Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.176
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Community review vaših web stranica
suludi8 kaže...

Evo dečki, ako kome trebaju kondomi po mjeri sada zna gdje se mogu nabaviti.

My Size Condoms

Daj, suludi... Ti si radio ovaj web?

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
suludi8 kaže...

My Size Condoms

Daj, suludi... Ti si radio ovaj web?

Pa šta je to tolko nevjerovatno!? Šalim se, manje više je sve moje, osim naravno ovih crteža, kao na measuring page.

Jbg., da znam to ovako kvalitetno raditi vjerovatno bi negdje bio zaposlen kao grafički dizajner.

15 godina
odjavljen
suludi8 kaže...

Pa šta je to tolko nevjerovatno!? Šalim se, manje više je sve moje, osim naravno ovih crteža, kao na measuring page.

Jbg., da znam to ovako kvalitetno raditi vjerovatno bi negdje bio zaposlen kao grafički dizajner.

Svaki sajt ti je sve bolji i bolji, ovo je ludo, ako zanemarimo temu stranice {#}.

Daj pukni malo više detalja, ako nije bed, ako je, može i na PM. Tehnologije, CMS, znam da koristiš C5 i da je odličan. Kod je tako uredno napisan da nemogu vjerovati

P.S. Znaš kako je ružno na Fx-u umjesto favicona vidjeti, samo kvadratić ? {#}

16 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Izbor jezika ne funkcionira.

Btw, sve mi se čini da je to za one s malima, kojima su normalni kondomi šlampavi. Ja nemam tih problema :P

16 godina
neaktivan
bed kaže...
suludi8 kaže...

Izbor jezika ne funkcionira.

Btw, sve mi se čini da je to za one s malima, kojima su normalni kondomi šlampavi. Ja nemam tih problema :P

Jezike će klijent naknadno dodavati, kad naprave prijevode....tako da znaš Veliki{#}

15 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Pogledajte update moje sranice

http://bdwebsites.heliohost.org/index.html

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 20:48 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Pogledajte update moje sranice

http://bdwebsites.heliohost.org/index.html

Dobio sam migrenu.

14 godina
neaktivan

Koji može bit razlog da se u galeriji (koja se sastoji od malih thumbnailova) neke slike otvaraju normalno, dok druge ne reagiraju, kao da nisu link. Veličina slike nije problem jer neke koje se ne otvaraju imaju cca 50kb?

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako može neki mali pregled i savjet/kritika/prijedlog za moju web stranicu. Stranica je bazirana na wordpress-u tako da..ustvari sami pogledajte i prosudite :

www.bosniandroid.com

I ne bi bilo loše da poklikate na reklame od google-a {#} tako da mogu da opstanem još neko vrijeme...

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RimSo kaže...

Ako može neki mali pregled i savjet/kritika/prijedlog za moju web stranicu. Stranica je bazirana na wordpress-u tako da..ustvari sami pogledajte i prosudite :

www.bosniandroid.com

I ne bi bilo loše da poklikate na reklame od google-a {#} tako da mogu da opstanem još neko vrijeme...

Mali savjet iz osobnog iskustva: ne nagovaraj druge da ti klikaju na reklame. To sam i ja pred par godina radio radi vlastite neozbiljnosti i izgubio račun, a kada ga jednom izgubiš ne možeš ga vratiti na svoje ime, tako da se ne zaje s tim, poslije će ti biti žao.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV | Gledaj filmove s prijevodom, serije i crtiće online - http://www.svehr.com
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
RimSo kaže...

www.bosniandroid.com

Mali savjet iz osobnog iskustva: ne nagovaraj druge da ti klikaju na reklame. To sam i ja pred par godina radio radi vlastite neozbiljnosti i izgubio račun, a kada ga jednom izgubiš ne možeš ga vratiti na svoje ime, tako da se ne zaje s tim, poslije će ti biti žao.

Razumio ! {#} Tek sam to uspio sve složit pa sam mislio....

Nemam potpis osim na licnoj
13 godina
neaktivan

www.it-vijesti.com

Stranica je svojevrstan agregator IT vijesti. Pogonjena je WordPress-om.

Što je dobro, što nije, što bi trebalo doraditi, izmijeniti ...? Svi dobronamjerni prijedlozi i savjeti su dobrodošli.

1 0 hvala 0
15 godina

Mali OT:

Trebao bih malu pomoc oko redizajdna jednog portala.

Portal je inace raden u WordPress-u tj tema je preradena i sada bi trebalo neke stvari promjenit i jos napraviti neke sitnice.

Isto tako trebao bih pomoc oko izrade dva - tri bannera

Sve ostale info dobijete na PM.

Zahvaljujem unaprijed!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 10:08 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan

novi kviz site - kvizoteka.net

http://www.kvizoteka.net

komentari, kritike i prijedlozi dobrodošli.....

pozz

13 godina
neaktivan

Postavljen je link u linkoteku portala it-vijesti.com

16 godina

Moja osobna web stranica. {#}

Evo link.

Biti će još i verzija na hrvatskom jeziku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 0:29 (Laca).

4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Laca kaže...

Moja osobna web stranica. {#}

Evo link.

Biti će još i verzija na hrvatskom jeziku.

Lijepo {#}

Vidim da si se poigrao sa CSS3 propertyima, jednostavno i ugodno. Možda bi bilo bolje osigurati i podršku za starije browsere, makar i ja osobno bježim od toga, dosta toga za IE možeš pokriti sa PIE, odnosno baci oko ovdje.

Kod ove Easy Comment System aplikacije, kako si riješio ovo sa like buttonom? AJAX?  Može link na comments.min.js plugin? Da li validacija ide kroz njega?

I da, zbog čega su ti svi dependency fajlovi u assets folderu? Radi lakše organizacije strukture ili je IDE tako posložio?

16 godina

@alankish

Hvala!

Like ide preko ajaxa... tj. sve ide preko ajaxa {#}

Php hendla request i ovisno o akciji vraća json niz.

Sajt je rađen u CodeIgniteru, tako da... lakša organizacija strukture, definitivno.

15 godina
odjavljen
Laca kaže...

@alankish

Hvala!

Like ide preko ajaxa... tj. sve ide preko ajaxa {#}

Php hendla request i ovisno o akciji vraća json niz.

Sajt je rađen u CodeIgniteru, tako da... lakša organizacija strukture, definitivno.

Tako sam i mislio, pošto ne vidim commente outputane u source, dakle HTML, isprobao sam i komentiranje na demo aplikaciji {#} CI? Super. Ja sam na kolačima {#}.

17 godina
neaktivan
alankish kaže...

Tako sam i mislio, pošto ne vidim commente outputane u source, dakle HTML, isprobao sam i komentiranje na demo aplikaciji {#} CI? Super. Ja sam na kolačima{#}.

Ne pratim previše u zadnje vrijeme, ali znam kad sam ja učio Codeigniter da su tada scenom frameworka vladali CakePHP i Codeigniter. Ja sam se tada bio odlučio na Codeigniter.

U međuvremenu, Codeigniter se nekako zadržava na sceni, ali uz neke negativnosti vezane uz sam razvoj i ekipu koja ga razvija (razvoj ide presporo, tvrtka EllisLab je prepustila volonterima razvoj kako bi framework živnuo, a on i dalje stoji), a za CakePHP duže vrijeme nisam čuo.

Uglavnom, koliko znam, danas su nove glavne zvijezde:

- Symfony (http://symfony.com) za koji mi se čini da je moderni ekvivalent CakePHP-a (malo kompliciraniji, s više komponenata, za veće sajtove...)

- FuelPHP (http://fuelphp.com/), lagan, jednostavan za učenje (barem ono malo što sam preletio dokumentaciju), moderni ekvivalent Codeignitera (dio developera su upravo ljudi koji su razvijali/razvijaju Codeigniter)

- i Laravel (http://laravel.com/) koji mi se čini kao moderan, jednostavan za učenje, ali moćan, te jedinstven, ne nalik niti CakePHP-u niti Codeigniteru.

Ovo gore nije iz mojeg iskustva jer ih nisam previše proučavao, ali vidim da je otprilike takva situacija. Kad se navikneš na jedan (npr. Codeigniter) znam da je teže prebaciti se na drugi. Tak da, nadam se da ću se jednog dana prebaciti, vjerojatno i većina drugih. A svi koji nisu proučavali frameworke i koji nisu okovani okovima Codeignitera (:P), moja preporuka je da krenete s jednim od ova tri (ne znam s kojim točno xD) jer ova tri predvode ono što će PHP development uskoro postati. Recimo, od tih frameworka već jedan, Symfony, dolazi zapravo kao hrpa komponenata u novom package manageru za PHP (Packagist/Composer), koji je ekvivalent gemu iz Rubyja.

Puno je to novosti, zato nekako i odgađam ulazak u to sve i proučavanje, jer mi je (zasad) Codeigniter dovoljan.

Ali budućnost u kojoj ću povući library iz Packagista i koji će biti kompatibilan istovremeno sa barem ova tri gore navedena frameworka (jer će i ta ostala dva valjda ubrzo biti komponentni), bez obzira koji koristio, čini mi se kao svijetla i zanimljiva budućnost. :)

Potpis ;)
15 godina
odjavljen
Danijel kaže...

Ne pratim niti ja previše, ali bacim oko. Symfony  je dosta dugo prisutan na sceni, a i tu je Zend. U detalje oko razvoja i nastavka razvoja pojedinog frameworka nisam previše ulazio jer za moj nativni framework postji community. Opet s druge strane, ne umanjujem vrijednost CI fw-a, nameće se kao logičan izbor za početnika isto kao CakePHP, s time da Cake ima par jako dobrih koncepata po uzoru na RoR. Osobno da prelazim na drugi framework, dvoumio bi se između Zenda i Symfonya čisto zbog najveće popularnosti, dok bi treća opcija bila laravel, za kojeg se priča da ima predivnu sintaksu.

14 godina
protjeran

Dobar je dobar stari codeigniter, kao i cake php. Možda nedostaju mnoge funkcionalnosti kao u novim framworkima ali su stabilni i sigurni. Ustvari, za početnike su novi frameworki, a ne CI i cake.

Evo vam jedan novi za koji niste znali:

Laravel - A Clean & Classy PHP Framework

Zašto nitko nije spomenuo yii? :

http://www.yiiframework.com/about/

DEFCON 20
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 8:34 (Bypass).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zadnju godinu dana bavim se isključivo web dizajnom pa bi bio red da i ja stavim ovdje neke svoje radove:

1. GBF Media
  2. Zope
  3. RakSmart
  4. Okanjo Mobile App
  5. EuroLockers
  6. Michael Weller
  7. JailBase

:D

Follow me @k1c0
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
k1c0 kaže...

Izbaci ovo :D ;-)

Ima stvarno odličnih radova, napiši svoje iskustvo sa 99design.com. Za neke linkove me traži login!

Radio si samo design u Photoshopu ili si i kodirao? Da li su radovi negdje objavljeni? {#}

16 godina
neaktivan

Došao sam u potrebu da imam stranicu na kojoj cu ponuditi svoje usluge, pa evo prvog koncepta... nije bas previse vremena ulozeno, cisto me 

zanima dali vam se sviđa, naravno stranica je daleko od gotove.

LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobar dan svima.

Htio bih Vam pokazati stranicu kojoj je glavna tema internet games odnosno internet igrice.

Stranica se sastoji od 3-4 glavna dijela, koja ću sada nabrojiti, te bih Vas upitao da za svaki glavni dio komentirate što Vam se sviđa, što ne itd. Bilo bi poželjno da se odmah uz komentar doda i tehnički dio kako da se nešto promijeni.

1. Internet games Glavni dio s igricama, koristi se komponenta YoFlash koja povlači games iz MochiMedija igrica.
  2. RoboTower chat-chatrooms Ovo je besplatni samostalni chat, koji nije integriran u Joomlu. :S Ako tko ima znanje kako da se integrira neka napiše, jer bi volio da je integriran unutra, tako da korisnici koji se prijave na stranicu ili forum, da odmah ih prijavljuje i na chat. Tražio sam na webu, ali nisam našao osim dijela da je napravita integracija u phpB-u.
  3. RoboTower forum.html Kunena forum komponenta s privatnim porukama od komponente Uided.
  4. RoboTower slike Phoca galerija slika. Prijedlozi za popunjavanje su dobrodošli.

Stranica je napravita u Joomla CMS-u s besplatnim predloškom, kojeg smo dodatno uredili. Dodali smo razne dodatne komponente za zaštitu i funkcionalnost stranice, tako da bi svaki dodatni prijedlog bio super. Domena je http://robotower.com/ .

Forum stranice je podijeljen na Hrvatski i Engleski dio. Večinom je engleski, jer je stranica namijenjena za američki i engleski dio populacije, a ne Hrvatski. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 14:43 (Robotower).

2 0 hvala 0
16 godina
Adele3 kaže...

Evo moju stranicu za besplatne oglase.Ovo su neke od kategorija  za oglašavanje:

Vozila, nekretnine, kućni ljubimci, zapošljavanja, kućanski aparati, namještaj, putne karte i još mnogo toga.

http://ponudu.com možete dati oglas ili proverite je onako:)))

"Najveće mjesto za trgovanje u Hrvatskoj" - na bosansko-srpskom jeziku?!

Jako neozbiljno!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Veliki pozdrav, želim da predstavim http://infologija.com/

Bitno je naglasiti da je stranica još uvijek u izradi a sadržaj na njoj je postavljen da se ispune kategorije i da vidim kako to sve izgleda u konačnici. Samim tim testnog je karaktera. Web-site će predstavljati svojevrsnu enciklopediju korisnog, zabavnog i informativnog sadržaja. 

EDIT: Pokreće ga wordpress

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 0:06 (Nightcomer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dečki, trebam malu pomoć. Ako netko ima iPad i voljan je uložiti par minuta vremena da testiram nešto na jednoj stranici, nek mi se javi na pm.

Hvala!

Edit: sređeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 17:15 (suludi8).

0 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice