Ma nema veze...
Google Add Sense
- poruka: 67
- |
- čitano: 15.109
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
B_O_J_A preko cega si napravio tu web stranicu...dreamweavera ????
Ne DW sam koristio za uredjenje CSS-a kod predloska stranica je odradjena preko Joomle
Ona mi je njabolja za stranice ovoga tipa jednostavno i brzo je svakome dodavati sadrzaje na web.I dosta ej pregledan i brza...
Ako ti bude trebala pomoc zovi u joomli radim vec dugo ako nisi radio na pocetku zna biti gusto znam da sam se ja patio malo dok se nisam snaso..
poz
problem
aktiviran mi račun
al onaj addon na mozzili neće se logirat gore, piše login curently in progress...
užas
i na blogu mi stoji da račun još nije aktiviran, a dobio sam mail da su ga sktivirali
kak sredit to...
EDIT: na onom adsense pluginu mi ne prihvaća moj adsense username i password...
password sam resetiro sad par puta i neće
ko username sam stavio prvo mail, pa samo ime accounta i neće ....
jel imo ko sličan problme???? heeelp!!!
poz
problem
aktiviran mi račun
al onaj addon na mozzili neće se logirat gore, piše login curently in progress...
užas
i na blogu mi stoji da račun još nije aktiviran, a dobio sam mail da su ga sktivirali
kak sredit to...
EDIT: na onom adsense pluginu mi ne prihvaća moj adsense username i password...
password sam resetiro sad par puta i neće
ko username sam stavio prvo mail, pa samo ime accounta i neće ....
jel imo ko sličan problme???? heeelp!!!

Mogu samo reci da je adsense odlicno i za sada najbolje rjesenje sto se tice takvoga vida reklamiranja, meni licno je prosjek oko 1000 - 1500 preko jednog sajta... ima i Etarget ali nisu jos dovoljno jaki da bi mada i sa njima imam dnevno oko 100 kn ...
Mogu samo reci da je adsense odlicno i za sada najbolje rjesenje sto se tice takvoga vida reklamiranja, meni licno je prosjek oko 1000 - 1500 preko jednog sajta... ima i Etarget ali nisu jos dovoljno jaki da bi mada i sa njima imam dnevno oko 100 kn ...
Domene sam kupio kod firme iz Hrvatske GEM studio a sajt sam sam pravio ...
Vecina webmastera odustane od adsensa zato sto imaju malu posjetu i mali broj klikova ... ili zbog toga sto koriste standardne formate 468x60, 728x90 ili 160x600 na koje su vecina korisnika navikla te ih ignoriraju ... Probaj koristiti 336x280 ili neki drugi format kvadrata, te prilagodi boje oglasa sa bojama sajta ...
Sto se tice samog sajta i povecanja posjeta ubacuje redovno sadrzaje, izbjegavaj kopiranje ...
Cekanje ovisi o tome koliko vam je star gmail racun i dali se koristi u razmjenu e-poste ili samo za registracije.I o tocnosti informacija
Cekanje ovisi o tome koliko vam je star gmail racun i dali se koristi u razmjenu e-poste ili samo za registracije.I o tocnosti informacija
neznam
ja imam zajedno od adsense i comision junction (CJ) i nitko ne prigovara, a za etarget ne znam... prijavi se na CJ..oni su glavni i najviše isplaćuju
kad se popenješ na 5 stranica po 15 oglasa samo od CJ dnevno ćeš vrtit 50 dolara a možda i više---
ja u 15 dana ( malo manje) imam oko 115 posjeta na blogu tak da...
počeo sam s njim a s izradom stranice krećem negdje početkom petog mjeseca...svaka stranica različitog sadržaja...
samo treba znat ukomponirat oglas tak da se ne izdvaja previše od ostalih...
stavi lijep naslov da privučeš posjetitelja i evo para...
Sad vidim da piše da se mogu staviti drugi oglasi, ali moraju biti takvi da se ne zamjene s Google-ovim. :-)
A neznam, pokušavao sam dovest veći broj korisnika, ali sporo to ide. Čak mi se i dobro pozicionira u rezultatima pretraživanja, ali jednostavno valjda nije tolika zainteresiranost.
bitne su ključne riječi, kupi ih na adwords...
ja kupujem idući tjedan...
lol...bez njih sma na prvoj stranici kod pretraćivanja ak upišeš ddoxy u gugl
zanima me oću dobivat pare ak sam sebi klikćem na oglase? npr. odem kod frenda na komp i 30min si klikćem po oglasima
zanima me oću dobivat pare ak sam sebi klikćem na oglase? npr. odem kod frenda na komp i 30min si klikćem po oglasima
Dobit ćeš doživotnu zabranu korištenja Google ad sensa. Neradi ni u ludilu, jer ak te uhvate gotov si.
Šta mislite oćeme skužit ak nas 5 frendova ima račun i svako svakom 2-3 puta dnevno klike na oglase?
Šta mislite oćeme skužit ak nas 5 frendova ima račun i svako svakom 2-3 puta dnevno klike na oglase?
vjerojatno nakon nekog vremena oce, ako cete bit u nekoj petlji, npr. kad jedan onda svi tj. ako jedan dan nitko ne stisne a drugi dan vas 50 stine i to stalno iste ip adrese oni sigurno imaju neke botove koji to promatraju, ili ako stalno imate jedan pa drugi pa treci, tj stalni poredak isto.
ja sam dobio odgovor u roku niti jednog sata. ali kako mi se za sada čini od takve zarade nema ništa!!!
ja sam dobio odgovor u roku niti jednog sata. ali kako mi se za sada čini od takve zarade nema ništa!!!
imas Addsense 10 min i govoris kako nema zarade ?
Koliko unikata imas dnevno? Kako si uklopio oglase ?
Ima tu mjesec dana sitnih podesavalja, testiranja prije nego ista pocnes zaradjivati
vjerojatno nakon nekog vremena oce, ako cete bit u nekoj petlji, npr. kad jedan onda svi tj. ako jedan dan nitko ne stisne a drugi dan vas 50 stine i to stalno iste ip adrese oni sigurno imaju neke botove koji to promatraju, ili ako stalno imate jedan pa drugi pa treci, tj stalni poredak isto.
Google vas gleda !!!!
Google vas gleda !!!!
Samim ovim raspravljanejm na forumu postajete sumljivi, google sve indexira, vaše riječi su ključni pojmovi
zato meni još nisu posli odgovor (čekam više od 7 dana)
zato meni još nisu posli odgovor (čekam više od 7 dana)
lol ljudi cekaju i po nekoliko mjeseci (kao ja) a ti bi to u sekundi.
meni baš danas stigo mail a čeko sam 2 dana
Registrirajte se na blogger.com i preko toga zatražite AdSense account. Meni su isti dan odobrili.
ja imam 1400 pojavljivanja reklame i 4 klika a zarada je 30 centi. Ja mislim da što imaš više pojavljivanja jedan klik ti više vrijedi.
S kolko su vam klikova počeli dolazit prvi dolari?
Poceo ja sa google adsense ali molim vas da mi neko objasni kako ja sa 21 pojavljivanjem na stranici i s brojem klikova 5 sam zaradio 0.00$
pa jel ti se prikazuju public service adsi? oni ne donose ništa zarade.