Brojač posjeta

poruka: 35
|
čitano: 11.724
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Brojač posjeta

Pozdrav svima!

Eto i ja sam odlučio napraviti svoju web stranicu.

To je uspjelo!

Ali mi treba brojač posjeta...

Ako znate koji, postajte.

Hvala!

Isprogramirat ću igricu na kojoj ću zaraditi milione. Ali ne znam programirati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Brojač posjeta

Pogledaj ovdje.Neznam zašto ti to treba, totalno je out.Kad će link na stranicu da vidimo?{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Brojač posjeta
alankish kaže...

Pogledaj ovdje.Neznam zašto ti to treba, totalno je out.Kad će link na stranicu da vidimo?{#}

Hvala!

Nego, stranica je malo još "ružna" jer "kodiram" u OpenOfficeu, testiram malo, molim bez smijanja.

http://crocoding.host22.com/

16 godina
neaktivan

LOL

Pa kako da se ne nasmijem? CroCoding - develop software for Windows & Linux platforms..

Elem, kako kaže alan.. gore to je totalno out. Možeš koristiti neki od gotovih servisa tipa gore spomenutih, postoje kojekakvi servisi za statistiku tipa google analytics, ovisno o okruženju možeš koristiti gotove skripte ili pisati svoje. To su ti odprilike mogućnosti. Ako radiš sam, moraš te podatke negdje i spremati što za sobom povlači dodatnu problematiku (za tebe).

15 godina
odjavljen
beno101 kaže...
alankish kaže...

Hvala!

Nego, stranica je malo još "ružna" jer "kodiram" u OpenOfficeu, testiram malo, molim bez smijanja.

http://crocoding.host22.com/

Ne vidim stranicu jer je pod reviewom od strane hosta.Malicious content kažu.Okani se kodiranja u OpenOffice-u, ako baš hočeš onda kodiraj u Notepadu, ili uzmi Notepad++ koji je ko stvoren za takve zadatke, nudi ti bojanje sintakse, tagove itd...itd....Openoffice može u .HTML dokument pospremiti sranja i onda gubiš formatiranje, nadam se da ne "pišeš" stranicu pa ideš na Save as...{#}

15 godina
protjeran
bed kaže...

LOL

Pa kako da se ne nasmijem? CroCoding - develop software for Windows & Linux platforms..

Elem, kako kaže alan.. gore to je totalno out. Možeš koristiti neki od gotovih servisa tipa gore spomenutih, postoje kojekakvi servisi za statistiku tipa google analytics, ovisno o okruženju možeš koristiti gotove skripte ili pisati svoje. To su ti odprilike mogućnosti. Ako radiš sam, moraš te podatke negdje i spremati što za sobom povlači dodatnu problematiku (za tebe).

Ne kužim...

17 godina
Brojač posjeta

Ja mislim da nije uvjeren u tvoje sposobnosti kao programer :) Bez obzira, sretno i nikad ne prestaji prikupljati znanje ! :)

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
zeleni kaže...

Ja mislim da nije uvjeren u tvoje sposobnosti kao programer :) Bez obzira, sretno i nikad ne prestaji prikupljati znanje ! :)

Budem baš sad neš iskodiral pa bumo vidli...{#}

15 godina
odjavljen
beno101 kaže...
zeleni kaže...

I ja nešto idem iskodirati, nekakv CRM, pa postanem oracle certified partner{#}.

15 godina
protjeran
alankish kaže...
beno101 kaže...
zeleni kaže...

I ja nešto idem iskodirati, nekakv CRM, pa postanem oracle certified partner{#}.

E sad stvarno SRETNO S TIM! {#}

15 godina
odjavljen
Brojač posjeta

Puno učiti, puno još.Izgleda da si legao na F5 koliko posjeta imaš{#}

3 0 hvala 0
14 godina
alankish kaže...

ne budite okrutni tako prema dečku...

vidite mu na profilu godište. Takve treba poticati. Od malih nogu teškim stopama! Keep going

edit: naravno, nisam ništa loše mislio o tvom postu i tebi osobno, nego kao rezime svih gore postova {#}

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 23:33 (sudy_freak).
16 godina
alankish kaže...

To se ovak' radi:

50+ tabova i reload all tabs opcija {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
odjavljen
Shamrock kaže...
alankish kaže...

To se ovak' radi:

Svaka čast, nije mi uopće palo na pamet.Dečki dam vam ja par linkova, pa mi boostajte PR.Da bar to Google vidi kao unique hitove, uff, bi se vraga mučio sa on site optimizacijom(em, SEO)

16 godina
protjeran
alankish kaže...
Shamrock kaže...
alankish kaže...

To se ovak' radi:

Svaka čast, nije mi uopće palo na pamet.Dečki dam vam ja par linkova, pa mi boostajte PR.Da bar to Google vidi kao unique hitove, uff, bi se vraga mučio sa on site optimizacijom(em, SEO)

uzmi TOR browser i otvori u tabove sve stranice koje imas na stranici (lol) i napravi refresh all i onda promjeni ip pa ponovo i tak mozes dok ti se da

CyberPunk
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 8:29 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
odjavljen
hrvatskafarkasevec kaže...

uzmi TOR browser i otvori u tabove sve stranice koje imas na stranici (lol) i napravi refresh all i onda promjeni ip pa ponovo i tak mozes dok ti se da

Imam jedan site gdje mi kriva stranica se prva otvara na ključne riječi, pa bih probao boostati da mi index.html otvara prvu, a ne ime-stranice.html.

15 godina
protjeran
Brojač posjeta

Ekipa!

Kaj mislite o stranici?

Ja sam toliko zakon da mi potpis opće ne treba. I ako komentirate moj potpis (kojeg nemam) bacit ću nuklearku na Vas bez da je aktiviram!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
beno101 kaže...

Ekipa!

Kaj mislite o stranici?

To i nije stranica{#}.Ali ajde, mlad si i učiš.

Proradi malo na izgledu.HINT:CSS

HINT2: W3C SCHOOLS

HINT3: Google is your friend.

15 godina
protjeran
alankish kaže...
beno101 kaže...

Ekipa!

Kaj mislite o stranici?

Može HTML?

Ja sam toliko zakon da mi potpis opće ne treba. I ako komentirate moj potpis (kojeg nemam) bacit ću nuklearku na Vas bez da je aktiviram!
15 godina
odjavljen
beno101 kaže...
alankish kaže...
beno101 kaže...

Ekipa!

Kaj mislite o stranici?

Može HTML?

Može, ali bez CSS oblikovanja tvoj site izgleda, jako loše.Naući kako izraditi layout putem css i strukturne "jednice" jedne web stranice.

15 godina
protjeran
Brojač posjeta

Može mi netko napravit banner za stranicu?

Užasan sam što se web-dizajna tiče i općenito programiranja za web...

Uslugu vraćam u obliku usluge....

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
beno101 kaže...

Baš sam htio reči da na ono čudo od stranice nema smisla stavljati banner, a sad vidim da si se popravio, i kad ono vidim u footeru created with free web builder?!{#}

Trebap HEADER ili BANNER?

15 godina
protjeran
alankish kaže...
beno101 kaže...

Baš sam htio reči da na ono čudo od stranice nema smisla stavljati banner, a sad vidim da si se popravio, i kad ono vidim u footeru created with free web builder?!{#}

Trebap HEADER ili BANNER?

Ne kužim...

Pojasniš malo?

Ja inače nemam pojma o web-developmentu ja sam samo mali programer koji programira u C++u...

14 godina
protjeran
Brojač posjeta

statcounter.com

Drago mi je.

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
beno101 kaže...

Ne kužim...

Pojasniš malo?

Ja inače nemam pojma o web-developmentu ja sam samo mali programer koji programira u C++u...

Trebaš HEADER, to je onaj element na vrhu stranice koji sadrži logo, neku pozadinu i eventualno navigaciju ili trebaš banner?Recimo plava traka na vrhu stranice BUG foruma je HEADER, i kao što vidiš sadrži BUG ONLINE FORUM logo, a u sredini ovaj oglas za TOSHIBU ti je banner(animirani).Jasnije...?!

Ovo me nasmijalo, ja sam onda JAVA developer.Ajde dobro mlad si, učiš.

15 godina
protjeran
Brojač posjeta

Trebam opet malu pomoć...

Pošta sam ja "programer" objektni, a ne ovo što vi radite u HTMLu CSSu itd...

Treba mi napravit:

logotip

banner

Zasad samo to!

Uslugu vraćam uslugom.

Hvala i pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Brojač posjeta
beno101 kaže...

Trebam opet malu pomoć...

Pošta sam ja "programer" objektni, a ne ovo što vi radite u HTMLu CSSu itd...

Dobar si, prvo prouči razliku između proceduralnog programiranja i objektnog, i onda prouči skupinu markup jezika.Ne trebaš odmah svatiti o čemu se radi i koncepte, nego da se upoznaš sa terminologijom.HTML/CSS je samo prezentacijski layer na webu, i usko je povezan ponekad sa grafičkim programima.

17 godina
neaktivan
Brojač posjeta

malo mi sve skupa ovo ne drži vodu {#}

"we code" - a neznaš ni logotip/banner složit...

"we hack" - u stvari neznaš ama baš niš...

"we like it" - well, we don't...

no hard feelings, ali možda da počneš sa nekom "Hello" stranicom, pa kad i nešt složiš se vratiš na we code, we hack and we like it! Jer ovako je ovo smijurija... bar meni... {#}

ah neznam ni sam šta pričam ajd... sretno {#}

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
24v kaže...

malo mi sve skupa ovo ne drži vodu {#}

"we code" - a neznaš ni logotip/banner složit...

"we hack" - u stvari neznaš ama baš niš...

"we like it" - well, we don't...

no hard feelings, ali možda da počneš sa nekom "Hello" stranicom, pa kad i nešt složiš se vratiš na we code, we hack and we like it! Jer ovako je ovo smijurija... bar meni... {#}

ah neznam ni sam šta pričam ajd... sretno {#}

We code- misli se na C++

We hack- misli se na telnet i keylogging

We like- necu vrijedati tvoju inteligenciju

:)

15 godina
odjavljen
beno101 kaže...

We code- misli se na C++

We hack- misli se na telnet i keylogging

We like- necu vrijedati tvoju inteligenciju

:)

Mlad si i to sve stoji, nije isto kodirati petlju i brojač do 10 u c++, ili u 2k linije koda definirati klasu, isto tako hackiranje nije telnet ni keylogging, isto tako ne znači ako ti znaš koristiti auto, da si ga ti izmislio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice