate

Nevezano uz originalno pitanje ali vezano uz naslov, zadnja dva dana pojavio se problem kod prevođenja URLova, dakle kada na googleovoj stranici za prevođenje zalijepim URL otvorila bi mi se prevedena stranica, sada to više nije moguće niti u FF niti u IE, ima li još tko takav problem sa prevođenjem kompletnih stranica, jeli google što mijenjao oko svog prevoditelja a da ja za to ne znam ili je problem samo kod mene? TIA {#}

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 15:09 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Google translate

U Google Chrome imaš ugađenu opciju koja ti nudi prijevod sa stranog na matični jezik.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Google translate
(s)izgoreo kaže...

Nevezano uz originalno pitanje ali vezano uz naslov, zadnja dva dana pojavio se problem kod prevođenja URLova, dakle kada na googleovoj stranici za prevođenje zalijepim URL otvorila bi mi se prevedena stranica, sada to više nije moguće niti u FF niti u IE, ima li još tko takav problem sa prevođenjem kompletnih stranica, jeli google što mijenjao oko svog prevoditelja a da ja za to ne znam ili je problem samo kod mene? TIA {#}

meni bez problema radi (firefox) .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice