Google Add Sense

poruka: 67
|
čitano: 15.110
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Ma nema veze...

ASUS P5Q Deluxe S775/-/INTEL Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 2xSLI BFG GeForce 9800 GT OC/-/22" LCD LG G.SKILL 6GB DDR2-1066/-/HDD 500 GB,WD5000 Precision SST-PS01B BLACK/-/ATX SilverStone SST-OP1200 1200W Logitech G15 Gaming keyboard/-/Logitech G5 Laser Mouse/-/Logitech X-540 5.1 Soundsystem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

B_O_J_A preko cega si napravio tu web stranicu...dreamweavera ????

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 21:25 (sk8 4 life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Ne DW sam koristio za uredjenje CSS-a kod predloska stranica je odradjena preko Joomle

joomla.org

crojoomla.com

Ona mi je njabolja za stranice ovoga tipa jednostavno i brzo je svakome dodavati sadrzaje na web.I dosta ej pregledan i brza...

Ako ti bude trebala pomoc zovi u joomli radim vec dugo ako nisi radio na pocetku zna biti gusto znam da sam se ja patio malo dok se nisam snaso..

ASUS P5Q Deluxe S775/-/INTEL Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 2xSLI BFG GeForce 9800 GT OC/-/22" LCD LG G.SKILL 6GB DDR2-1066/-/HDD 500 GB,WD5000 Precision SST-PS01B BLACK/-/ATX SilverStone SST-OP1200 1200W Logitech G15 Gaming keyboard/-/Logitech G5 Laser Mouse/-/Logitech X-540 5.1 Soundsystem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Google Add Sense

poz

problem

aktiviran mi račun

al onaj addon na mozzili neće se logirat gore, piše login curently in progress...

užas

i na blogu mi stoji da račun još nije aktiviran, a dobio sam mail da su ga sktivirali

kak sredit to...

EDIT: na onom adsense pluginu mi ne prihvaća moj adsense username i password...

password sam resetiro sad par puta i neće

ko username sam stavio prvo mail, pa samo ime accounta i neće ....

jel imo ko sličan problme???? heeelp!!!

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 10:31 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Google Add Sense
doxy kaže...

poz

problem

aktiviran mi račun

al onaj addon na mozzili neće se logirat gore, piše login curently in progress...

užas

i na blogu mi stoji da račun još nije aktiviran, a dobio sam mail da su ga sktivirali

kak sredit to...

EDIT: na onom adsense pluginu mi ne prihvaća moj adsense username i password...

password sam resetiro sad par puta i neće

ko username sam stavio prvo mail, pa samo ime accounta i neće ....

jel imo ko sličan problme???? heeelp!!!

pa ako ti ne može na mozzili probaj na operi ili IE 8...na jednom od ta dva treba moć...Neodlučan
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Mogu samo reci da je adsense odlicno i za sada najbolje rjesenje sto se tice takvoga vida reklamiranja, meni licno je prosjek oko 1000 - 1500 preko jednog sajta... ima i Etarget ali nisu jos dovoljno jaki da bi mada i sa njima imam dnevno oko 100 kn ...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Neso kaže...

Mogu samo reci da je adsense odlicno i za sada najbolje rjesenje sto se tice takvoga vida reklamiranja, meni licno je prosjek oko 1000 - 1500 preko jednog sajta... ima i Etarget ali nisu jos dovoljno jaki da bi mada i sa njima imam dnevno oko 100 kn ...

imam pitanje

kod koga si kupio domenu i tko je napravio site?

ja sam tek počeo i imam problem ... mali broj posjeta...

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 10:31 (doxy).
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Domene sam kupio kod firme iz Hrvatske GEM studio a sajt sam sam pravio ... 

Vecina webmastera odustane od adsensa zato sto imaju malu posjetu i mali broj klikova ... ili zbog toga sto koriste standardne formate 468x60, 728x90 ili 160x600 na koje su vecina korisnika navikla te ih ignoriraju ... Probaj koristiti 336x280 ili neki drugi format kvadrata, te prilagodi boje oglasa sa bojama sajta ...

Sto se tice samog sajta i povecanja posjeta ubacuje redovno sadrzaje, izbjegavaj kopiranje ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Cekanje ovisi o tome koliko vam je star gmail racun i dali se koristi u razmjenu e-poste ili samo za registracije.I o tocnosti informacija

Ja sam se prijavio s Yahoo! e-mail-om i nisam uopće dugo čekao. Oko par tjedana(2-3), nesjećam se točno. Sad neznam dal su promijenili šta, to je bilo prije 2 g.
Where can I hook up my modem?
16 godina
protjeran
diizii kaže...
B_O_J_A kaže...

Cekanje ovisi o tome koliko vam je star gmail racun i dali se koristi u razmjenu e-poste ili samo za registracije.I o tocnosti informacija

Ja sam se prijavio s Yahoo! e-mail-om i nisam uopće dugo čekao. Oko par tjedana(2-3), nesjećam se točno. Sad neznam dal su promijenili šta, to je bilo prije 2 g.
 i jel ide zarada polako il je krenulo kak se spada?
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
 i jel ide zarada polako il je krenulo kak se spada?
Pa baš i ne. :-) Imam relativno mali broj posjeta na samo jednoj stranici, tako da mjesečno dobijem najviše $5. Inače to mi je hobi, a kako imam dosta obaveza na fakultetu ne stignem napravit i održavat još neke druge stranice. :-) Kad bih imao $100 mjesečno recimo sa svim stranicama koje bih htio napravit, ja bih bio pre zadovoljan. :-)

Može jedan off topic - ne mislite li da sve stranice koje imaju Google Adsense i Etarget oglas jedan do drugog, da krše Google-ov TOS. Koliko sam ja shvatio to se ne bi smjelo.
16 godina
protjeran
Google Add Sense

neznam

ja imam zajedno od adsense i comision junction (CJ) i nitko ne prigovara, a za etarget ne znam... prijavi se na CJ..oni su glavni i najviše isplaćuju

kad se popenješ na 5 stranica po 15 oglasa samo od CJ dnevno ćeš vrtit 50 dolara a možda i više---

ja u 15 dana ( malo manje) imam oko 115 posjeta na blogu tak da...

počeo sam s njim a s izradom stranice krećem negdje početkom petog mjeseca...svaka stranica različitog sadržaja...

samo treba znat ukomponirat oglas tak da se ne izdvaja previše od ostalih...

stavi lijep naslov da privučeš posjetitelja i evo para...

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad vidim da piše da se mogu staviti drugi oglasi, ali moraju biti takvi da se ne zamjene s Google-ovim. :-)

A neznam, pokušavao sam dovest veći broj korisnika, ali sporo to ide. Čak mi se i dobro pozicionira u rezultatima pretraživanja, ali jednostavno valjda nije tolika zainteresiranost.

16 godina
protjeran
Google Add Sense

bitne su ključne riječi, kupi ih na adwords...

ja kupujem idući tjedan...

lol...bez njih sma na prvoj stranici kod pretraćivanja ak upišeš ddoxy u gugl

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

zanima me oću dobivat pare ak sam sebi klikćem na oglase? npr. odem kod frenda na komp i 30min si klikćem po oglasima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

zanima me oću dobivat pare ak sam sebi klikćem na oglase? npr. odem kod frenda na komp i 30min si klikćem po oglasima

Dobit ćeš doživotnu zabranu korištenja Google ad sensa. Neradi ni u ludilu, jer ak te uhvate gotov si.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Šta mislite oćeme skužit ak nas 5 frendova ima račun i svako svakom 2-3 puta dnevno klike na oglase?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Šta mislite oćeme skužit ak nas 5 frendova ima račun i svako svakom 2-3 puta dnevno klike na oglase?

vjerojatno nakon nekog vremena oce, ako cete bit u nekoj petlji, npr. kad jedan onda svi tj. ako jedan dan nitko ne stisne a drugi dan vas 50 stine i to stalno iste ip adrese oni sigurno imaju neke botove koji to promatraju, ili ako stalno imate jedan pa drugi pa treci, tj stalni poredak isto.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan

ja sam dobio odgovor u roku niti jednog sata. ali kako mi se za sada čini od takve zarade nema ništa!!!

chvarko_007 --- http://chvarkonet.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
chvarko_007 kaže...

ja sam dobio odgovor u roku niti jednog sata. ali kako mi se za sada čini od takve zarade nema ništa!!!

imas Addsense 10 min i govoris kako nema zarade ?

Koliko unikata imas dnevno? Kako si uklopio oglase ?

Ima tu mjesec dana sitnih podesavalja, testiranja prije nego ista pocnes zaradjivati

17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
cuspajz kaže...

vjerojatno nakon nekog vremena oce, ako cete bit u nekoj petlji, npr. kad jedan onda svi tj. ako jedan dan nitko ne stisne a drugi dan vas 50 stine i to stalno iste ip adrese oni sigurno imaju neke botove koji to promatraju, ili ako stalno imate jedan pa drugi pa treci, tj stalni poredak isto.

Google vas gleda !!!!Bogataš

17 godina
Hell Rider kaže...
Matatata krele od zanata kaže...
cuspajz kaže...

Google vas gleda !!!!Bogataš

Samim ovim raspravljanejm na forumu postajete sumljivi, google sve indexira, vaše riječi su ključni pojmovi Cool

I'm silicon-based life-form
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

zato meni još nisu posli odgovor (čekam više od 7 dana)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

zato meni još nisu posli odgovor (čekam više od 7 dana)

lol ljudi cekaju i po nekoliko mjeseci (kao ja) a ti bi to u sekundi. Šutim

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Google Add Sense

meni baš danas stigo mail a čeko sam 2 dana

www.hrrap.co.cc posjetite moju stranicu za sve rap vjesti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Registrirajte se na blogger.com i preko toga zatražite AdSense account. Meni su isti dan odobrili.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

Poceo ja sa google adsense ali molim vas da mi neko objasni kako ja sa 21 pojavljivanjem na stranici i s brojem klikova 5 sam zaradio 0.00$

broj klikova i posjeta broj klikova i posjeta

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google Add Sense

ja imam 1400 pojavljivanja reklame i 4 klika a zarada je 30 centi. Ja mislim da što imaš više pojavljivanja jedan klik ti više vrijedi.

www.hip-hopunity.com posjetite moju stranicu za sve rap vjesti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Add Sense

S kolko su vam klikova počeli dolazit prvi dolari?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Poceo ja sa google adsense ali molim vas da mi neko objasni kako ja sa 21 pojavljivanjem na stranici i s brojem klikova 5 sam zaradio 0.00$

pa jel ti se prikazuju public service adsi? oni ne donose ništa zarade.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice