XFire

poruka: 32
|
čitano: 5.713
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
XFire-igara NEMA

Ovako,ja sam instalirao HOMEFRONT i sada mi ga ne očitava. Kako da mi ga očita??  I kako,tamo u izborniku gdje se biraju serveri (za online igranje) nevidim tu igricu??

Ukratko: Kako da mi XFire očita instaliranu igricu i kako ,,staviti,, igricu da mogu igrat ONLINE preko XFIRE servera??          :)   sry zbog kompliciranosti

Dont hack,be PRO!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 15:54 (JosipCod).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: XFire-igara NEMA

U glavnom prozoru XFire-a, potraži karticu Tools. Onda idi na Options. Pa idi na karticu Games i pusti da ti ode do kraja "Detecting Installed Games" i to bi trebalo biti to. Imaš ju pod serverima.

** Live 4 Music **
17 godina

ako ti to ne pomogne,onda javi pa da ti napisem kako slozit da ti ju prepozna,ja tako radim sa igrama i sve mi vidi.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
sudy_freak kaže...

U glavnom prozoru XFire-a, potraži karticu Tools. Onda idi na Options. Pa idi na karticu Games i pusti da ti ode do kraja "Detecting Installed Games" i to bi trebalo biti to. Imaš ju pod serverima.

nemoze HOMEFRONT igrat online prek xfire-a

jer je on steam only igra

17 godina

istina,ali mu mozemo pomoci da mu ju xfire detektira.

14 godina
neaktivan
marino708 kaže...
sudy_freak kaže...

a nekako mi to smrdi da je piratska cin ga nije odma sam detectao?

14 godina
ljubo2mad kaže...

istina,ali mu mozemo pomoci da mu ju xfire detektira.

to mozemo.

ja odem na tools-options-games-onda pustim da mi ih dektektira-odem na odabranu igru-i vidim jel mi disable xfire in game ako jest onda stavim da nije-i probavam promjenit D3D9 ili u D3D10-ok

tako meni radi 

14 godina
neznam_ime kaže...
marino708 kaže...
sudy_freak kaže...

a nekako mi to smrdi da je piratska cin ga nije odma sam detectao?

istina,meni kad imam piratske igre nedektektira jedino org.ako mi pirat nedektektira napiso sam sta napravim i meni radi

14 godina
XFire

Jesi li instalirao igru dok je xfire bio upaljen, ako jesi restartaj xfire i pokreni igru i to bi trebalo biti to.

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: XFire

ima jos fora dok imas jogurt verziju pa ti ju nemoze naci jer trazi preko steam exe,pa se jedan file promjeni u program data od xfirea i onda odes na manual detection i pokazes gddi ti je exe file pa apply i to je to,problem je samo da to treba malo malo napravit jer se stalno updata ta lista igara od xfire.

14 godina
neaktivan
XFire

i da ju sve detecta sto znam kako treba, opet mislim da na servere nece moc prek xf

0 0 hvala 0
17 godina

da istina je.

14 godina
neaktivan

onda ništa HVALA

Dont hack,be PRO!!
15 godina
XFire

nemoj se obeshrabriti..ja imam homefront i isto je khm verzija i samo sam promjenio par stvari i detecta mi normalno sma treba znati..ako te zanima ili bilo kog drugog nek pita tu ili na pp

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XFire

a jel mogu ja sad igrat online prek xFire ili ne??

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

a jel mogu ja sad igrat online prek xFire ili ne??

ako je to inace steam igra, NE

14 godina
neaktivan
XFire

Novi problem!!!!! CoD MW2 NIJE Steam igra al mi je opet xFire neće pronaći a CoD4 MW mi normalno našao!!!!!!! :@

Dont hack,be PRO!!

0 2 hvala 0
15 godina
JosipCod kaže...

Novi problem!!!!! CoD MW2 NIJE Steam igra al mi je opet xFire neće pronaći a CoD4 MW mi normalno našao!!!!!!! :@

zato sto je to jogurt verzija 100% daj mi svoj xfire pa ti to napravim preko teamviewera

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
JosipCod kaže...

zato sto je to jogurt verzija 100% daj mi svoj xfire pa ti to napravim preko teamviewera

preko čega??kaj češ napravit??

Dont hack,be PRO!!
15 godina
JosipCod kaže...
FiCoO kaže...
JosipCod kaže...

preko čega??kaj češ napravit??

preko teamviewera...program za udaljeni rad sa racunalom..uglavnom ja se spojim na tvoj komp, odem u xf folder hidden gdje su popisi igara te njihovi launch izvrsni programi..to promjenim i radit ce ti

14 godina
neaktivan

ma vjerujem ja tebi al se ja bojim da mi nebi komp ..... znaš već

Dont hack,be PRO!!
14 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

ma vjerujem ja tebi al se ja bojim da mi nebi komp ..... znaš već

jel imaš kakve upute u PM da ja to sam napravim?

Dont hack,be PRO!!
16 godina
XFire

Kad ti se on priključi na PC, ti možeš ga vrlo lako izbacit samo *close session* ako vidiš da ti nešto drugo radi po PC-u, ioako nevirujem da bi ti on to napravio {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
jukiii kaže...

Kad ti se on priključi na PC, ti možeš ga vrlo lako izbacit samo *close session* ako vidiš da ti nešto drugo radi po PC-u, ioako nevirujem da bi ti on to napravio {#}

pa sta cu mu radit...treba samo preimenovati par datoteka i ponovno detectat igre i voila 

14 godina
neaktivan
XFire

kaj onda ficoo kad završiš ja sam pokrenem xFire i to je to?

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
15 godina
JosipCod kaže...

kaj onda ficoo kad završiš ja sam pokrenem xFire i to je to?

tako je

14 godina
neaktivan
XFire

hahhahahaha NOVI PROBLEM! CoD Black Ops mi neće odčitat a SKIDROW verzija 100%radi mom frendu,igra prek xFire........ FiCoO Maybe HELP?? ili netko drugi?? :(

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

hahhahahaha NOVI PROBLEM! CoD Black Ops mi neće odčitat a SKIDROW verzija 100%radi mom frendu,igra prek xFire........ FiCoO Maybe HELP?? ili netko drugi?? :(

kupi org

=)
14 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
JosipCod kaže...

kupi org

nema se baš tolko para za trošit            Sad imam samo za PS3,L.A.Noire i FIFA-u 12

Dont hack,be PRO!!
14 godina
neaktivan
JosipCod kaže...
JozaxD kaže...
JosipCod kaže...

kupi org

nema se baš tolko para za trošit            Sad imam samo za PS3,L.A.Noire i FIFA-u 12

odreci se nečeg :DD

=)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice