Facebook like button za sliku

poruka: 5
|
čitano: 2.782
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, potreban mi je kod za facebook like koji bi funkcionirao na iduci nacin, taj button ta like bi bio like za sliku (url uploadane slike), ono sto ja zelim je da se taj like posta pod activity od korisnika, kada se klikne like ima za post on facebook i ako klikne close stavi mu samo pod activity u formatu u kojemu bi ja stavio. Naslov bi bio link na podstranicu di je slika a dole bi bio neki opis. Facebook like bi funkcionirao na nacin ko na webshopovima kada se like-a neki proizvod.

Trazio sam na facebook developers ali nisam uspio sredit da mi radi na taj nacin pa me zanima da li netko moze objasnit sto je sve potrebno da to funkcionira kako treba.

Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To mozes napraviti preko open graph protocola.

http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/

Step 2 open graph.

SEO, web design/coding, fb app development
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Facebook like button za sliku

To sam bio vidio ali to samo funkcionira ako se taj like odnosi na cijelu podstranicu? Ako zelim vise like-ova na jednoj stranici stavit onda ce mi uzimat iz heada isti naslov?

I jos jedno pitanje, htio sam napravit da kad netko like-a na stranici sliku da zapravo like-a na facebooku istu tu sliku na grupi, da li se to moze napravit? Probao sam to napravit ali je problem sto se like-a i nakon pola sekunde unlike-a ali povuce dobre podatke od tog url-a, tipa opis slike i slicno.

12 godina
neaktivan
Facebook like button kao potpis u email

Jel ima netko tko bi mi mogao pomoci i jednostavnim rjecnikom objasniti kako da stavim facebook like button u sastavni dio potpisa u emailu? hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Facebook like button kao potpis u email

Možeš ovdje otići na step 1 https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/

Upišeš url koji želiš da se like-a i otiđeš na get code, i tamo uzmeš iframe recimo.

Pod profil si namjestiš da ti prikazuje recimo iframe na get code, ovisno o tome da li ti servis podržava takav potpis. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice