Google Chrome skripta za Bug Online Forum zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.403
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Google Chrome skripta za Bug Online Forum

Poštovanje dame i gospodo. Ovo je počelo kao sprdnja, ali oslučio sam malo poraditi na tome.

Ono što moja skripta za sada radi jest mijenja header koji je po meni ružan. Ovo je samo zezancija za sada ali krečem malo ozbiljnije u to pa će korisnici moći odabrati između headera koji im se sviđa itd, a planiram i proširiti stil na ostatak foruma. 

Za sada testnu skriptu možete preuzeti ovdje.

http://dl.dropbox.com/u/20590482/bolheaderchange.crx

Ovaj je header više za žene ali ok :D

Kao što sam rekao, zezancija.

Instalacija skripte:

Skinete i povučete u chrome preglednik te prihvatite instalaciju. Nakon toga refresh.

Želim čuti vaša mišljenja, što se još može dodati, što promjeniti itd.

Znam da nisam niti počeo ali krenuo bih to razvijatio pa da znam na što se koncentrirati :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 23:24 (OriginalEXE).

2 0 hvala 2
15 godina
Google Chrome skripta za Bug Online Forum

Inače tvoj header je puno bolji od standardnog?... Al ok je izvedeno, smeta me jedino šta ne vraća na homepage foruma slika gori livo.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Google Chrome skripta za Bug Online Forum
sirka666 kaže...

Inače tvoj header je puno bolji od standardnog?... Al ok je izvedeno, smeta me jedino šta ne vraća na homepage foruma slika gori livo.

Haha ma to je zezancija, danas sam nacrtao tu babu pa za foru stavio {#}

Naravno da će ubuduće lijepše izgledati headeri ovo je zezancija. I da, uključiti ću i link u budućoj nadogradnji, ovo sam izveo mal drugačije ali bit će i to ;)

15 godina
OriginalEXE kaže...

Naravno da će ubuduće lijepše izgledati headeri ovo je zezancija. I da, uključiti ću i link u budućoj nadogradnji, ovo sam izveo mal drugačije ali bit će i to ;)

Iskreno očekiva san neko sra*e kad san vidia da si tek jedan dan ovde, al ovo i nije toliko loše, istina dosta jednostavno ali dobro za početak. {#}

Peace means I'm reloading my gun.
14 godina
sirka666 kaže...
OriginalEXE kaže...

Iskreno očekiva san neko sra*e kad san vidia da si tek jedan dan ovde, al ovo i nije toliko loše, istina dosta jednostavno ali dobro za početak. {#}

Hehe :) Sutra krečem u pravi razvoj, dodat ću mnoge opcije već mi se sve vrti po glavi :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice